• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tak hlásim, že mi to teď jede naprosto luxusně a bez zádrhelů... snad to vydrží
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Post Launch Mid-Week Update - News - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/post-launch-mid-week-update/64913
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: paradoxne protoze je tezkej a mel jsem s nim problem uz aktech, tak jsem se ty telegrafovany utoky myslim uz docela neucil. Zatim nejvetsi problemy mam s tim bossem na konci LP craft dungu, uz na III je na me hrozne rychlej proste. Bych potreboval krome prepinani casu, co v tom dungu je, jeste i jeho zpomaleni... :) Ale to s tema schodama teda priste zkusim, totemy na nej dosahnou vsude.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: jako jsou buildy, co to asi utankuji, ale stani na schodech je prostě top, tam stačí uhejbat z toho bílýho kolečka. Takže pokud dosáhneš na chapadlo z třetího schodů, nesnažil bych se kličkovat. Je to zdaleka nejtěžší boss ve hře, páč dává instant kill většině postav, u ostatních bossů musíš většinou posrat dvě věci za sebou nebo ti dojdou láhve, z mé zkušenosti teda.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: to nevím, tak daleko nejsem :) jedu příběh, včera jsem ho picnul prvně :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: tak hadam to bude asi fungovat jen do nejakyho levelu corruption, i pro druida? :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (teda vypadá to na to)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: tady to byly peer-to-peer porty...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KORAL: No já už jedu. Ale když jsem se kouknul do portmastera, tak skrz firewall mi to normálně projde a blokuje to jen připojení na domény unity3dy, kde to sbírá data k analýze.
    KORAL
    KORAL --- ---
    HONZA09: Pokud jsi měl stejný problém jako já s tím, že jsi skončil na obrazovce po kliknutí na připojení u postavy. Tak je to připojením skrze poskytovatele. Přes mobilní připojení mi to jede.
    Napsal jsem ted svému poskytovateli o kontrolu portů a pokud to je tím, tak dám vědět o jaké porty se jedná.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hmm, já prostě s druidem stál a nechal ho, ať si dělá, co umí - nikdy mě tím paprskem nedostal pod 20% a než přišel další útok, byl jsem na full - stačilo nepanikařit :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Jo tak to jsem dělal přesně tak, jak jsem to neměl dělat. Stál jsem uprostřed. Běhal sem a tam a castil Smite na chapadla.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: tam je proste dulezity stat furt nekde v rohu az do chvile, nez otevre oci, to je tell ze bude neco delat a v te chvili zdrhas na druhou stranu. Nemuzes stat uprostred protoze pak riskujes, ze ten utok jak jede paprskem do strany te dozene.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jinak hraju LE na Xbox gamepadu a když se chci rychle přehrabovat v inventáři, šáhnu po myši - je to sice trochu schizofrenní, ale funguje to :) hlavně mi teda přijde, že sem tam na controlleru něco nefunguje jak má nebo je to lehce neintuitivní - jakože mam třeba button přes celou obrazovku, ale nestačí zmáčknout A a je třeba na něj dojet kurzorem.. to samý na mapě. Nebo na gamepadu vyvolam town portal, objeví se A, že ho mam aktivovat, nic se neděje a musim do něj kliknout myší. Do hry se už dostávám hned, ale objevujou se mi věci jakože třeba projdu zavřenejma dveřma a otevřou se až 3 metry za mnou apod, ale to je spíš vtipný a ničemu to nevadí :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JULIAN: Tak skvělý, X mi zapne popisky a jde to sebrat. A vlastně mi přijde vtipný, že vidíš, že na zemi leží něco, co máš vypnutý ve filtru, ale můžeš se na to tim Xkem podívat, když jde třeba o unique.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HONZA09: na levym schodisti je blindspot...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HONZA09: Lagon na 10% sesila na hrace IRL debuff "Nervy".
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Jakmile se dostanete do Monolithu, tak uz vse jede paradne, ale nesmis se odportit do Main Islandu tam to pada vsem, jak tam jsou vsichni...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    10 minut se crcám s Lagonem. Ve třetí fázi, když už má pár procent života mě oneshotne.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    me se podarilo probehnout celou kampan bez jakychkoliv issues. az po posledni cutscene se mi to zaseklo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam