EVILMIND: No nevim, to bys takhle mohl sbirat i prachy, hromacky po 10 zlatakach to by se uklizelo :-)))
Pasivky no je to zbytecny pain, jako jo pise kde to je ale stejne to neni vubec kamaradske. :-) Skilly pravda to je jiny kafe, uplny souhlas, tam to nechapu taky uz vubec, na jednu stranu se drzi zuby nehty retrenovani a pak bum mas vec z +x do vsech skillu a sundej to jen jako omylem a nahazujes 5x v ruznych okynkach x bodu, pokud to nemas v hlave kde to bylo tak hodne stesti :-) Osobne bych to udelal ze pokud chces pretrenovat cely skill ok tak ti body zmizi, ale v ramci samotneho skillu bych to nechal zdarma nebo za nejaky peniz, ale jako jo za mapu mas bod zpet ale pamatuj si co si chtel tvorit a pokud toho je vic tak zase hodne stesti, nebo notysek s poznamkama :-) celkove si nejak tunit build stylem pokus/omyl vlastne nejde
No ja hraju za hledace a mizi mi tam mapy s proroctvima, to me stve ted nejvic, jako vyberu si proroctvi zaplatim, cela mapa zmizi a po chvilce se mi vrati favory, protoctvi nemam a mapa se zmenila, takze to co jsem si vyhlidnul je v tahu, totalne to rozsekava nejake planovani. Ja vim moje chyba nemam hrat za hledace :-) jako reportoval sem to tak uvidim jestli to fixnou.