• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    Jaka je nejrychlejsi cesta jak nabrat korupci ? Nejaky novy figl, nebo nabrat 1-2 stacky bosse a pak dat Oroba v dostatecne hodnote ? Vcera sem sfouknul 3tiho Harba jen s 125, ale leze to pomalu, pritom to jsou ty nejlehci, ten tyden byl znacny optimismus
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hmm, jsem chtel trochu swapnout build na neco s vetsi sanci na Abberotha, a koukam ceny sly uplne do vrtule. Pocet hracu se pres vikend nezmenil, ale ceny dobrejch veci sly behem dvou dni nahoru dvacetinasobne, a soucasne cena goldu na RMT webech sla trikrat dolu.
    To znamena, ze nyni ma jiz divak vsechny potrebne napovedy k tomu, aby odhalil, ze tu nekde mame gold duping... :-(
    NESS
    NESS --- ---
    Aha, zacatecnicka chyba, boostnuty dmg a elementarni dmg, fixnuto a na prvni dobrou :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: korupce 100 druhej panacek, nebo spis panenka Harb of fear a nevim jestli to je tim ze sem na 86lvlu nebo delam neco blbe ale tak max do pulky, telegrafy se snazim cist, ale jak jednou neprectu tak koncim.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak je to jeste lepsi, ted uz me nepochopi nikdo :-) kdyz to retrenujes, tzn respecnes rekneme 1 skill bod a znovu ho natrenujes, tzn mas u skilu +1 (jeden nepridany bod) a sundas predmet ktery ti dava +1 (do toho skillu) tak to nesebere uz pridany bod ale ten co jsi jeste nepridal.

Nejvetsi vtip ale je pokud tohle udelas s 2 retrenovanyma bodama a 2 bonusovyma bodama na ruznych predmetech, vysledkem je ze ti to jeden bod sebere, tzn sundani predmetu zpusobi ze ti ten bod zmizi, tzn neskoncis z 20+2 na 20 ale na 19, ne pokazde ale jen ve spravnem poradi, jak to radeji nebudu popisovat, pac uz ted vypadam jako blazen :-)

Stesti je ze v empo mono je mozne to natrenovat z 18 na 20 i opakovane v jenom a tom samem dungu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak ve skillech je bug, mam relic co dava +1 do vsech skillu a pasek co dava jen do fyzickych, tzn mam 21 vsude a 22 nekde, tak jsem si rikal ze to na klikam pred nasazenim abych mel 20 jistych a ty 1-2 volitelne, az to sundam abych tam mel tech 20 a ty navic pujdou do haje.
    Takze sem to tak udelal, naklikal do 20 jak to ma byt, nasadil predmety a naklikal ty zbyle body, sundal predmety a zjistil ze to vubec nerespektuje a dela si to jak chce, tzn ty body na 20 sem tam uz nemel, 1 potazmo 2 mi to sebralo ale ty bonnusove tam jsou, dle nejakeho zahadneho vyberu to pri sundani predmetu sebere skillbody, ale nejsou to ty posledne naklikane, takze az tyhle dva kusy vymenim tak me ceka retrenovani, abych se dostal na tu 20 sestavu, jak jsem to chtel. Tezke fuuu teda
    NESS
    NESS --- ---
    Tome of Exp jsou mrtve i na empo mono, 84lvl char 100lvl mono a 3x 19900expu :-/ na dalsi level potrbuju 1M expu takze 60K neni ani videt
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Mno ja zatim ten spec nize, a bavicko. Nicmene jedna vlastnost zustala.

Kdyz hrajes melee, dropujou ti furt caster/minion veci, dyz castera ci minion castera, dostavas melee veci. Kouzelny "working as intended" :)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem se dopracoval rytirum a prvni harbringer padnul cca za 15 sec :-) tak uz jen 9 dalsich :-)

Jedu krvave kladivo a spokojenost, da se to hrat na jedno tlacitko a jen na mys, kdyz jde do tuheho tak obcas zmacnout tlacitko druhe (revelsal) a pro pohyb po mape tlacitko treti (rush), ale jinak spis jen ta mys. Defakto tohle https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/bleed-hammerdin-guide stacky bleedu skacou rychle a pokud tam neni nejaky zadrhel jako casovas u Lightless bosse, nebo oser jako Lagon, tak to bosse vyndava rychle. Celkem vtipne je nasazet kladiva kolem sebe a dat rush, vycisti to od mobek celou trasu rushe, pokud to je rovne teda :-), co nepadne narazem, vykrvi, coz je celkem oser, pac se stejne clovek musi vracet pro matro a prachy, ne uplne vhodne to je na male rychle cile, ale cim je to vetsi tim to dosatva vic, vtipny byl winter monolit jak tam Heorot na sebe hodi stit a musis rusit jeho mobky tak pres ten stit dostaval stacky bleedu, kdyz ten stit sundal tak jich mel na sobe 600 a rovno umrel. :-)

EVILMIND: Tak pak napis az ho das, ja se tam dostanu tak za dalsi tyden :-))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: taky :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je mozna lepsi video, falconer nema zadny efekty a ma hodne nahlas voice, takze jsou slyset ty telegrafy

[Last Epoch 1.1] World First Aberroth kill Softcore Bleed falcon striker
    https://www.youtube.com/watch?v=eQmw75BE_NE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    po par marnych pokusech jsem se podival na tohle, a jako nevim... :) krome toho, ze to je fakt tezky mechanicky, tak ta visual clarity je jako silena, pulku casu neni videt co se stane, a to jeste v mem pripade nedelam zadny efekty ja, buildy co maji nejaky celoobrazovkovy animace tam nechapu jak chteji hrat...

Last Epoch Abberoth Guide Ft. Avalanche Shaman
    https://www.youtube.com/watch?v=yvne0p7khFM
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: CoF uz fakt nikdy, dneska konecne Sanctum Market releasnul svuj uniq price check, takze jsem vycistil 6 dump tabu behem ctvrthodiny uplne, a jeste ziskal spoustu veci na krmeni vejce... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No nevim, to bys takhle mohl sbirat i prachy, hromacky po 10 zlatakach to by se uklizelo :-)))

Pasivky no je to zbytecny pain, jako jo pise kde to je ale stejne to neni vubec kamaradske. :-) Skilly pravda to je jiny kafe, uplny souhlas, tam to nechapu taky uz vubec, na jednu stranu se drzi zuby nehty retrenovani a pak bum mas vec z +x do vsech skillu a sundej to jen jako omylem a nahazujes 5x v ruznych okynkach x bodu, pokud to nemas v hlave kde to bylo tak hodne stesti :-) Osobne bych to udelal ze pokud chces pretrenovat cely skill ok tak ti body zmizi, ale v ramci samotneho skillu bych to nechal zdarma nebo za nejaky peniz, ale jako jo za mapu mas bod zpet ale pamatuj si co si chtel tvorit a pokud toho je vic tak zase hodne stesti, nebo notysek s poznamkama :-) celkove si nejak tunit build stylem pokus/omyl vlastne nejde

No ja hraju za hledace a mizi mi tam mapy s proroctvima, to me stve ted nejvic, jako vyberu si proroctvi zaplatim, cela mapa zmizi a po chvilce se mi vrati favory, protoctvi nemam a mapa se zmenila, takze to co jsem si vyhlidnul je v tahu, totalne to rozsekava nejake planovani. Ja vim moje chyba nemam hrat za hledace :-) jako reportoval sem to tak uvidim jestli to fixnou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me treba to sbirani transferovatelnzho materialu docela vyhovuje, kdyz mi dojde misto tak mam jedno tlacitko jak udelat v baglu prostor, takze takovej psychologickej efekt... :)

S tema pasivkama mi to prijde v pohode, tu zavislost to tam vzdycky pise, u skillu jsem si vzdycky myslel, ze to bere proste posledni pridane body, ale uz jsem si i prokazatelne overil, ze obcas ne, nicmene to je problem jen kdyz prehazujes equip, co pridava body do skillu. Uprimne nechapu, proc to tak je, stejne ty body dostanes zpatky behem jedne mapy, platit za to goldama by bylo lepsi no.

Z bugu me jeste sere ze jak tam pise nejvyssi level harbingera, co jsi dal, tak tam je furt nula z nejakeho duvodu. Pritom tam ten radek vubec neni dokud nedojedes celou frakci, takze bych tam cekal minimalne tech 300.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a sem jedinej kdo klikne na vendora a vysype loot na zem, nebo se to deje i nekomu jinemu ? :-) volba "shop" je moje nemesis :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem uplne zapomel co me tam sralo a uz to zase vim :-) autopickup a auto transfer materialu, stale nic, jak vidno

Bugu docela dost, poslusne je hlasim ale moc tohle neba, jako fajn ze to maji aspon na par kliku.

Jinak to hrani s buildem, jako ty pasivky to je slusny oser, radeji bych to cele smazal a znovu nakliknul ale to ne, pekne po bodiku a pokud je tam nejaka zavislost tak hledej smudlo :-) Co respec mod jako je v D4, smazat naklikat a rozdil zaplatit, znacka ideal, nebo aspon smazat, klidne za bambilion

Z tech novych mechanik nej vejce :-) Harbninger frakce zatim v nedohlednu ale ja se tam prokousam :-))
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Pro me je na ty hre nejzabavnejsi hrat nejakej vlastni shitbuild a postupne ho ladit/menit/obevovat veci, aby furt fungoval.

Takze ted hraju caster shamana aktualne s wandou a sekerou v offhandu (ale staffa bude asi lepsi), castim totemy a tornada, co castej storm bolty a zatim to funguje tak, ze na zacatku zaspamuju a pak bezim a 2 obrazovky jenom sbiram loot, ale zatim nejsem ani v empowered monolithech, to bude zas naraz do zdi :p
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jsem nehral podle zadnyho buildu, proste jsem si jen vybral nejakou postavu z minuleho ladderu, a upravil si to na tuhle ligu. Ale zatim to funguje fakt super, uz vicemene asi ani neni co upgradovat, krome nejakych double T7 veci teoretickych...

Vcera jsme dokoncili celkem v klidu harbinger faction, je btw parada jak ten catchup mechanismus dobre funguje, na pripravu kazdeho monolithu stacily jen dva runy vzdycky aby se dostal na potrebnej level - jsem mel prvni kill ze 100 na 250 corruption, a pak na 302 idealnich. Ale ten hlavni boss nas pak teda vysmazil zatim na prvni pokus, prvni faze easy, ve druhy udelal nejaky to celoobrazovkou void kolo co dela i nejakej jinej boss, ale udelal ho tak rychle ze jsme tam dostali instant vsichni...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ctj za build ten raptor pls?

Jinak hral jsem jen chvili, nejak se nemuzu rozhodnout co hrat tak zatim https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/nova-hammerdin-forge-guard-guide
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam