• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: nejkratsi cesta ke vsem imprintum

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: woven tree furt menim, zkousim veci, si fakt ber co potrebujes. To menim pomalu kazdy dve tri mapy... :-) Kazdopadne nejdulezitejsi jsou imprinty, ty by mel mit kazdej, na zacatku uniq itemy co chce nosit, a potom base exalted.

Jinak Aberroth down na druhej pokus, s trochou online couchingu z discordu, nahral jsem si na video oba runy, aby se lide mohli poucit, kde jsem udelal poprve chybu :-) v popisu je i odkaz na muj charakter profil a tam je videt vzdycky aktulani woven tree co mam...

[Last Epoch] - my very first Aberroth kill! Bleed hammer Paladin
    https://youtu.be/lkfG8aw05oQ
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Exalt chal-exal find-tomes a pak comoner jedna zbran a pak dolu gift a Sealed druha zbran
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: zdar, uka woven tree jak mas pls?
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: jo zmizi i echo, vyzkouseno na jinem, tomb ma nastesti na konci truhlu tzn sem tam odlozil a krasne se backtracknul pobral dulezite a zbytek tam nechal lezet, cestou jeste potkal maga, tzn tam bylo fakt vsechno. No nevim jak tohle mistri myslej, ale dostat do echa lizardi sloupek s tema co davaji unikatky je danajsky dar. Fakt by me zajimalo jak to myslej v dungu kde si ty lizadry muzes jeste privolat pres scale charm. Mam pocit ze mi asi neco uniklo. Da se dostat do truhly i z dungu/echa, nebo ne ?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nejak nevim v tomhle echu je vsechno keska, nemesis , tomb, cocony a shriny, mam pomerne fasisticky lootfiltr takze vidim za 5% dropnu a z toho steje nepoberu ani 1/5
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste hloupejsi dotaz da se portnout z Echa ? Dostal sem tam lizari sloupek a ktomu mam ty podelany proroctvi vysledek je ze mam plny invent unikatek a exaltu a pulka toho se vali po podlaze, kdyz se portnu ven tak to zmizi , otazka je zmizi i to echo ?
    NESS
    NESS --- ---
    Jak je to s dungama, jde se z nich uz portovat ? Klasicky problem, naberu moc proroctvi ktere mi v prubehu dungu procnou a jsem v haji
    NESS
    NESS --- ---
    Jako dal sem celou kampan vcetne vsech side kvestu, ocenuju ze Lagoona zkratili, ta strecha mi prisla bohuzel stejne dlouha, po druhe uz jdu zkratkama :-) Jako dobry neurazi nenadchne, nepadlo ani jednou a slo to svizne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: Občas to dělá i ve stashce, už se mi několikrát stalo, že mi postava z ničeho nic začla odcházet někam pryč :)
    NESS
    NESS --- ---
    Moc nechapu jak se ukrutne snazi cpat portaly na vendory, to je problem udelat pevny misto pro portala ? :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak to cilena woven farma itemu funguje super, jen skoda, ze jsem tam od zacatku mel sekeru, co se mi neukazovala ve filtru... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to dela furt i jinde, specialne v otevrenem okne marketu kazdou chvili zacne misto psani aktivovat nejaky hotkeye nebo z niceho nic ragovat na mys pod oknama... ale aspon si uz pamatuje ulozene hledani v ramci session, takze nemas chut to rozflakat kdyz ti to zavre posesty okno
    PANVA
    PANVA --- ---
    Work in progress, porovnatelne s nesmrtelnymi paladiny to neni ale zabity neni uz jen Uberroth. Nejvetsi zahul mi dalo to Woven Echo kde postupne chodi vsech 10 harbingeru. Jak sem squish tak sem se na tom pekne vyvztekal.

Actual: https://www.lastepochtools.com/planner/ALWZLR2o pokracuju dal az pristi tyden kdy bud vylevlim novyho maga nebo tohodle zmenim na str stacking dot rune mastera
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: krasne je to videt u zapnutyho lootfiltru, kdyz mas rozkliknuty pravidla a na jednom das vyber Visibility v tom okamziku se ti char zacne pohybovat aniz by si kliknul mimo, prvni klik je v poho ale druhy klik to rozpohybuje sem se divil proc mi char v mapach nabehnul do nepratel kdyz jsem upravoval pravidla, ikdzy jsem byl ve vycistenem prostoru, teda na zacatku
    NESS
    NESS --- ---
    Jako nejake vyhrady se najdou, jako treba kdyz zapnes nastavovani lootfiltru a editujes ruly, jak ti sice obrazovka zasedne, myslim podklad, ale pokud kliknes mimo to aktivni okno tak se char podtim zacne pohybovat, to same kdyz treba nastavujes barvy u recoloru
    NESS
    NESS --- ---
    Ty kraso ta lizardovska shrine ja dost mastna v jednom vrhu 8 unikatek + 2 setove, mezi tim i Cleaver Solution
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PHOW_SAATCH: viem co myslis, dnesni hraci by uz zda sa ale nieco ako d1 nedali. Za mna bolo d2 tiez mega dobre a tazky upgrade. S tvojim LE nazorom tiez suhlasim a vobec tu hru nehejtim. Porazili Diablo 4 :D, je to v pohode hra, vyhoveli kopu hracom a vyzera to tak, ze ak budu pokracovat rovnakym tempom, bude im to imo fungovat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K3BAB: Pro mě je pořád nejlepší Diablo 1. Nevim proč, ale tam to nějak funguje všechno dohromady. Příběh, atmosféra, stylizace, hudba... všechno ostatní je jen napodobenina. I to D2 už nebylo úplně ono. Doba se posunula, hry jsou po technologický stránce mnohem dál, ale popravdě mě už máloco chytne za srdce jako tenkrát D1. U LE aspoň cejtim nějakou snahu o poctivej přístup, i když popravdě je to na mě někdy až moc barevný a kýčovitý, ale hra se pořád vyvíjí a ty cemetary apod. mi jdou trochu naproti :D
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    k tym pokazenym hram...
    Twitch
    https://www.twitch.tv/quin69/clip/TentativeCrowdedMosquitoBabyRage-N4rV7uKY8kUru05S

PHOW_SAATCH: d4 to nezachrani a ine arpg co by stalo za vsimnutie poslednou dobou nevyslo :). Co sledujem LE je dobra hra... ako tutorial do arpg sveta... len trosku vtip :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: Vidíš to, zapomněl jsem na jednu veledůležitou věc! Všude je tuna pilarů/shrin takže to zrychluje značně :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Já měl nějaký problém tenkrát, že se to hrálo úplně dobře, ale je možný, že buď to bylo mnou a nebo buildem, co se na gamepad nehodil.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09: Já hrál LE na gamepadu od začátku, jenom při přehrabováni v bedně jsem používal myš, protože je to mnohem rychlejší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam