• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja bohuzel 4 ale ani nevim kde?! :D myslel sem ze sem na tom stejne jako ty, tedy nula
    NESS
    NESS --- ---
    tak /deaths funguje, zatim mam cisty stit a "You have died 0 times" ale predpokladam ze se to zmeni :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Gratz! Fajne kurwa je stejne top :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako zatim s prehledem nejvetsi challenge je to echo na 300+, kde jde za sebou vsech 10 Harbingeru, jeste poradne buffnutych
    tady jako vyrazne chybi moznost POE2 pauznout hru, protoze takhle dlouho proste nevydrzim behat bez prestavky :)
    NESS
    NESS --- ---
    Dobrej kouc :-) "Prestan chodit pres ty sracky na ty zemi" :-) a Pizza utok :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: WhatBleedsCanDie!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: woven tree furt menim, zkousim veci, si fakt ber co potrebujes. To menim pomalu kazdy dve tri mapy... :-) Kazdopadne nejdulezitejsi jsou imprinty, ty by mel mit kazdej, na zacatku uniq itemy co chce nosit, a potom base exalted.

Jinak Aberroth down na druhej pokus, s trochou online couchingu z discordu, nahral jsem si na video oba runy, aby se lide mohli poucit, kde jsem udelal poprve chybu :-) v popisu je i odkaz na muj charakter profil a tam je videt vzdycky aktulani woven tree co mam...

[Last Epoch] - my very first Aberroth kill! Bleed hammer Paladin
    https://youtu.be/lkfG8aw05oQ
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    K0COUR: prave naopak, az moc :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K0COUR: -> loot filter :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    zda se mi to, nebo je v ty hre moc lootu? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Mno pac mi zatim padla jen jedina zbran, tak tam nemam stejne co vrazit. zatim zkousim spis eximages, a teda exal chal mam.
    NESS
    NESS --- ---
    Ty spesl woven mapy dobry, zatim sem mel vez a most, vez lepsi, nemesis je v poho, na tom moste sem netusil jake setovky mam rozkaldat, nevim otom ze by nejak yset byl pouzitelny, ale neurazi.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Exalt chal-exal find-tomes a pak comoner jedna zbran a pak dolu gift a Sealed druha zbran
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: zdar, uka woven tree jak mas pls?
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: jo zmizi i echo, vyzkouseno na jinem, tomb ma nastesti na konci truhlu tzn sem tam odlozil a krasne se backtracknul pobral dulezite a zbytek tam nechal lezet, cestou jeste potkal maga, tzn tam bylo fakt vsechno. No nevim jak tohle mistri myslej, ale dostat do echa lizardi sloupek s tema co davaji unikatky je danajsky dar. Fakt by me zajimalo jak to myslej v dungu kde si ty lizadry muzes jeste privolat pres scale charm. Mam pocit ze mi asi neco uniklo. Da se dostat do truhly i z dungu/echa, nebo ne ?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nejak nevim v tomhle echu je vsechno keska, nemesis , tomb, cocony a shriny, mam pomerne fasisticky lootfiltr takze vidim za 5% dropnu a z toho steje nepoberu ani 1/5
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste hloupejsi dotaz da se portnout z Echa ? Dostal sem tam lizari sloupek a ktomu mam ty podelany proroctvi vysledek je ze mam plny invent unikatek a exaltu a pulka toho se vali po podlaze, kdyz se portnu ven tak to zmizi , otazka je zmizi i to echo ?
    NESS
    NESS --- ---
    Jak je to s dungama, jde se z nich uz portovat ? Klasicky problem, naberu moc proroctvi ktere mi v prubehu dungu procnou a jsem v haji
    NESS
    NESS --- ---
    Jako dal sem celou kampan vcetne vsech side kvestu, ocenuju ze Lagoona zkratili, ta strecha mi prisla bohuzel stejne dlouha, po druhe uz jdu zkratkama :-) Jako dobry neurazi nenadchne, nepadlo ani jednou a slo to svizne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: Občas to dělá i ve stashce, už se mi několikrát stalo, že mi postava z ničeho nic začla odcházet někam pryč :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam