PETULA21: To mi připomnělo jednoho typka, co vypadal docela v pohodě, ale jak otevřel pusu...
Místo telefonu měl tydlifon, místo klávesnice klobásnici, u krajnice zapárkoval, haha, zapárkoval, chápeš! A překvapeni vyjadřoval slovy "Jejdamane, teda teda!" Po pár minutách to bylo regulerne na blití,a i kdyby vypadal jako Adonis, tak ne. Fakt ne.
Super jsou taky zdrobnelinkari, protože máloco dodá punc muznosti jako šišlánkování a zdrobnovani každýho druhyho slova. A když člověk poprosi, jestli by to nešlo bez toho, tak je poučen, že ale to se přece holkám líbí. Tak určitě. Nedejbože, když dodají i básničku sestavenou dle zlatého pravidla, že co konci na stejné písmeno, to se rymuje...
Na VŠ mě kdysi uhanel spolužák, co byl děsně vtipnej, akorát si to myslel jen on sám. A pořád do mě tlačil nějaký frky a pak se jim smál, až se placal do kolen. A divil se, že se nesmeju. Já pak říkala už nevím co, ale začínalo to, že bych navázala... A on vitezoslavne zařval "Já bych navázala - a tkaničku si zavázala! Chachachá, ale ten byl dobrej, to musíš uznat!" A u toho se huronsky chcechtal a placal mě do ramene. Taky to neklaplo.