• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    OVERWATCH: To zní skoro jako z IT Crowd: "The Work Outing" :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Vzpomnel jsem si na dalsi historku, jak me sousedka chtela dohodit kamaradku, pravnicku. ;o) No napadlo me ji vzit do divadla Rokoko na jednu hru. Nazev si uz nepamatuju, ale sesli jsme se a vsechno bylo v poradku az do chvile nez se herci na podiu zacali mlatit obrimi umelymi penisy a vaginami. Pak byla prestavka a ja ji rekl, ze jsem uplne nevedel o cem ta hra bude. Ona mi na to odpovedela, ze je aspon videt o co mi jde hned na zacatku a pak to silene zdrbla sousedce do telefonu, jeste ten vecer. Ta na me hned kdyz jsem ji druhej den potkal vybalila neco ve stylu, co jsem to proboha vyvedl? ;o)
    XARGH
    XARGH --- ---
    PALEONTOLOG: chudaci lidi, ktery nemaji vic profilu :)
    ja se hned na zacatku rozhodl nemit na FB v pratelich pribuzne a lidi z prace, nelitoval jsem nikdy ;)

    moje posledni rande z netu bylo s tezce verici Slovenou, me se libila, ale narazili jsme na "cigansky problem" a Jezis by se teda divil, co z jeho nasledovnice lezlo za dehumanizace :-/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PALEONTOLOG: Naprosto chápu. Pro by asi takovýhle propastný rozdíly byly no-go.
    Až by mě gakt zajímalo, kolik lidí se za poslední dobu (řekněme od covidu) rovedlo, protože máňa je total kráva a nebo Honzik je ultra-kokot. :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: jako taky mě nenapadá, proč bych ukazoval fotrovi ženu na fb, se kterou jsem byl akorát na snídani? mě vůbec smysl existence fb, jako místa se širšími vztahy a rodinou, co mají možnost koukat mi pod ruce, uniká. tak zas pokud tam jednou někdo je, tak se nemá co divit! :)

    OVERWATCH: to jsem se seznámil s jednou povahově skvělou ženskou, všechno na správným místě a když přišlo na názory, tak by volila rajchla. tak jsme se jako lidi dohodli, že to nemá perspektivu a oběma to bylo líto. twl tyhlety příkopy ve společnosti každého jen otravují
    SITH
    SITH --- ---
    VDFLAT: v tom byla výhoda nyxu, že jsi se před rande podíval do svlečených a hned jsi věděl do čeho jdeš :)
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    OVERWATCH: Tos mi připomněl, kdysi jsem si domlouval rande s jednou holkou, psali jsme si, přidali se na FB. Ale byla taková moc neodbytná, tak jsem to zahrál do outu a nikdy jsme se nesešli. Během Covidu jela na FB dezinfo, od února 2022 přešla na podporu Ruska.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: taky by mě vydesila informace, ze uz o me vi tata a chce se dokonce kamarádit. Ja zase jen tak o nekom doma nikdy nemluvila.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Ja jsem si i nechal ve FB friends a v dobe Covidu podporovala Volnyho ;-(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: na druhou stranu, jestli ji vyplašilo něco takovýho, tak ví bůh, čeho by byla schopná v budoucnu, snow flake jedna :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    tahle prihoda je spise usmevna nez bizarni, ale proc ji sem nedat. Pres eDarling jsem se seznamil se slecnou, po par vymenenych zprav jsme se zjistili, ze pracujeme vazne maly kousek od sebe a dohodli jsme se, ze se sejdeme v blizkosti bydliste na snidani. Ona mne psala, ze je prodavacka a ze se moc tesi. Tak jsme se sesli, snidani skvela, myslim, ze jsme si i rozumeli, a tak jsme se dohodli, ze se pridame na FB. Pridali jsme se a komunikovali nadale a dohodli se, ze pujdem na druhou snidani. Sesli jsme se a ona se sverila, ze neni prodavacka, ale majitelka zlatnictvi, a ze mi to nechtela hned rict, abych nesel po penezich, ze jich stejne moc nema, ackoliv je denne obklopena zlatem, se kterym pracuje. No dobry. Tak jsem se sveril memu tatovi a ukazal jsem mu ji na FB. Moc se mu libila, a jak na ni koukal ze svyho profilu, tak ji omylem poslal zadost o pratelstvi. ;o) Asi se ji to dotklo, protoze pak hned napsala, ze bysme se k sobe nehodili. A tata mi tak zrusil treti rande a mozna i zajimavej vztah. ;o)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VDFLAT: Heh, 's mi připomněl, jak jsem si kdysi psal s jednou slečnou.
    Ta mi jednoho dne poslala fotku "Na fotce jsem já a sestra. Zkus si tipnout, která jsem."
    Dodneška nevím, která to byla :D
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Jste mi připomněli, jak jsem kdysi krátce chodil s jednou holkou. Po pár dnech mě pozvala k nim domů. Starší vilka plná starýho nábytku. Všechno pečlivě přikrytý, nechyběla háčkovaná dečka na TV. Nejsilnějším zážitkem byly hodiny v pergole, který tam visely v obalu, asi aby nevyšisovaly:



    Tohle jem ještě přešel. Ale o něco později měli nějakou rodinnou oslavu, ze které jsem se nevyvlíknul. Tak jsem dorazil do restaurace, seznamovačka s rodičema, klasika. Když se jedlo, tak moje tehdejší vyvolená prohlásila: "ty jo, už nemůžu...". A její otec na to: "dojez aspoň maso, to je nejdražší...".

    To už pro mě bylo varování a krátce poté jsme se rozešli.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SITH: Když budou singl, tak si zase zlomí ruku, nebo jim někdo nebo něco umře.. Já měl kolegu, co jel ve velkým "seznamování" na amateri.cz a podobných serverech - za ty roky mu ani nedošlo nebo si nepřipouštěl, že to jsou většinou prostitutky, a ten měl X historek, jak koukali z okna na nějakýho chudáka, co taky odněkud přijel a pak tam stepoval pod barákem..
    SITH
    SITH --- ---
    já si pamatuji jednu slečnu, snad z libimseti nebo z nyxu, už nevím, která mi po několikahodinovém psaní pozvala do Plzně na sex a případné pohodové odpoledne atd. Tak jsem sedl do busu, jal se směr Plzeň a když jsem psal sms, že za pár minut budu na místním autobusovém nádraží, tak mi přišla sms, že se omlouvá, že to večer neklapne, že se vrací přítel z práce o den dřív. Tak jsem si dal pár piv v nějakém nonstopu, přespal na nějaké VŠ koleji a další den jel domů :) od té doby jsem se pak dívek vždy ptal, zda jsou skutečně singl
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    BERRUNA: Podobnou historku mne povidala moje segra, ktera ac z Prahy tak si psala s chlapkem z Hustopeci u Brna, no zdal se ji ok, tak si jednoho dne udelala vylet, sedla do auta, nacerpala plnou nadrz a vyrazila z Prahy do Hustopeci. Setkali se v mistni pizzerii a ona si objednala pizzu, vodu a pak kafe, on jen kafe. Po pokecu a konzumaci prislo na placeni a na dotaz, zda plati dohromady nebo kazdy zvlast chlapek odpovedel, ze kazdy sam za sebe. Cisnice mu rekla 43,- korun za kafe a on ji dal padesat a pockal az mu na stul vrati tech 7 czk. Segra nonsalantne vyndala penezenku, zaplatila za sebe 230,-, shrabla tech 7 korun ze stolu a dala je s usmevem servirce. ;o) Pak se sbalila odjela a do Hustopeci u Brna se jiz nikdy nevratila.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Teda potom, co jsem tady precetla, mi muj bizar pripada trochu slabsi :-) Jedno z prvnich rande vubec bylo v mych 16 letech domluvene 13letou dcerou kamaradu mych rodicu. Byl to zachranar, blondacek, a pry me zahlid parkrat, jak jdu ze skoly, a chtel by se se mnou seznamit. Tak proc ne, holkam ve fotostory Bravicka se to stavalo bezne.
    Rande bylo v mistnim motorestu a kluk mi prisel od zacatku vic nesvuj nez ja. Porad se vyptaval na to, jak dobre se s tou 13letou slecnou znam, ze on ji zna od jejich 9 let a je hrozne fajn, ma hezky vlasy, oci, usmev… No, neco tam masivne nehralo 😁 Pak v nem neco povolilo a narovinu se zeptal, jestli bych se s nimi dvema nemohla schazet jako garde, ze jsou do sebe zamilovany a samotnou s nim ji jeji rodice nepusti. Bylo mu 24 🤣 No, prekvapive se mi takhle pozice uplne nelibila a kdyz dodal, ze jako verici od zeny ocekava hlavne panenstvi, dozivotni vernost a spoustu deti, odmitla jsem odvoz sanitkou a sla domu pesky :-D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Já byla jednou pozvána do KV do Thermalu, podotýkám, ze před tím proběhlo asi 3xrande, kde byl účet vždy navrhnut na 1/2 (což, mě vždycky uvádělo do rozpaků a raději jsem to cvakla já), ale při vstupu do Thermalu jsme si každý i koupil lístek za 50Kč sám,..pamatuji, ze jsem pak onemocněla a s vděčnosti přijala jeho nabídku na dovoz nějakého toho ovoce :) přijel a hned ve dveřích ohlásil, že jsem dlužná 16,90,-Kč za citrony, takže jsem mu dala 50 a citrony i jeho úsměv nechala za dveřmi ;) už se nedobouchal…
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Btw, asi 2x v životě se mi stalo, že jsem pojal vyloženě fyzický odpor k holce.
    Obě 2 byly jaksi lehčí povahy.
    O jedný se říkalo, že kdo nešukal Radku, není chlap. V tomto měřítku tedy nejsem chlap.
    Druhá si ke mě přisedla někde v hospodě a hnedka ruku na stehno apod.
    Mno, tak jsem začal přemejšlet, co s tím a napadlo mě něco velice zákeřného. Zeptal jsem se, kolik jí je a následně, co plánuje dělat po škole.
    Zabralo :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak ono, každej to má nějak. Mě třeba nikdy nedělal problém hopping. Něco někde skončilo, tak jsem během chvilky začal něco novýho.
    Nikdy mi to nevadilo a nikdy jsem to nepřenášel dál. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam