Přihodím rovnou jeste nedávnou zkušenost. Chlapec z Badoo, jméno uz bych ted nevedela. Pracoval nekde na monitoringu vzdušného prostoru.
V období, kdy jsem toho mela, až nad hlavu... mozna nad tri hlavy, tak jsem si ještě domluvila školení. Domluvili jsme se, že se tedy potkáme nektery den po tom školení. Jenže přednáška probíhala v sale, ktery nemel okno a ke konci jsem myslela, že už to ani nevydržím, protože mi bylo mdlo, motala se mi hlava. Tak mu píšu, že se o 15 min zdržím, že se mi udelalo nevolno a tak se něčeho napiju a najim, ať se trochu srovnám a dorazim.
Byli jsme domluveni, že se pojedeme projit do Pruhonickeho parku a sraz jsme meli na Hájích. Když jsem prisla, tak jsem dostala kytku a hned sprchu, jak to mam s životosprávou, že on si na to jako potrpí a takhle by to do budoucna opravdu nešlo. Tak jsem na něj prekvapene koukala a s usmevem se ho zeptala, jestli si tedy nechce rovnou vytáhnout seznam toho, co smim, at si to proskrtame a ja zase můžu jít.
Nic, nějak jsme to smetli ze stolu a ze pujdeme na tu procházku. Celou cestu mel porad nejaky problem, vse zpochybňoval... strasnej člověk, fakt strašnej. Nejlepší bylo, kdyz jsem byla spatna i za to, že se mi vybijel telefon a ja chtěla ukončit schůzku, protoze potrebuji byt ve spokojení s dcerou, že bude pomalu končit ve škole a vzdy mi dava vědět, ze uz jede domů. Tak jsem mela dost stary dite na to, aby matku uz nepotřebovalo, ja bych ji mela dat větší prostor, mela by mit vic kamaradu atp. atp. No prostě špatně bylo úplně všechno. Takže jsem se na konci omluvila, že jsme kazdy z jiného těsta a rozhodně to nikam dal nepovede. Než jsem dojela domu, tak mi přišla samozřejmě zprava, že ja se mu ale libila a jestli nechci aspoň milence. Krom toho, ze se nedal poslouchat, tak nosil polo trička, strašně se hrbil a chodil čapím krokem - opravdu nemam rada, kdyz se lidi hrbí.