• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: ANo, byl dobrje napad ho zalozit ;o) Dalsi historku mam kdyz jsem se v ramci turne s kapelou seznamil na koncerte s fakt peknou slecnou z Ceskych Budejovic, ale napsal jsem si spatne jeji e-mail a pak kdyz jsem ji psal, tak jsem to poslal jiny. Ta odpovedela, ze sice nevi o co jde, ale ze se rada seznami, tak jsme si psali. Slecna popisovala jak sportuje a jak ji kluci ze vsi hodili do rybnika, a podobne. A ze dela v Gymatexu, byla tusim z mesta Lednice. No jeli jsme tam pobliz hrat s kapelou, tak jsem ji pozval na koncert a ze se sejdeme u ni ve meste u kasny. Tak jsem tam prijsel a rozhlizim se a stoji tam dve slecny, nezaisle na sobe, jedna dost sportovne zalozena a druhy totalni nesport, cukr a tuk. Tak jsem vysel z auta a jdu k ty sportovkyni, a najednou slysim, jee to jsi ty? A ta podstatne sirsi a vetsi se vydala mym smerem. No nalozil jsem ji do auta a odvezl na koncert, dobry, preziju i nesoulad. Jenze ona cestou zpatky prohlasila, kdyz jsme projizdeli jednou ze vsi, ze tady bydli jenom zasrany zidaci a cikani. Byl jsem teda hodne blizko toho ji tam vysadit. Ale ze slusnosti jsem ji odpovedel, ze nekdo se narodi jako takovej a jinej zase makovej, a odvezl ji pred dum. Tam na me jeste vystartoval jeji otec, ze "to je ten budouci zetak?" Muj Favorit LPG tenkrat akceleroval z 0-120 asi behem vteriny...! ;o)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    OVERWATCH: Ja abych nebyla pred schůzkou nervózní, tak jsem si vzdy říkala "neexistuje špatné rande, jen vtipná historka". Člověk je sice single, ale mame z toho námět pro auditko :))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ja to beru sportovne, nekdo neni typ pro vsechny ;o) Kazda holka ma jiny pozadavky. Takze kdyz schuzka nevyjde, tak to zas tak tezce nenesu... V klidu. ;o)

    Dobra byla taky schuzka s holkou co rekla na zacatku rande, ze nema moc rada alkohol ac jsem ji vzal do vinarny, kde pak vypila asi 5 litru vina s tim, ze po tretim litru rekla pamatnou vetu, ze vino prece neni alkohol. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: stale jeste doufam, ze byla jen otrlou profesionalkou
    OVERWATCH: prosimte, ktera by te odmitla? vsadil bych papirovou dvacku na vytoky
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    OVERWATCH: ne :)) Zbytečně se nepodcenuj, kdyz to nevíš jistě. Spis si myslim, tam vzniknul blbej komunikační šum.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Nebo jsem se ji jenom proste jenom nelibil a chtela me odradit.

    MICHELLEDANIELS: Jo, to jsem si nakonec rekl, abych se s tim nejak vyrovnal ;o)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: jakoze s nim chtela ten vecer uu spát, tak mu řekla o výtocich? Spis bych videla přijatelnější variantu, že ho chtěla úmyslně odradit.
    Taky holce nebudes na prvnim rande rikat, že se ti udelala vyrážka na finfulínovi.

    Spíš to mohla jako zdravotní sestra brát běžněji, než jiný lidi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: hele treba fakt netusime, jak velkej problem s vytoky mela a je to neco jako priznat, ze mas jedno oko skleneny, nebo ze mas umelou kycel. proste zasadni vec..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mne zprvu vubec nedoslo jak to mysli, tak jsem kontroval jak jsem nemel rad kdyz se musi prevazovat dekubity a ja musel drzet a obracet pacienta. Docela trapas. Ale bizarni to je fest.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    OVERWATCH: výtok - slovo, ktere by se mělo používat, jen když se musí použít. Opravdu bizar na první schůzce.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Ale, ja mam vlastne jeste jednu bizarni historku. Asi pul roku jsem delal recepcniho na nocni smeny a hodne jsem v ty dobe jel libimseti.cz, kde jsem si psal se sestrickama co delaly nocni na ARO v ruznych nemocnicich, no a s jednou jsem se dohodl, ze se sejdeme. Byla z Kladna a tak jsem tam vyrazil autem, tehdy nove zakoupenym, ojetym, Favoritem na LPG. Dojel jsem na misto srazu v jedny restauraci a vse by bylo ok, az do chvile, kdy se mi sverila, ze ma problem s vytoky. Myslel jsem ze to mysli pracovne a tak jsem ji rekl, ze to chapu, ze tohle bych v jeji situaci taky nedaval. Koukala na me tedy dost divne a rekla jak to jako myslim, tak jsem ji zavzpominal, ze jsem mel problem s vytoky taky, kdyz jsem asi tri mesice delal na ARO ve Vysocansky nemocnici a musel tam osetrovat paciaenty. No rekla ze dobre a ze uz musi jit, a mne to nedorozumeni doslo az kdyz uz jsem se vracel domu z navstevy. Nemyslim, ze takovou intimni vec sverovat na prvnim rande je rozumny...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mela jsi mu napsat, ze on Ti dominantni neprisel. ;o)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja si dnes vzpomnela na jednoho rezaveho radoby Eminema, ktery si me musel nejdříve ověřit pres videohovor a pak mi po schůzce napsal, že bychom byli oba moc dominantní a nedelalo by to dobře.
    No, nemam pocit, ze jsem nejak dominantní, ale asi bych mohla odporovat... Každopádně mě to tenkrát rozesmalo.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Kamaradka co ma smulu na seznamky mne dnes rekla dve prihody.

    1. prisel chlapek v rozdrbany ksiltovce WV a ze by ji rad pozval na kafe, ale ze nema penize, vzal ji do Suchy dasne v Praze. Tak mu zaplatila kafe a on po tom jeste ji pozadal o drobny na MHD, aby se dostal domu. ;o)

    2. prisel vojak v uniforme, srazil paty, zasalutoval a vybalil bojovy plan do roku 2024.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    Vida, já měla Tinder asi mesíc a půl, pořád mi to pípalo, v biu jsem měla větu, že spíš než u plotny mě najdeš na horách s tím, že hledám parťáka na sport a stejně nakonec všichni chtěli šukat :-)). A to jsem tam dala několik fotek z tůr a jen asi dvě hezký civilní. Jako chápu, ale mě ty nicneříkající vypisování moc nebaví a na hory nikdo nechtěl. Tak jsem profil vymazala a "lovila" tady :-))).
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: Ty bia jsou hrozna studnice moudrosti:-)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Pro mě jsou podobné kecy jasný signál... až budu chtít zkoušet vyhrát, vsadím si sportku.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Zajimalo by me, zda tyto vymezeni prinasi nejake ovoce:-)

    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZVIRATKO: přesně :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam