Vzpomněl jsem si na cizí historku, která byla skvělá, ale vyprávěná před lety, takže si bohužel pamatuju jen střípky a trochu ji asi zprzním.
Kamarádka měla dlouho zálibu v bizárech a v bizarních lidech - od Prostřena po influencerství. Vytvořila si z nějakého důvodu profil na Badoo, které po ní chtělo , aby si na profil vyplnila zájmy, ale pouze výběrem z předem schváleného seznamu, který byl docela hloupý. Tak tam jako jeden ze zájmů vložila schválená "turbodmychadla", protože když už tam nemůže dát to co chce, tak bude aspoň haha random.
Pochopitelně jí napsal chlapec s tím, že ho těší jaké má zajímavé zájmy, a že on se živí navrhováním turbodmychadel a může jí o tom něco povědět. Tak si řekla proč s ním na to rande vlastně nejít. Na závěr domlouvání rande pak od něj zazněla památná věta:
"Sejdeme se u levé zadní nohy sochy Jošta ve směru jeho jízdy."
Zbytek rande vlastně už tak hrozný nebyl, akorát že většinu z něj mladý inženýr strávil tím, že jí, mladé bohémce, vysvětloval, jak má hrozného spolubydlícího, protože chodí někdy spát až ve dvě hodiny a kouří si doma v pokoji vodní dýmku a někdy pije alkohol večeří pozdě večer a celkově nemá v životě ale vůbec žádný řád, a že vůbec nechápe, jak takhle někdo absolutně bez řádu dokáže žít.
Další rande už nebylo, ale když jsem od té doby někdy šel s kamarádkou na kafe, vždycky jsem věděl, kde se sejdeme.