• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MICHELLEDANIELS: cekal jsem
    Samotáři (... už jednu holku mám)
    https://www.youtube.com/watch?v=HfszypT4gGA
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kdysi dávno jsem se seznamila s M.
    Období, kdy největší zlo bylo, když jsme s kamaradkou pracovaly dvanactky, končily ve 22 hod. a byl to idelani cas na drink.
    S M. jsme si psali na Tindru. Večer když jsme uklizely s kolegyní restauraci, jsme si daly par drinků a nemohl přijít lepší nápad, než že vezmeme ještě lahev a půjdeme na Vyšehrad. Vždyť to stejně nevidíme na nic velkého. No a do toho mě napadlo, že tedy M. napíšu, ať dorazí taky. Celý večer byl tak šílený, že končil vyzváním PČR, ať okamžitě slezu dolu z toho koně! Naštěstí většinou moc neodporuji, tak jsem mohla jeste s M. odejít a dokonce si me vzal k sobě. Druhý den odpoledne jsem ostudně přišla do práce, že M. je chudák a ještě dlouho bude vyprávět, na co to vubec narazil. Opak byl pravdou, nadšený mi psal, ze to byla strašná jízda a rozhodne nas musí vidět znova.
    Takhle jsme se chvíli vidali, byl fajn, roztomilý , hodný, sex super, jen toho moc nenamluvil, ale kdyz už promluvil, tak to bylo většinou tak nějak bezprostředně vtipný. Třeba kdyz jsme seděli na grilovacce, hrali tam tu desnou pisnicku od Rybicek "při sexu vykrikuje, promiň, lásko já uz budu" a on sel jen kolem a pronesl "no, co! Když je dobrá..." Často griloval u nich nazahradce ve vnitrobloku. Rano se probudíme. Vstane, dojde se napit, na zachod a nahý šel směrem ke dveřím, že by mel jit uklidit ten bordel venku. Tak mu rikam, ze by si mel možná vzit neco na sebe. Otočil se, řekl "no jo", nazul si pantofle a nahy odesel... :D
    No jo, jenže pri jedné z těch grilovacek jeho kamarádi řešili nejakou Andy, ze uz tam dlouho nebyla a co je s ni. Tak mi to nedalo a druhy den jsem se zeptala. Andy byla holcina, kterou potkal prede mnou, jenze Andy odjela na dovolenou a tak byla příležitost poznat mě. Ja mela jeste vetsi smůlu, než Andy - ja misto začátku leta, jela na dovolenou na konci leta, takže dostala zase prostor Andy. Ja si užila ostrovní románek s americkými sestrami a cele to nějak odeznelo.
    Za dva měsíce se ozval, ze nasel moje nausnice za sedačkou, ktere jsem tam kdysi ztratila a nebyl cas řešit náušnice, pak se na ne nejak zapomenulo. Andy uz byla ze hry, takže jsme se zase zacali vidat... nekdy v zimě to chtěl brat vážně a tyden po tom, co to chtěl brat vážně, se mi omluvil, ze se zamiloval. Za pul roku se zasnoubili, za rok se vzali, za další rok dite a dum... No a jsou asi spokojeny dodnes - zdaji se tak.
    Na M. rada vzpominam, uzili jsme si spoustu legrace... Jeden z epickych momentu byl, kdyz ho vyhodili z prace, protože po XY pozdním příchodu mu došly vymluvy, a tak napsal, ze se "sexnul doma" - dobře to dopadlo, od te doby podniká :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    S bejvalkou nás vlastně seznámili policajti, když jsme si to rozdali na nedokončenejch mostech nad Želivkou, a jdeme zpět a tam říční policajti. Tak nám navzájem nadiktovali údaje z občanek...
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    JARDABEREZA: Ženy mají zase problém "the odds are good, but the goods are odd".

    Mně tinder docela fungoval (naposledy 5 let zpátky, nevím jestli se to od té doby zhoršilo), a nemyslím si, že jsem v top 10% atraktivních mužů, ale důležité je zaujmout _něčím_, i když už to není vzhled. Kvalitní fotky, humor, zajímavé zájmy, nepůsobit od pohledu jako kokot... Já měl asi nejvíc reakcí na první větu v biu, které zněla "hledám ženu, která mi bude v nevhodných chvílích sahat na zadek".

    Byl jsem docela vybíravý, abych zabránil takové té únavě z toho že většina lidí za moc nestojí. Měl jsem v průměru max dva matche za týden, z nichž u většiny na rande nedošlo protože buďto neodepsaly vůbec nebo v konverzaci zjevně neměly takový zájem či jsem zájem ztratil já, a snažil jsem se si ženské filtrovat tak, aby byla co největší šance že budou nějak zajímavé, takže i když tam přitažlivost nevznikne, tak je to furt +- příjemně strávený čas. Výsledek je, že jsem z toho měl pár partnerek (ač to zjevně nevydrželo) a pár docela dobrých kamarádek, které mi vydržely doteď, což je možná i hodnotnější.

    Nicméně na situaci, kdy se mě někdo ptá kde jsem poprvé viděl svoji ženu, a já s úsměvem odpovím že během swajpování při sraní, nakonec nedošlo. :)
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: Kdysi jsem v hospode sbalil slecnu z Olomouce. Ta najednou prohlasila, ze spolu pojedem na vyjezd Sigmy nekam do zahranici. Ja na to, ze Sigme nefandim (fotbal me nezajima). A ona: "Tak zacnes!"
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Obcas me lajkne nějaký Slávista, aby mi projevil nechuť ke Spartě :D To je hodne k smíchu... Jsem si jako myslela, ze kdyz si tam tu fotku v dresu dam, že se vyhnu těmto snahám urazit a prostě ten profil přejdou :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já zavrhl seznamky ještě v minulém tisíciletí. Náhodou jsme si s kámošem porovnávali "úlovky", měli jsme úplně odlišné typy inzerátů a zjistili jsme, že slečny odpovídají prostě všem (měli jsem v podstatě stejný vzorek). Taktika "kobercový nálet" a po stopadesáti rande, na které se nechá pozvat si možná vybere, nebo taky ne. (prostá matematika - bab je stejně jak chlapů - tedy ty musíš zaplatit 150 rande, než si nějaká vybere) Takže nějaká snaha o co nejlepší popis sebe a taky co nejlepší popis požadavků jako nějaký předběžný filtr je zbytečná. Realita je mnohem přímočařejší.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    VOZKA: Jsem Tinder za covidu ze zvědavosti taky zkusil. Ale nechtěl jsem tam ztrátec čas, tak jsem si založil i "kontrolní ženský profil". Jen dvě fotky. Obličej z thispersondoesnotexist.com odfláknutý profil a skoro nic jsem nevyplnil... dostal cca 1000 lajků za 3-4 týdny... někdo se mě hned v první zprávě zeptal jestli se chci proletět soukromým letadlem ¯\_(ツ)_/¯

    Oba profily měly prémium, tak jsem viděl všechny lajky a mohl mít hned match. Skutečný profil za stejnou dobu měl tak 20-40 lajků? A z toho většina lidí na zprávy nereagovala nebo nevypadaly přitažlivě nebo si tam šli honit ego bez úmyslu se seznámit anebo honit followery na IG či jinde.

    Vyhodnotil jsem to jako jednoznačnou ztrátu času, smazal profily a našel si přítelkyni offline :-D Seznamky prý fungují dobře pouze 10 % nejatraktivnějších mužů a ten profil na to zřejmě tehdy nevypadal :-D
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    MOTEONE: "Můj oblíbený básník Václav Hrabě má jeden verš: Nikdy nespi s holkou, kterou nemáš rád"
    https://www.jsns.cz/lekce/1532832-1989-chceme-dychat v čase 26:32
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    TLOUDEV: V tomhle jsou seznamky někdy dost frustrující, takových zádrhelů je víc. Přišlo mi trochu depresivní sledovat, jak funguje Tinder mému kamarádovi, který je dost chytrý člověk s dobrým smyslem pro humor a skoro až renesančními zájmy - povoláním vývojář, ale s docela rozsáhlými znalostmi z několika dalších oborů, muzikant s přehledem v umění a podobně. Ale je to od pohledu trochu nerd - bez stereotypních nedostatků typu nadváha/podvýživa či jakkoliv neudržovaný zevnějšek, ale je pro něj fakt těžké zaujmout na první dobrou. Nepamatuju si jak přesně vypadal jeho profil, ale nebylo to určitě nic katastrofálního.

    Takže zatímco ve skutečnosti je oblíbený, na Tinderu měl za asi půl roku používání snad tři matche, z nichž jeden byl "jé, sorry, já jsem dala lajk omylem". Offline šarm nakonec zafungoval, ale takovéhle zážitky sebevědomí nepomáhají.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    BERRUNA: PETULA21: Jakožto nevysoký (168) mám zkušenost spíš takovou, že ty holky vlastně vůbec nezajímám. A jakožto vesničan daleko od rodné Prahe si už na těch seznamkách píšu úplně co chci (ale teda všechno upřímný a pravdivý, to zase jo), a vím, že kouknou a jdou dál... Přitom si pamatuju, že jsme taky byli s holkou o hlavu větší, ostatně při mé výšce vlastně byl zázrak, když jsem sehnal holku alespoň stejnou, a nikdy to ničemu nevadilo. Jen ten UV Filtr tam zkrátka filtruje oběma směry - dotyčné odfiltruje pro ní nezajímavé, a pro mě též. Je fakt, že s podobnou výškou se asi ledaskeré praktiky dají jednodušeji, ale jak se říká, kde je vůle, je cesta.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MULTICAT: narcis má ve zvyku ponižovat, aby se blejsknul v lepším světě. Nemusí to dávat smysl, je to debilni chování.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mě s*alo, když mi ex říkal obryně, a že by chtěl malinkou. No, ono to nebylo košer celý, takže asi ok.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    TUILE: ale tak jo, taky jsem randila s klukem 2,2m a ten pocit bezpečí a to ze si mě přenesl kam chtěl byl - pohádkový ;) ale, ze by mě to nějak motivovalo do budoucna, to se říct nedá ;)
    TUILE
    TUILE --- ---
    BERRUNA: randía sem se dvema vyrazne vysima chlapcema a faktem je, ze si u nich v podvedomi strasne jednoduse odskrtnej kolonku - cejtim se s nima bezpecne.
    ja na vzhled moc nejsem (nikdy sem jeste nechodila s klukem, ze kteryho vy mi spadla brada, pac je krasnej), ale rozumim tomu, ze nektery atributy tech hezkejch/vysokejch/vysportovanejch… jedincu je radej na vyssi pricky a jednodusejc se s nima seznamujes a navazujes smalltalk, protoze te jednodusejc zaujmou.
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    Mám jich víc z dob kdy jsem sjížděl badoo, takže třeba tuhle.
    Jednou jsem se nudil a jedna slečna mě furt uháněla, že by jsme zašli na pivo, tak jsem jí napsal a sešli jsme se v mé oblíbené hospodě na vinohradech, kam jsem tahal všechny ženský na první rande. Vůbec se mi nelíbila ani podle fotek a v reálu to bylo nějak tak stejný a ještě k tomu s ní žádná sranda nebyla a furt mluvila o sobě a litovala se, jak ji nikdo nechce, ale asi nabyla dojmu, že skončíme u mě doma, jsem totiž dobrý posluchač :) Když jsme vyšli ven, ukázal jsem ji zastávku odkud jí to jede domu, nechápavě na mě koukala, tak jsem jí pro jistotu zmáčknul tlačítko na semafor pro chodce, rozloučil se a odešel. Hned si mě smazala z fb a badoo :)
    Teď jsem ve vzpomínkách na fb narazil na nejakej její komentář, tak jsem ji mrknul na profil a je šťastně vdaná a má dítě. Budiž ji to přáno…
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERRUNA: chodil jsem pul roku s jednou holkou, co mela 185, no poprvy v zivote jsem se fakt nehrbil :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Guilty! Nejsem žádnej čahoun, takže hned tři z mých vážnějších a dlouhodobějších známostí byly vyšší než já, jedna docela o dost. A bylo to super.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jinak k té výšce…nikdy jsem to extra nehrotila, ono při mých 179cm samo narazíte spíše na menšího muže, ale ve své podstatě to spis vadilo jim,..přesně jak píše Howking, furt se snažili narovnávat a působilo to spíše komicky :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    Taky jsme si onehdá psaly s kamarádkou se stejným chlapcem, až na to, ze já si s nim dělala krupicovou kaši a na nějaké extra intimnosti nedošlo, tak kamarádku svázal provazem a jeli tvrdé BDSM :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam