• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    Podělte se o trapné, vtipné nebo šílené příběhy ze seznamování.
    rozbalit záhlaví
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    VDFLAT: Ja bych k tomu doplnil, ze zpusob jakym se zbavile ex, nez zacla se s tebou, je zpusob, ktery velice pravdepodobne ceka v budoucnu tebe.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    VDFLAT: Dozvěděl jsi se nějaké zajímavé čísla nebo důvody co stojí za zmínku?
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KOIRA: Když jsem randil, než jsem poznal manželku, tak jsem se rovnou ptal na věci typu dosavadní nejdelší vztah, proč se obvykle rozchází a kdy to bylo naposledy. Ukázalo se to jako skvělej filtr.
    KOIRA
    KOIRA --- ---
    VOZKA: Ono je tohle dost těžký. Taky mám filtr, kterym se zbavuju ty nejšílenejsi vrstvy, kdybych měla cekat, až se projeví kazdej mamanek a cholerik, tak se zblaznim. Takze slečnu trochu chápu, že na to jde vylučovací metodou, zvlášť po tom, co na seznamce trávím posledních X měsíců, je to špatný a jsem z ty ztráty času hodně nešťastná. Spíš nez na zenáče narážím na chlapy, co vůbec nedávají princip vztahu, rande a tak z jiny nez fyzicky stranky. Teď to jeden dokázal maskovat tři měsíce a pro dalsi kolo uvazuju o něčem podobným, jelikož nemám v plánu takhle trávit zbytek života.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    QWWERTY: Tohle se cca kamarádovi stalo taky, akorát tomu neříkala explicitně výběrové řízení (ale dle popisu to tak bylo). Pakliže by byl tvůj kolega z Brna, nejmenovala se náhodou Zuzana :-D? Kamarád výběrkem neprošel a říkal, že ve chvíli, kdy jejich vztah redefinovala jako přátelský, se mu nakonec ulevilo. S dámou jsem se párkrát potkal (ukázalo se že máme společné známé) a je vlastně celkem fajn a velmi milá, ale z jejího chování bych si vsadil že je na spektru.

    Jinak osobně tohle úplně nechápu. To že jsem si psal s víc než jednou ženskou, to se mi samozřejmě stalo, ale těch které mi přišly fakt zajímavé a měl jsem o ně skutečně zájem bylo tak málo, že situaci kdy takové potkám byť jen dvě naráz a měl si vybírat si úplně nedovedu představit. Dokud se bavíme o vztahu a ne o něčem bez závazků.
    KOIRA
    KOIRA --- ---
    Asi prihodim čerstvou trošku do mlýna. Tri měsíce se vídám a pisu si s typem, všechno tak nějak pořád ok, aby mi to dávalo smysl pokračovat, ale rekneme, že jsem si byla vědoma, že jsem ten aktivnější prvek. A po tech trech mesicich, z cloveka, kterej si milionkrát u mě na profilu přečetl, že chci vztah, xkrat jsem ho s tím konfrontovala, sám se o tom se mnou xkrat bavil, vypadne, že....mu doslo, že tohle vypadá že by to mohlo být vážný a nejak mu doslo, ze se boji závazků. Jako, jak se tohle děje???
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    JARDABEREZA: " tak, jsi to on, mého srdce šampion! "... "pockat, pockat, ty ses ale teprve na druhé metě..." :D
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nebo pak slečeně oznámí, že prošla prvním kolem, potom co si ho ona vybrala za vítěze :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: no tak kdyz vsazi na strukturovany formulare a motivacni kidy, tak si nic jinyho nezaslouzi
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: proto rikam, ze z toho udelala soutez. Ale stejne si myslim, že sama naletla, protoze tohle vede akorát k parádním lžím ve snaze byt ten nej. Ani bych se nedivila, kdyby to nejaky tak pojal a pak ji jen prefiknul.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: ono to tak casto probiha, ale twl nemluvi se o tom a napadnici by si fakt nemeli podavat dvere od kavarny :-))
    PETULA21
    PETULA21 --- ---
    ONITSUKATIGER: Já s tím zkušenost nemám, možná je to běžné, ale normální to rozhodně není. Kontrola, manipulace, degradace.. prostě psychopat :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: to zní moc pěkně :-) tohle je trochu jiný případ zajímá ho fakt jen to podnikání (proto o tu ženu před svatbou přišel)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    QWWERTY: tak ona to je tak trochu realita, kdyz hledas partnera v aplikaci, kde si vlastně v jednu chvíli píšeš s několika lidmi. Nekdo pokročí až na rande, někdo pak pokročí třeba z toho rande. Ale delat z toho soutěž je teda směšný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: Když se do toho položíš, tak to někdy vyjde. Slyšela jsem příběh (přímo z úst dotyčného), jak se rozhodl, že si najde ženu. Dal tedy výpověď z práce, a asi 9 měsíců randil a randil, až našel tu pravou. Láska jako trám, navždy šťastni, a tak dál.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    LUSINDA: "hledání nové partnerky bere jako projekt"
    kolega takhle narazil na holcinu, ktera mu pri prvni schuzce otevrene rekla, ze je spolecne s X dalsimi zajemci ve vyberovem rizeni a podle toho jak se ji bude pozdavat, tak postoupi do dalsiho kola
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    ONITSUKATIGER: Mi to připomělo jeden díl "Farmář hledá ženu" (ne že by stálo za to to sledovat)... měl asi 8 nápadnic, ale jenom jedna z nich si zjistila, že ten chlap je zadlužený až po uši. Myslím, že ho s tím konfrontovala a více méně ztratila zájem hned na začátku. Na jednu stranu to působí, jako že ten člověk je psychopat. Ale na druhou stranu tohle vědět chceš. Třeba pokud pak budete bydleš společně, mít společný majetek atd. Přišlo mi to jako celkem dobrý nápad o tom vědět. Některý lidi co mají dluhy ti budou tvrdit, že je nemají.

    Ale usilovat o přetrhání vazem se zadluženými členy rodiny mi přijde dost zahranou. Leda by ten člověk byl nějaký těžký kriminálník, který by měl jít sedět na deset let za fakt ošklivé věci :-D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    já mám bizár spíš pro vás dámy.... na koho můžete na rande narazit.

    manželův známý je velmi úspěšný podnikatel....prostě na co sáhne tak se mu daří, jen v osobním životě to trochu pokulhává. Před svatbou ho opustila dlouholetá partnerka a on na prahu skoro padesátky touží po pokračovateli rodu :-D a samozřejmě i hledání nové partnerky bere jako projekt (rozuměj skoro jako podnikatelský záměr). Zařídil si tedy Tinder a jel každý den okolo 3 rande denně.......jaké bylo překvapení, že stále chodící inkubátor nenalezl. Někde prostě ani prachy a snaha nepomůžou.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Co historky ze zacatku vztahu? Patri sem tez? Kdyztak at admin da pokyn a smazu to ale rada bych vedela, jestli se tohle taky nekomu stalo a co jsou vase nazory. Protoze v jedne americke dating skupine tohle prislo lidem normalni.

    Slo o cca druhy tyden, co jsme se dali dohromady. Proklepnul si mě i celou moji rodinu v rejstříku insolvencí. Když zjistil, že moje nevlastní sestra je v insolvenci, tak kvůli tomu rozjel brutální hádku a snažil se mě přesvědčit abych ji smazala ze života a vše to dovrsil tím, že to dělá všechno jen pro mě a s lásku a že jsem hrozná když si toho nevážím.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ZVIRATKO: To se mi jednou stalo neco podobneho. Sla jsem s kamaradkou do dnes jiz zanikleho Punta na Ujezde(fňuk). Sedime u stolu a najednou si k protejsimu stolu sedne kluk docela peknej a sam. Po nejaky dobe k nam prijde, ze mu neprisel kamos a jestli si nemuze sednout k nam. Za nejaky cas zjistime, ze mame strasne moc spolecnyho, jiskry litaji (kamoska otravene odchazi). Pak prijde na fakt dobrou libacku. Dneska kazdy jen hodnoti jak dobre nekdo umi sukat ale to libani nejak strasne zapada. No, ve 4 rano kdy Punto zavrelo a vyhodili nas, se muchlujem v Kinskyho zahrade. Pak se na me podiva zamilovane skoro az a rekne "Ty jo, ja fakt necekal, ze kdyz dneska zajdu na pivko, ze najdu tak neuveritelne skvelou zenu! To je skoda, ze uz jednu holku mam". Co k tomu dodat?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Napsal jsem: "Rád dělám vrbu. Cizinec z netu." ... a už se neozvala.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    VDFLAT: Já můžu potvrdit, že poděs níže rozhodně komunikaci přitahuje :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam