• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    Sem hledal jak to funguje a nasel dokonce dve moznosti.

1) Lightless Arbor https://www.reddit.com/r/LastEpoch/comments/1e3rjdx/apparently_there_is_gold_dupe_going_around/?rdt=62334

2) fejkove transakce tady byl popis https://forum.lastepoch.com/t/let-me-tell-you-how-bugs-dupe-work/72524 ale uz je pryc, k shlednuti tipnuta stranka ve videu https://www.youtube.com/watch?v=8AzN6P_Gous
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: minulou sezonu to resili popiranim toho, ze se tam takovej bug je
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: uz jsem to ale vyresil. delal to loot filter z maxx rollu :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak vypnou trade, ok, najdou diru a fixnou, ale ekonomiku uz maji rozbouranou, jak to resili v minule sezone ? rollback nebo se budou tvarit ze to je ted uz oka , ty prachy uz tam jsou, no sem zvedav
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem to predpovedel, priznanej gold dupe a vypnuti tradu mezi hraci. Kazdopadne tohle neni free hra, meli by nemilosrdne banovat, a zadny takovy info tam nevidim... :-(

Regarding the Recent Gold Exploit - Announcements - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/regarding-the-recent-gold-exploit/72555
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: ne, naopak, nelze mi nacist loot filter tka to je v defaultu. Tedy vsechno vidim, a nebudu ztracet cas bez loot filtru abych kazdy mono prebiral jak blazen. Blbne mi to ale na w11, w10 cajk
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK: Jestli to je ten bug, jak odfiltruje všechen loot, i když loot filtr kompletně smažu, tak že nemůžu nic sebrat, tak to se mi děje taky a taky jsem to quitnul.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nemuzu, resp nechci hrat protoze mi nefunguje loot filter korektne. Dycky UI crash
    Last Epoch Weird behaviour of the Loot filter UI
    https://youtu.be/Do1mcxD_T7k
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jete jednou napis likvid a neznam se :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako v parte jsme si proste rozdelili kdo jakej dalsi monolith dotahne na kolik, a pripadne jsme to jen zmenili kdyz treba nekdo pretahnul, a bylo to hotovy hned. Prakticky jsme nikdo nemuseli behem toho upravovat buildy, ja myslim kdyz mas nejaky zakladni defensivni vrstvy tak v tom neni takovej rozdil, maximalne musis hrat ve vyssim corruption trosku vic opatrne.

Na samotny farmeni harbingeru bych si asi tipnul bude nejlepsi resetovat pravidelne zpatky na 100, protoze to na vysokem levelu hrozne trva ho zabit, a neprislo mi, ze by mi padalo vic klicu z nej (coz je jedine co chces). Zatim jsem to teda neudelal.
    NESS
    NESS --- ---
    Pristi sezonu ale skocim merchanta rovnou, uz ted sem mel cukani a jak jednou rozebehnu jedno tak to nema cenu prehazovat.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jasny, dik. Takze asi nejlip jeden nahnat na 300 a pak si dalsi zacit skalovat po 25 a mlatit Harby.
    Uvidim jestli to ustoji build, po pravde nevim, zatim nemam ani 90lvl, vybava total na prd, ale jde to, zkusil sem to v parte vcera s Likvidem abych ho potahal a porad to slo tlacit kopupci dal, takze prostor tam je.

EVILMIND: Vitej v mem svete miliardy zalozek, mam naplanovane dalsi dva buildy (warlocka a glaciera) a zbytek hazim pres palubu, nechavam jen unikatky a sety (a potecncialne dobre exalty a skoro vsechny experimentaly a ... :-).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: me na CoF sralo, ze padalo tolik dobrejch veci, ze jsem mel desitky tabu pro pripadne dalsi buildy :-) A bylo tezke na to udelat lootfilter, protoze dobry je skoro vsechno. To je na merchantu dobry zase, muzu jit treba 10 monolithu rychle po sobe aniz bych se vysypaval, pokud nenajdu idoly, protoze filtr mi ukazuje jen veci, co se vyplati prodat, a tech je minimum. Soucasne nemusim sbirat skoro nic pro sebe, protoze vim, ze takovej beznej equip nema cenu skladovat, kdyz si ho muzu koupit (s lepsim rollem) ve chvili, kdy ho budu potrebovat. Takze je to takovej vic chill no, a uz asi budu hrat merchant pokazde...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Pri release jsem hrál merchant guildu a když jsem viděl ty ceny, tak jsem si v sezoně založil radši sólo self found. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: minulou sezonu jsem naskocil do merch az po tejdnu, ale co jsem pak procital, tak to bylo presne to same. V dobe kdy jsem zacal hrat v podstate vsechno top stalo 1.5 miliardy, protoze to je max cena co market umi. Ve hrach to vetsinou nekdo provali, ale tady se to nestalo takze jestli tam nejaky bug byl, tak tam zustal.

Tady je situace trochu specificka v tom, ze zakaznici netvori jednoutnou skupinu, ale pribyva jich postupne, jak ziskavaji ranky aby si vubec mohli vec koupit, takze nekdo tvrdi, ze ten vyvoj cen je proste normalni inflace. Ale tomu fakt uprimne neverim, protoze inflace nemuze byt xx nasobek za den, jeste navic s tim, ze se to za ty ceny fakt prodava. Takze to neni jen hodne novych zakazniku, jsou to zakaznici s xx krat vetsi penezenkou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: chces nabrat vzdycky 4 oci, a pak teprve dat Oroba. Je to rychle diky envy runam, proste dojedes na kraj a co ti chybi na 4 bosse dozenes runama. Pak diky catchup mechanice udelas na jinem monolithu totez, ale nejdriv si dojedes az co to jde na kraj (bo i ten bonus 5-14 nebo kolik je max se nasobi). Takhle jsem dal jednim bojem ze 100 na 250 rovnou (kdyz uz jsem mel 275 jinde).

Ale jestli ti jde jen o to pridavat po 25 kvuli harbingerum tak to musis pocitat opatrnejc, nebo hrat i kdyz si hodne prez kdyz na to mas build. Nebo kdyz prelezes o hodne nechat si to jako dalsi a zkusit to znova jinde s min ocima.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem koukal ze in game trade kanal je uz spamovany robotama, to sem zvedavej jak se stim popasujou, to bylo i minolou sezonu, nebo sem to prehlidnul ? sem jel taky cof tak sem to nemel z prvni ruky
    NESS
    NESS --- ---
    Jaka je nejrychlejsi cesta jak nabrat korupci ? Nejaky novy figl, nebo nabrat 1-2 stacky bosse a pak dat Oroba v dostatecne hodnote ? Vcera sem sfouknul 3tiho Harba jen s 125, ale leze to pomalu, pritom to jsou ty nejlehci, ten tyden byl znacny optimismus
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hmm, jsem chtel trochu swapnout build na neco s vetsi sanci na Abberotha, a koukam ceny sly uplne do vrtule. Pocet hracu se pres vikend nezmenil, ale ceny dobrejch veci sly behem dvou dni nahoru dvacetinasobne, a soucasne cena goldu na RMT webech sla trikrat dolu.
    To znamena, ze nyni ma jiz divak vsechny potrebne napovedy k tomu, aby odhalil, ze tu nekde mame gold duping... :-(
    NESS
    NESS --- ---
    Aha, zacatecnicka chyba, boostnuty dmg a elementarni dmg, fixnuto a na prvni dobrou :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam