• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    Podělte se o trapné, vtipné nebo šílené příběhy ze seznamování.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: stale jeste doufam, ze byla jen otrlou profesionalkou
    OVERWATCH: prosimte, ktera by te odmitla? vsadil bych papirovou dvacku na vytoky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Nebo jsem se ji jenom proste jenom nelibil a chtela me odradit.

    MICHELLEDANIELS: Jo, to jsem si nakonec rekl, abych se s tim nejak vyrovnal ;o)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: jakoze s nim chtela ten vecer uu spát, tak mu řekla o výtocich? Spis bych videla přijatelnější variantu, že ho chtěla úmyslně odradit.
    Taky holce nebudes na prvnim rande rikat, že se ti udelala vyrážka na finfulínovi.

    Spíš to mohla jako zdravotní sestra brát běžněji, než jiný lidi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: hele treba fakt netusime, jak velkej problem s vytoky mela a je to neco jako priznat, ze mas jedno oko skleneny, nebo ze mas umelou kycel. proste zasadni vec..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mne zprvu vubec nedoslo jak to mysli, tak jsem kontroval jak jsem nemel rad kdyz se musi prevazovat dekubity a ja musel drzet a obracet pacienta. Docela trapas. Ale bizarni to je fest.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    OVERWATCH: výtok - slovo, ktere by se mělo používat, jen když se musí použít. Opravdu bizar na první schůzce.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Ale, ja mam vlastne jeste jednu bizarni historku. Asi pul roku jsem delal recepcniho na nocni smeny a hodne jsem v ty dobe jel libimseti.cz, kde jsem si psal se sestrickama co delaly nocni na ARO v ruznych nemocnicich, no a s jednou jsem se dohodl, ze se sejdeme. Byla z Kladna a tak jsem tam vyrazil autem, tehdy nove zakoupenym, ojetym, Favoritem na LPG. Dojel jsem na misto srazu v jedny restauraci a vse by bylo ok, az do chvile, kdy se mi sverila, ze ma problem s vytoky. Myslel jsem ze to mysli pracovne a tak jsem ji rekl, ze to chapu, ze tohle bych v jeji situaci taky nedaval. Koukala na me tedy dost divne a rekla jak to jako myslim, tak jsem ji zavzpominal, ze jsem mel problem s vytoky taky, kdyz jsem asi tri mesice delal na ARO ve Vysocansky nemocnici a musel tam osetrovat paciaenty. No rekla ze dobre a ze uz musi jit, a mne to nedorozumeni doslo az kdyz uz jsem se vracel domu z navstevy. Nemyslim, ze takovou intimni vec sverovat na prvnim rande je rozumny...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mela jsi mu napsat, ze on Ti dominantni neprisel. ;o)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja si dnes vzpomnela na jednoho rezaveho radoby Eminema, ktery si me musel nejdříve ověřit pres videohovor a pak mi po schůzce napsal, že bychom byli oba moc dominantní a nedelalo by to dobře.
    No, nemam pocit, ze jsem nejak dominantní, ale asi bych mohla odporovat... Každopádně mě to tenkrát rozesmalo.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Kamaradka co ma smulu na seznamky mne dnes rekla dve prihody.

    1. prisel chlapek v rozdrbany ksiltovce WV a ze by ji rad pozval na kafe, ale ze nema penize, vzal ji do Suchy dasne v Praze. Tak mu zaplatila kafe a on po tom jeste ji pozadal o drobny na MHD, aby se dostal domu. ;o)

    2. prisel vojak v uniforme, srazil paty, zasalutoval a vybalil bojovy plan do roku 2024.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    Vida, já měla Tinder asi mesíc a půl, pořád mi to pípalo, v biu jsem měla větu, že spíš než u plotny mě najdeš na horách s tím, že hledám parťáka na sport a stejně nakonec všichni chtěli šukat :-)). A to jsem tam dala několik fotek z tůr a jen asi dvě hezký civilní. Jako chápu, ale mě ty nicneříkající vypisování moc nebaví a na hory nikdo nechtěl. Tak jsem profil vymazala a "lovila" tady :-))).
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: Ty bia jsou hrozna studnice moudrosti:-)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Pro mě jsou podobné kecy jasný signál... až budu chtít zkoušet vyhrát, vsadím si sportku.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Zajimalo by me, zda tyto vymezeni prinasi nejake ovoce:-)

    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZVIRATKO: přesně :D
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MICHELLEDANIELS: cekal jsem
    Samotáři (... už jednu holku mám)
    https://www.youtube.com/watch?v=HfszypT4gGA
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kdysi dávno jsem se seznamila s M.
    Období, kdy největší zlo bylo, když jsme s kamaradkou pracovaly dvanactky, končily ve 22 hod. a byl to idelani cas na drink.
    S M. jsme si psali na Tindru. Večer když jsme uklizely s kolegyní restauraci, jsme si daly par drinků a nemohl přijít lepší nápad, než že vezmeme ještě lahev a půjdeme na Vyšehrad. Vždyť to stejně nevidíme na nic velkého. No a do toho mě napadlo, že tedy M. napíšu, ať dorazí taky. Celý večer byl tak šílený, že končil vyzváním PČR, ať okamžitě slezu dolu z toho koně! Naštěstí většinou moc neodporuji, tak jsem mohla jeste s M. odejít a dokonce si me vzal k sobě. Druhý den odpoledne jsem ostudně přišla do práce, že M. je chudák a ještě dlouho bude vyprávět, na co to vubec narazil. Opak byl pravdou, nadšený mi psal, ze to byla strašná jízda a rozhodne nas musí vidět znova.
    Takhle jsme se chvíli vidali, byl fajn, roztomilý , hodný, sex super, jen toho moc nenamluvil, ale kdyz už promluvil, tak to bylo většinou tak nějak bezprostředně vtipný. Třeba kdyz jsme seděli na grilovacce, hrali tam tu desnou pisnicku od Rybicek "při sexu vykrikuje, promiň, lásko já uz budu" a on sel jen kolem a pronesl "no, co! Když je dobrá..." Často griloval u nich nazahradce ve vnitrobloku. Rano se probudíme. Vstane, dojde se napit, na zachod a nahý šel směrem ke dveřím, že by mel jit uklidit ten bordel venku. Tak mu rikam, ze by si mel možná vzit neco na sebe. Otočil se, řekl "no jo", nazul si pantofle a nahy odesel... :D
    No jo, jenže pri jedné z těch grilovacek jeho kamarádi řešili nejakou Andy, ze uz tam dlouho nebyla a co je s ni. Tak mi to nedalo a druhy den jsem se zeptala. Andy byla holcina, kterou potkal prede mnou, jenze Andy odjela na dovolenou a tak byla příležitost poznat mě. Ja mela jeste vetsi smůlu, než Andy - ja misto začátku leta, jela na dovolenou na konci leta, takže dostala zase prostor Andy. Ja si užila ostrovní románek s americkými sestrami a cele to nějak odeznelo.
    Za dva měsíce se ozval, ze nasel moje nausnice za sedačkou, ktere jsem tam kdysi ztratila a nebyl cas řešit náušnice, pak se na ne nejak zapomenulo. Andy uz byla ze hry, takže jsme se zase zacali vidat... nekdy v zimě to chtěl brat vážně a tyden po tom, co to chtěl brat vážně, se mi omluvil, ze se zamiloval. Za pul roku se zasnoubili, za rok se vzali, za další rok dite a dum... No a jsou asi spokojeny dodnes - zdaji se tak.
    Na M. rada vzpominam, uzili jsme si spoustu legrace... Jeden z epickych momentu byl, kdyz ho vyhodili z prace, protože po XY pozdním příchodu mu došly vymluvy, a tak napsal, ze se "sexnul doma" - dobře to dopadlo, od te doby podniká :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    S bejvalkou nás vlastně seznámili policajti, když jsme si to rozdali na nedokončenejch mostech nad Želivkou, a jdeme zpět a tam říční policajti. Tak nám navzájem nadiktovali údaje z občanek...
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    JARDABEREZA: Ženy mají zase problém "the odds are good, but the goods are odd".

    Mně tinder docela fungoval (naposledy 5 let zpátky, nevím jestli se to od té doby zhoršilo), a nemyslím si, že jsem v top 10% atraktivních mužů, ale důležité je zaujmout _něčím_, i když už to není vzhled. Kvalitní fotky, humor, zajímavé zájmy, nepůsobit od pohledu jako kokot... Já měl asi nejvíc reakcí na první větu v biu, které zněla "hledám ženu, která mi bude v nevhodných chvílích sahat na zadek".

    Byl jsem docela vybíravý, abych zabránil takové té únavě z toho že většina lidí za moc nestojí. Měl jsem v průměru max dva matche za týden, z nichž u většiny na rande nedošlo protože buďto neodepsaly vůbec nebo v konverzaci zjevně neměly takový zájem či jsem zájem ztratil já, a snažil jsem se si ženské filtrovat tak, aby byla co největší šance že budou nějak zajímavé, takže i když tam přitažlivost nevznikne, tak je to furt +- příjemně strávený čas. Výsledek je, že jsem z toho měl pár partnerek (ač to zjevně nevydrželo) a pár docela dobrých kamarádek, které mi vydržely doteď, což je možná i hodnotnější.

    Nicméně na situaci, kdy se mě někdo ptá kde jsem poprvé viděl svoji ženu, a já s úsměvem odpovím že během swajpování při sraní, nakonec nedošlo. :)
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    MICHELLEDANIELS: Kdysi jsem v hospode sbalil slecnu z Olomouce. Ta najednou prohlasila, ze spolu pojedem na vyjezd Sigmy nekam do zahranici. Ja na to, ze Sigme nefandim (fotbal me nezajima). A ona: "Tak zacnes!"
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Obcas me lajkne nějaký Slávista, aby mi projevil nechuť ke Spartě :D To je hodne k smíchu... Jsem si jako myslela, ze kdyz si tam tu fotku v dresu dam, že se vyhnu těmto snahám urazit a prostě ten profil přejdou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam