• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHELLEDANIELSBizary ze seznamek, aneb jak nerandit
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    QWWERTY: tak ona to je tak trochu realita, kdyz hledas partnera v aplikaci, kde si vlastně v jednu chvíli píšeš s několika lidmi. Nekdo pokročí až na rande, někdo pak pokročí třeba z toho rande. Ale delat z toho soutěž je teda směšný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: Když se do toho položíš, tak to někdy vyjde. Slyšela jsem příběh (přímo z úst dotyčného), jak se rozhodl, že si najde ženu. Dal tedy výpověď z práce, a asi 9 měsíců randil a randil, až našel tu pravou. Láska jako trám, navždy šťastni, a tak dál.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    LUSINDA: "hledání nové partnerky bere jako projekt"
    kolega takhle narazil na holcinu, ktera mu pri prvni schuzce otevrene rekla, ze je spolecne s X dalsimi zajemci ve vyberovem rizeni a podle toho jak se ji bude pozdavat, tak postoupi do dalsiho kola
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    ONITSUKATIGER: Mi to připomělo jeden díl "Farmář hledá ženu" (ne že by stálo za to to sledovat)... měl asi 8 nápadnic, ale jenom jedna z nich si zjistila, že ten chlap je zadlužený až po uši. Myslím, že ho s tím konfrontovala a více méně ztratila zájem hned na začátku. Na jednu stranu to působí, jako že ten člověk je psychopat. Ale na druhou stranu tohle vědět chceš. Třeba pokud pak budete bydleš společně, mít společný majetek atd. Přišlo mi to jako celkem dobrý nápad o tom vědět. Některý lidi co mají dluhy ti budou tvrdit, že je nemají.

    Ale usilovat o přetrhání vazem se zadluženými členy rodiny mi přijde dost zahranou. Leda by ten člověk byl nějaký těžký kriminálník, který by měl jít sedět na deset let za fakt ošklivé věci :-D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    já mám bizár spíš pro vás dámy.... na koho můžete na rande narazit.

    manželův známý je velmi úspěšný podnikatel....prostě na co sáhne tak se mu daří, jen v osobním životě to trochu pokulhává. Před svatbou ho opustila dlouholetá partnerka a on na prahu skoro padesátky touží po pokračovateli rodu :-D a samozřejmě i hledání nové partnerky bere jako projekt (rozuměj skoro jako podnikatelský záměr). Zařídil si tedy Tinder a jel každý den okolo 3 rande denně.......jaké bylo překvapení, že stále chodící inkubátor nenalezl. Někde prostě ani prachy a snaha nepomůžou.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Co historky ze zacatku vztahu? Patri sem tez? Kdyztak at admin da pokyn a smazu to ale rada bych vedela, jestli se tohle taky nekomu stalo a co jsou vase nazory. Protoze v jedne americke dating skupine tohle prislo lidem normalni.

    Slo o cca druhy tyden, co jsme se dali dohromady. Proklepnul si mě i celou moji rodinu v rejstříku insolvencí. Když zjistil, že moje nevlastní sestra je v insolvenci, tak kvůli tomu rozjel brutální hádku a snažil se mě přesvědčit abych ji smazala ze života a vše to dovrsil tím, že to dělá všechno jen pro mě a s lásku a že jsem hrozná když si toho nevážím.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ZVIRATKO: To se mi jednou stalo neco podobneho. Sla jsem s kamaradkou do dnes jiz zanikleho Punta na Ujezde(fňuk). Sedime u stolu a najednou si k protejsimu stolu sedne kluk docela peknej a sam. Po nejaky dobe k nam prijde, ze mu neprisel kamos a jestli si nemuze sednout k nam. Za nejaky cas zjistime, ze mame strasne moc spolecnyho, jiskry litaji (kamoska otravene odchazi). Pak prijde na fakt dobrou libacku. Dneska kazdy jen hodnoti jak dobre nekdo umi sukat ale to libani nejak strasne zapada. No, ve 4 rano kdy Punto zavrelo a vyhodili nas, se muchlujem v Kinskyho zahrade. Pak se na me podiva zamilovane skoro az a rekne "Ty jo, ja fakt necekal, ze kdyz dneska zajdu na pivko, ze najdu tak neuveritelne skvelou zenu! To je skoda, ze uz jednu holku mam". Co k tomu dodat?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Napsal jsem: "Rád dělám vrbu. Cizinec z netu." ... a už se neozvala.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    VDFLAT: Já můžu potvrdit, že poděs níže rozhodně komunikaci přitahuje :)

    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    prvni tinder match a setkani bylo s jednou slecnou, se kterou jsme se pak behem nekolika let v nekolika vlnach mockrat potkali a psali si, ale nikdy k nicemu nedoslo. nejak jsme oba tak nejak preslapovali namiste a cekali, ze ten krok kupredu udela ten druhy? mozna za to mohlo, ze jsme byli oba dva nejak podobne zasekli v zivote, anebo ze kdyz uz jsme si videli, tak jsme sli do kina na nezapomenutelne filmy jako Slunovrat, kde vsichni (anti)hrdinove umiraji hroznou smrti a kde hlavni hrdinka nechava na hranici upalit sveho prolhaneho pritele, zatimco nachazi a prijima vlastni identitu...

    Slunovrat (2019) CZ HD trailer #A24 #FlorencePugh
    https://www.youtube.com/watch?v=ggFc1TtljZU&ab_channel=Totalfilm.cz


    anebo Titan, ve kterem ma hlavni hrdinka, seriova vrazedkyne, sex s autem, nasledne se musi skryvat na hasicske stanici pred celostatnim patranim, ale taji tam svou identitu a pohlavi, zatimco ji v brise roste autočlověk a z prsou zacina tect motorovy olej...

    Titan (2021) CZ HD trailer
    https://youtu.be/VDPY5QS5co0?si=NH61-FgC0xUs1hnf


    nejak v duchu jsem si rikal, ze bych s ni sel na nejaky podivny bizar film dotretice a treba se to nekam posunulo, ale nejaky stastlivec me predbehnul a dneska je cerstvou matkou. z tech nekolika tinder setkani to byl nakonec asi nejzajimavejsi clovek.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NOFNAK: na chlapa s yorksirem bych reagovala jen s myšlenkou, že ma ženu nebo je gay.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    VDFLAT: samojed fungoval na mužské taky. Ale nejvíc všichni letěli na Huga. To byl kříženec francouzského buldočka a čivavy. A vypadal ještě vtipněji než to zní. Neskutečnej poděs z vesmíru.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VDFLAT: Zlatej špic, taky fungoval :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    VDFLAT: Kdysi před věky, když jsem venčíval fenku jorkšíra, docela to na upoutání pozornosti mladých slečen fungovalo. Tedy vzhledem ke svému zadanému stavu jsem to nikdy nedostal do fáze schůzky.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Teď kolegové o seznamování přes psy:
    A: Když venčím Majdu (fenka dobrmana), tak na ni skoro pokaždý nějakou ženskou sbalím.
    B: Já občas venčím mámě Šimonka (pudl).
    A: A jak ti to funguje?
    B: Ty ženský, kterejm se líbí, maj obvykle tašku na kolečkách...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BAAL: Chaotický hlad? :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Uplne v pohode, vlastne to bylo docela fajn randicko a pak najednou blik:-)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    BAAL: to je fakt divný, že tě někdo seřve a pokouše? :D Co spustilo takovou reakci? Předtím se zdála být aspoň trošku "normální"? :D
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    BAAL: proč tam není za 8) musíte nám vidět do hlavy a plnit přání s 10 minutovým předstihem, ještě než na to pomyslíme?
    Má co zlepšovat, holka...
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    LOVE_DALI: ja spis slovickaril nad tim nazyvat "Jeden z jeho vztahů" kdyz "Vydrželo jim to pár týdnů"

    ale kazdy ma asi tu definici slovniku jinde..))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam