• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to dela furt i jinde, specialne v otevrenem okne marketu kazdou chvili zacne misto psani aktivovat nejaky hotkeye nebo z niceho nic ragovat na mys pod oknama... ale aspon si uz pamatuje ulozene hledani v ramci session, takze nemas chut to rozflakat kdyz ti to zavre posesty okno
    PANVA
    PANVA --- ---
    Work in progress, porovnatelne s nesmrtelnymi paladiny to neni ale zabity neni uz jen Uberroth. Nejvetsi zahul mi dalo to Woven Echo kde postupne chodi vsech 10 harbingeru. Jak sem squish tak sem se na tom pekne vyvztekal.

Actual: https://www.lastepochtools.com/planner/ALWZLR2o pokracuju dal az pristi tyden kdy bud vylevlim novyho maga nebo tohodle zmenim na str stacking dot rune mastera
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: krasne je to videt u zapnutyho lootfiltru, kdyz mas rozkliknuty pravidla a na jednom das vyber Visibility v tom okamziku se ti char zacne pohybovat aniz by si kliknul mimo, prvni klik je v poho ale druhy klik to rozpohybuje sem se divil proc mi char v mapach nabehnul do nepratel kdyz jsem upravoval pravidla, ikdzy jsem byl ve vycistenem prostoru, teda na zacatku
    NESS
    NESS --- ---
    Jako nejake vyhrady se najdou, jako treba kdyz zapnes nastavovani lootfiltru a editujes ruly, jak ti sice obrazovka zasedne, myslim podklad, ale pokud kliknes mimo to aktivni okno tak se char podtim zacne pohybovat, to same kdyz treba nastavujes barvy u recoloru
    NESS
    NESS --- ---
    Ty kraso ta lizardovska shrine ja dost mastna v jednom vrhu 8 unikatek + 2 setove, mezi tim i Cleaver Solution
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PHOW_SAATCH: viem co myslis, dnesni hraci by uz zda sa ale nieco ako d1 nedali. Za mna bolo d2 tiez mega dobre a tazky upgrade. S tvojim LE nazorom tiez suhlasim a vobec tu hru nehejtim. Porazili Diablo 4 :D, je to v pohode hra, vyhoveli kopu hracom a vyzera to tak, ze ak budu pokracovat rovnakym tempom, bude im to imo fungovat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K3BAB: Pro mě je pořád nejlepší Diablo 1. Nevim proč, ale tam to nějak funguje všechno dohromady. Příběh, atmosféra, stylizace, hudba... všechno ostatní je jen napodobenina. I to D2 už nebylo úplně ono. Doba se posunula, hry jsou po technologický stránce mnohem dál, ale popravdě mě už máloco chytne za srdce jako tenkrát D1. U LE aspoň cejtim nějakou snahu o poctivej přístup, i když popravdě je to na mě někdy až moc barevný a kýčovitý, ale hra se pořád vyvíjí a ty cemetary apod. mi jdou trochu naproti :D
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    k tym pokazenym hram...
    Twitch
    https://www.twitch.tv/quin69/clip/TentativeCrowdedMosquitoBabyRage-N4rV7uKY8kUru05S

PHOW_SAATCH: d4 to nezachrani a ine arpg co by stalo za vsimnutie poslednou dobou nevyslo :). Co sledujem LE je dobra hra... ako tutorial do arpg sveta... len trosku vtip :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: Vidíš to, zapomněl jsem na jednu veledůležitou věc! Všude je tuna pilarů/shrin takže to zrychluje značně :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Já měl nějaký problém tenkrát, že se to hrálo úplně dobře, ale je možný, že buď to bylo mnou a nebo buildem, co se na gamepad nehodil.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09: Já hrál LE na gamepadu od začátku, jenom při přehrabováni v bedně jsem používal myš, protože je to mnohem rychlejší.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: byt v endgame na vysokym levelu, slackere!!! :D https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/echo-warpath-void-knight-guide jedu todle a easy zatim, 70lvl, 3ti monolit bude hotov
    NESS
    NESS --- ---
    Takze co teda je total op ? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: wsad ano, pricemz kdyz si to zapnes muzes stale klikat mysi na move. gamepad nevim, ete sem nezkousel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: proste kdyz projdes dungem tak preskocis cast pribehu. Idealni je pro to treti dung, kde skocis az do posledniho aktu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj. Funguje tam už to WASD a dá se to hrát na gamepadu?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: mel sem ultraluck jaky sem v zivote nezazil, padla top weaver zbran a jeste procly topovy/bis weaver powery do specu, takze sem letel jak flash :D

Kuci pls pripomenete mne, jak se skipuje? Je to pres ty boticky, a clovek musi mit dany ty dungy odpovidajici, je tak? Dikec
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: story za cca 5+ cistejch hodin - jak, proboha? Já mám tak 12 a teprve jsem došel do pouště - děláš zkratky?

jinak kromě startu jsem nepotkal problém, něco je špatně! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Season 2 mě šokovala! Tohle může být ARPG roku! První pocity! #lastepoch
    https://youtu.be/kX5PZEBorIg?si=S2EPqASEPNKJBKbn
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak ja tady nikdy trade nehral, takze nvm. A jasny, kazdy ma svoje, jen proste hraju komfortne, coz se neda rict o jinych hrach kolem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam