• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SITH: proto jenom v sobotu, když mám čas :) já chodím na výlety rád, pomáhá to na psychiku
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    KID_MCHUTT: 40-50k za den chce ale dost času těch 35km dát. To je tak 6-7hodin. To nemá každý :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOPRETKA: tak já v týdnu těch 10k denně udělám (do práce, z práce, nákup) a když mám čas, tak dalších 40-50k za sobotu. Ale bez komplet změny jídelníčku a dalších aktivit to nepomáhá (ale zase chodím denně celý život, takže tělo je zvyklé).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Plačem

NELLAS
    NELLAS --- ---
    KALIBAN: Vůbec. I když chodím asi nadprůměrně moc. Pokud nemám večer jiný program (třeba nějakou kulturu), tak se po práci zvednu a jdu se aspoň na hodinku projít. Ale zase pokud jedu do kanclu, tak jen cestou od metra do práce, z práce na oběd, v práci na záchod a z práce na metro nějakých 6k dám.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KID_MCHUTT: ja si tělo udržují jen chozením a tím ze nejím maso. I když teda udržet si břicho i po čtyřicítce už je boj a asi začít cvičit budu muset, nebo přestat pít pivo, tak jak ho piju... Obojí je teda pro mě noční můra. A já teda mám kancl asi 20 kroků z postele. Takže dny kdy nemám žádné pochůzky večer zavelim, posbíram děti co jsou v tu dobu doma a jdeme na okružní procházku kolem baráku. A to teda je aspoň těch 5 km. Když mi usnou a je večer hezky, tak klidně jdu sama ještě jednou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALEXIS: Silovej trenink ti zachovava pri hubnuti co nejvic svalu. Jinak na hubnuti je klasicky nejlepsi kalorickej deficit a na hubnuti tuku, pokud si chces zachovat ty svaly je nejlepsi chozeni do mirneho kopce..Proto je taky fitko vzdycky plny holek ktery chodej na pase do kopce :)...Ja ale treba taky nejsem absolutne schopnej dat denne 10k kroku pokud se nejdu cilene nekam projit nebo nechodim hodinu na tom pase..coz je nuda jak svine.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KALIBAN: chozením nezhubneš :( chodím hodně a stejně jsem víc než tlust - chce to správnou kombinaci pohybu, jídla a masochismu... :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Podpořila jsem na Kickstarteru hru a tentokrát mi poštovné čáru přes rozpočet neudělá. :)

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Povavila mě dnes ve dveřích bistra situace jak z grotesky - setkala jsem se a pánem, který nevěděl na kterou stranu uhnout a po druhém vypadu na náhodnou stranu, kde jsme se zas potkali, se omluvil, že to kafe ještě nezabralo, tak jsem mu uhla úplně s hláškou, že já žádné ještě neměla.
    Přitom jsou dost široké, vyhli bychom se, kdybychom nebyli oba trochu mimo. 😅
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KALIBAN: vysekává se silovým tréninkem, ne kroky :D
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    HEle jak moc jste vsichni vysekany s temahla samozrejmejma krokama? do prace sem to mel 800m na metro, 850 do prace, to samy zpatky a pokud sem nikam jinam nesel, mel jsem tak 6-7k , rozhodne ne 10... 10k kroku je pro me 7km , coz bych teda fakt ocenil a asi docela zhubnul. Jen ty dve hodiny toho chozeni uplne nenachazim
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Útržek z pracovního meetingu:
    ...ještě stáhne skleněnku...

mkey ;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEXIS: jasný o víkendu to je jiná pohádka, tam to fakt musí být výlet nebo něco, aby to člověk zvládl. I když jednou jsem něco vyklízela a měla 15000
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MARKYSHA: neříkám, že takové práce nejsou, ale plošně říct "normální člověk se ani nemusí snažit a má 10k" je blbost. Dost lidí má v běžném režimu méně kroků a na více kroků se musí snažit a nejsou proto horší lidé.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALEXIS: no snažit, u mě stačí, jít na nádraží, jít do metra, přestupovat jít do práce, mít společnou tiskárnu jinde než v kanceláři a když člověk nejde hned, často to někdo ztopí a zjístí to nepochopitelně za hodinu, mít tiskárnu o tři patra níž, jít do jednačku, neustále chodit pro všechny, že mají vstoupit, protože se soudce bojí vyvolávacího zařízení, chodit pro každého svědka, jít se z jednačky do kanclu napít, obíhat s papíry barák, pak zase domů + nákup. Když pak mám nějaký pochůzky navíc, tak to dá ještě víc.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Co tady brečíte, já už mám po ránu 6,5k kroků. Stačí nebejt líná lemra.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    UMŘU, BÍDNĚ UMŘU!!
    Nenapadlo mě, že tenhle formát diskuze jde posunout na next level 😂

Instagram
    https://www.instagram.com/p/DXE39FolGA-/

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dnes jsem toho zažila fakt hodně, co mě potěšilo..
    ale úplně nejvíc, je tohle objevené pečivo názvem Nelepek, za 25,-, které prodávají na Čechově náměstí v pekárně. Tu radost v synových očích a to spokojené požvykování bylo naprosto TOP dnešního dne!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam