• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SAMOUT: byla v takový svačinový krabičce - je zajímavý, že i když se obsah změnil na smradlavou plesnivou kaši a krabička těsnila a nic neproteklo ven, při otevření z toho vyletěl oblak malejch mušek...
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potesilo me, ze jsem konecne nasel aspon trochu casu a vyjel jsem si na rekreaci a relax a tesim se na 2 cely dny nic nedelani, jen zevl se syntakama, hulenim, komiksem, knizkou, malovanim a prirodou.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    taaak. po rocni smlouve jsem dnes podepsal smlouva na dobu neurcitou.
    nohy na stul, chlebicek a netflix na hlavni monitor :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve typek misto slzicky mel vykerovany paraplicko! ☂️😂
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RIVEEK: Vzhledem k letnim vedrum je dost s podivem, ze ta svacina mezitim nevylezla sama😀.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Jablko nepadlo daleko od stromu :
    Dcera včera ráno vytáhla batoh do školy a co tam nenašla? Svačinu někdy z června!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Halušky s bryndzou. Uvařila mi halušky a já se nacpal večer a ještě jednou dnes a jsem spokojený nacpaný pašík.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Guys singing about women in the 90s vs. guys today | csapunch | Boyz II Men - I'll Make Love to You
    https://youtube.com/shorts/spaoIsY4KKg
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Naslepo koupenych 5 tricek s dlouhym rukavem a kazdy jedno z nich ma dostatecne dlouhy rukav, je dostatecne dlouhy pod pasem a zadny neni pro 150+ kg cloveka. Vsechny ve sleve. Totalni success.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Včera mi kadeřnice řekla, že mi to sluší a později mi zdravotní sestra řekla, že jsem miloučká. :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    spolumajitel domu po ránu: "tak už vám začal školní rok!".

nevadí, že to byla VOŠ, já jsem nebyla učitelka, už tam skoro pět let nejsem a... už jsem mu to dvakrát říkala :))
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ADRIENE: zluty auto six-seven, mam six-seven bodu!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Druhorozený vstal na budík v 6:20, v 6:35 dole snídá lupínky a v 6:45 odchází za kamarádkama, se kterými je celé léto, jak jen může.
    Jeho bratr, který se dovalí před sedmou to komentuje: "Láska je strašná věc".
    Povídám: "No máš ale pak takový krásný hřejivý pocit tady" ukazujíc si na srdeční krajinu.
    Odpověď: "To umí vodka taky".
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Byla jsem na první zkoušce sboru a měla jsem pruhované tričko s nápisem Read between the lines. A autobusák cestou domů si pouštěl Krysaře. A bytost sedící proti mně měla úchvatně barevnou mikinu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: a parků :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELLAS: veverky, opičky našich lesů
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dvě veverky, zrzavá a černá, honily se po stromech. Ta hravost, elegance a lehkost, se kterou skákaly z větve na větev.
    NEI
    NEI --- ---
    Zase jsem měla den na nic, ale v metru byl takový pár ve středním věku a ta paní jen zářila a usmívala se až jsem se musela taky lehce usmát a podívat se stranou a na zem.
    Děkuji neznámá milá paní. 🤍
    Díky lidem jako ste vy má smysl žít.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Dneska jsme odoperovali obě oči tatínkovi mého nejbližšího kamaráda, pro mě defacto skoro rodina. Dali jsme mu multifokální čočky, sice to byla pro lékaře dost anabáze s výpočtama, ale jestli si to ideálně sedne, bude komplet bez brýlí na blízko i na dálku. V 76ti letech celkem super :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam