• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ach jo, tak nic no. Hodina volna.. :(

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jj, utratil sem to vsechno, to na ty rera v mono, prvni echo nic (7x rare monster) ale v druhym echu hned prvni potvora porodila 3 proroctvi na raz, tzn 11x hope glyphu, 2x unikatni helmy a jedno unikatni brneni, bylo jich tam dost tak se urodilo jeste jedno unikatni brneni za dalsich 7 potvor, celkem prehledne to ukazuje kolik ceho ti jeste zbyva. Jedu mono winter tak sem si na Heorota navesil dalsi 3 dropy. Za me moc pekna mechanika, jako jo padlo uplny prd, mysleno ne na to co sem cilil (az na ty glyphy:-) ale i tak bomba

Jji taky dojizdim na mechaniky a taky to nemam rad, ale obcas to jde ocurat, ale jinak tancuju jak piskaji, proto taky chcipu pac nejsem dobry tanecnik :-) ty buffy monster vubec neresim mozna taky proto tak chcipam, rozhodne nejsem HC ready :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak sem nabral nejake propecies, zkusil sem vydobat ty co jsou na mono na rer enemy, nabral 4 cocky a uvidime :-)

jako spis nez redukovani bych bral boostovani, spis nez arenu bych redukoval kampan, ale spis to jeste promyslim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako rank je za utraceni favoru takze to nechces moc setrit asi, protoze pak nemas ty pasivni efekty na dropy. Ja utracim vyhradne za prophecy, plus teda jsem si koupil nejaky cocky do kompasu abych pokud mozno mel veci na jednom miste (vypnul jsem generovani do areny na vsem). Leze to docela v pohode sice ty cisla vypadaji hruzostrasne, ale jsem na ranku 6, a posledni vec co pomuze nejvic dropum je na ranku 7, takze na dohled.

Jinak jestli to nedavas na 90 tak pockej na 100, to je lahoda... :-) Presne neco co nesnasim, jak mam malej dmg tak musim hrat poctive mechaniky, a navic je musim hrat x-krat dokola, nez to odpizlam. A navic kazdej dalsi je o trosku tezsi pak, protoze si vzdycky zvednes corruption.

Prislo mi, ze uplne nejvic zalezi na tom, jaky buffy pro monstra si tam dotahnes, protoze jak trvaji pres 2 echa tak vzdycky neco mas, a proste nechces nic, co ten fight prodlouzi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak jako pokud se prokousete pres login tak fakt celkem pohoda, dojel jsem dneska v mono na level 90 aniz bych mel pocit nejakyho grindu, skoro bych rekl, ze nez se mi podari upgradnout aspon blessingy (ani nemluvim o vecech co potrebuju z kontkretnich bossu), tak to snad driv budu 100.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak sem zakempil v mono tak uplne v pohode, dojel sem draky a ted uz jen ty tri 90 a sem empo, akorat ze u bossu dostavam desne na prdel ted toho nekro draka sem jel asi 10x a to mam nekro resist na maxu jako jo 72 char vs 85 boss, oproti EA pri killu neprichazis o stabilitu, takze je jedno kolikrat to jedes, musim se rozhodnout ktereyho bosse jako prvniho pac az se k nemu dostanu tak vic jak 75-77 nebudu hadam, takze me zase budou svacit :-)

Jako frakce sem vubec neresil ted zaskocil do observatore a mam 13136 favoru (lvl3), tak nadtim musim nejak podumat. Predpokladam ze rozfrkat to pujde snadno :-)
    Ma nekdo nejaky tip ? Ma cenu tam kupovat ty neidentifikovane itemy ? gambl za prachy je dost na prd, ma cenu gambl za favory ? asi ne co ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jeste tu mas arenu a tri dungy no. Jsme se dneska pokouseli v parte neco udelat v mono, abysme videli jak se to sdili, a jako zatim to je nemozny...

NESS: ne to je nejakej efekt, v POE by to byl vyfiltrovanej uniq, ale koukal jsem i pres X a fakt to neznamena nic
    LYCO
    LYCO --- ---
    Já zatím hraju offline (i když to čas od času zkusím online, abych věděl co se změnilo), online je bohužel pořád nespolehlivý :(
    je to otrava, mám kamarády se kterýma bych chtěl hrát společně
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    vykoplo me to pri ceste z bazaru do monolitu a uz se pul hodiny snazim znovu dostat do hry :( sracka je to, fakt
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PHOW_SAATCH: kdyz drzis X tak to uplne vypne filtr
    NESS
    NESS --- ---
    PHOW_SAATCH: Takhle to vypada kdyz mas v lootfiltru zapnute hide, vidis ty beamy a veci na podlaze, ale nevidis popisky, pokud to je bug tak to reportni
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Tentokrat sem treti mono dal bacha abych v druhym echo questu odpovidal spravne a kuchnul architelktu, ale az do finale me to nekoplo takze jedu zase draky :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ale bude to pravěpodobně tim, že jsem měl loot filter, vidim jen ten beam, ale ne item
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    asi nějakej bug
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    no to jsem už zkoušel a nic
    NESS
    NESS --- ---
    PHOW_SAATCH: bych rekl ze mas zapnuty filtr ktery ti to filtruje, takze to vidis ale neseberes, tzn vypni lootfiltr a uvidis jestl ito je ono
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Sorry za lama dotaz, ale co je tohle a jak to případně sebrat?! dík

JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: jediny misto kde to ale ma smysl jsou tak maximalne bazar a observatory. je nejakej duvod chodit jinam, pote co dohrajes kampan?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Lidi ve meste byt musi aby byly videt cosmetic skiny bez toho se hra neuzivi.

Kazdopadne je od jich hezky ze maj i offline play to se uz dnes moc nevidi
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Lidi ve meste jsou uplna kokotina a imho duvod vsech techhle trablu.

Kazdopadne, online se hraje bud kdyz chce clovek tradovat ale HLAVNE kvuli tomu, aby si mohl lhat, ze si to treba nekdy zahraje spolu s nejakym kamaradem (ktereho nema).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam