• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: kdokoliv*

BLOWUP: a ještě u toho maj kecy na normální ženy.

AKI4CE: počasí nakonec fajn?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK: Já celý dětství a mládí rvala někam batohy vlakem. Naposledy předloni pod stan. No tak se kdyžtak něco přepere. Výhoda je, že mám čtrnáctiletého chlapce,který sportuje, takže s mnoha kecy potáhne druhý batoh:-) On nás na dovolenou pozval, od zítřka budeme mít luxusní mobilheim, tak jestli přežijeme cestu, nezabije cestou puberťák a nezavřou mě, stihneme všechny spoje, včetně výluky a náhradního spoje (zjištěno teď), tak se budeme mít moc dobře:-)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    FIDA, RBIKER: U mně ráno si ustlali na cyklostezce, asi šest kousků, a já jsem skončil v pankejtu... ještě měli blbý kecy když jsem na ně štěkal, jestli nejsou tak trochu blbí....
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    [RAHUF @ Nejlepší hlášky hlody a kecy]

Není normální. Za věc se nedá ani poslouchat jako audiokniha při jiný činnosti, natož číst to.
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    tyhle boty
    Škoda se pustila do obuvi. Její boty vypadají jako ponožky v sandálech - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/auto-skoda-se-pustila-do-obuvi-jeji-boty-vypadaji-jako-ponozky-v-sandalech-40517203
    a pak ještě ty kecy - fúze inovace a dědictví. Dědictvím je myšlen Botas, ale mně to spíš přijde jako odkaz na magory, co chodí v Tatrách v sandálech :-D

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Synovi už intelektuálně nestačím, snažila jsem se to obrátit ve vtip, já vím, trapnou frází, že jako ženská logiku nemám. A on mě šetřil, že tyhle kecy si vymysleli ti samí lidi, co ženským upírali volební právo.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Moc mě potěšilo, že jsem dokázal v telefonu rychle a přesně zareagovat na narcistní manipulátorsko vyděračské kecy mého otce. Yes, stihnul jsem to za jeho života, yes!
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jel jsem z prahy do kolina courakem a koupil si prvni tridu, ze dospim co jsem rano nenaspal, tak hned v uvalech dorazila nejaka zakladka, sedli si hned pod schody a celou dobu delali bordel.. Tak jsem si jen uvedomil, ze uz jsem starej mrzout a nakonec me jejich kecy o fotbale a rakovine pera celkem bavily..
    FINSON
    FINSON --- ---
    SALVATOR: "Já neumírám, já takhle žiju!"

Jinak k topicu: Před asi 30 lety jsem byl v sousední vsi u svého rodného městečka na nádvoří hradu na nějaké veselici, se svými rodiči, a s těmi se tam dal do řeči nějaký jejich známý, strašně tlustý hlasitý chlapík, který když přenesl svoji pozornost na mě a nějaké puberťáky okolo, měl na nás kecy "Nedáte si klobásu? Támhle v tom stánku mají skvělou! Vy tady pořád přešlapujete, nenajíte se, a pak jste takhle hubený!" Chlapík je extrémně veselý a je ho všude tak plno, že mu není jak kontrovat, není ho jak utřít, opře se do toho, jak je mládež vychrtlá, během chvilky ještě dvakrát nebo třikrát.

Střih - o 30 let později: Jsem v rodném městečku na náměstí na nějaké akci, je tam i pódium a vystupují na něm místní kapely. Jeden extrémně veselý švihácký frontman na pódiu scatuje a famózně hraje na saxofon do parádního blues rocku a mezi skladbama má plno vtipných řečí - až mi to začne být povědomé. Zeptám se mámy, kdo je ten pán s tím šíleným drivem, a ano, je to ten jejich známý.
    Já mám radost, že se dal dokupy a zhubl minimálně půl tuny, je pořád stejně výrazný, ale vypadá o těch 30 let později zdravěji než tenkrát, a máma je odvařená z toho, že si jejího kámoše pamatuju...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MMORT7: tyve, tu ses na ceskym diskuznim serveru, nemel bys psat cesky? #kecy
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Fakt mě pobavilo tohle:

[FIONOR @ Nejlepší hlášky hlody a kecy]

Protože jestli ajťák neni úplný jelito, tak může člověk škubat za pubický ochlupení jak chce a stejně se dozví, že na to má udělat ticket. My totiž úplně milujeme, když na nás někdo vybafne zpoza rohu a vypálí na nás nějaký issue k ešení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam