• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ty body to bohuzel ani ve snu nebere podle poradi, proste si vybere nahodne neco, co nerozbije ten strom. Ted jsem treba na relic dal neco +2, jen abych vyzkousel, jestli ty 2 body fakt pridaji vic dmg nez kdyz je nemal. Kdyz jsem zjistil ze jo, tak jsem udelal poradnej s +3, vymenil jsem je, a neodebraly se ty 2 extra body, ale dva nekde uplne na zacatku... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me teda vadi i ze nejdou oblecene itemy locknout. Jak kazda aRPG ma jinou zkratku, tak se furt omylem svlikam, uz asi trikrat jsem dokonce prodal svuj equip do vendora - klika, ze je tady hodne hlubokej buyback... :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako co do ted nevyresili je kdyz mas na nejake casti vybaveni skillpointy, napr na helme, sundas helmu skilpoint odpares, nadas helmu uz se ti neprida, omylem kliknes v inventu na nejakou jinou helmu nebo zkusis prohodit a mas smolika, bohuzel to ani neupozornuje na volny bod dokud se nekouknes na skilly, jaky bod odpare netusim, skoro mi prijde ze posledni pridany, pokud si nepamatujes rozlozeni skill pointu, smolik :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: nebo void :D tak to hc asi neni zrovna ideal, a sem prekvapenej ze se dostal tak daleko
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: samej paladin :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja bohuzel 4 ale ani nevim kde?! :D myslel sem ze sem na tom stejne jako ty, tedy nula
    NESS
    NESS --- ---
    tak /deaths funguje, zatim mam cisty stit a "You have died 0 times" ale predpokladam ze se to zmeni :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Gratz! Fajne kurwa je stejne top :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako zatim s prehledem nejvetsi challenge je to echo na 300+, kde jde za sebou vsech 10 Harbingeru, jeste poradne buffnutych
    tady jako vyrazne chybi moznost POE2 pauznout hru, protoze takhle dlouho proste nevydrzim behat bez prestavky :)
    NESS
    NESS --- ---
    Dobrej kouc :-) "Prestan chodit pres ty sracky na ty zemi" :-) a Pizza utok :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: WhatBleedsCanDie!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: woven tree furt menim, zkousim veci, si fakt ber co potrebujes. To menim pomalu kazdy dve tri mapy... :-) Kazdopadne nejdulezitejsi jsou imprinty, ty by mel mit kazdej, na zacatku uniq itemy co chce nosit, a potom base exalted.

Jinak Aberroth down na druhej pokus, s trochou online couchingu z discordu, nahral jsem si na video oba runy, aby se lide mohli poucit, kde jsem udelal poprve chybu :-) v popisu je i odkaz na muj charakter profil a tam je videt vzdycky aktulani woven tree co mam...

[Last Epoch] - my very first Aberroth kill! Bleed hammer Paladin
    https://youtu.be/lkfG8aw05oQ
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    K0COUR: prave naopak, az moc :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K0COUR: -> loot filter :)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    zda se mi to, nebo je v ty hre moc lootu? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Mno pac mi zatim padla jen jedina zbran, tak tam nemam stejne co vrazit. zatim zkousim spis eximages, a teda exal chal mam.
    NESS
    NESS --- ---
    Ty spesl woven mapy dobry, zatim sem mel vez a most, vez lepsi, nemesis je v poho, na tom moste sem netusil jake setovky mam rozkaldat, nevim otom ze by nejak yset byl pouzitelny, ale neurazi.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Exalt chal-exal find-tomes a pak comoner jedna zbran a pak dolu gift a Sealed druha zbran
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: zdar, uka woven tree jak mas pls?
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: jo zmizi i echo, vyzkouseno na jinem, tomb ma nastesti na konci truhlu tzn sem tam odlozil a krasne se backtracknul pobral dulezite a zbytek tam nechal lezet, cestou jeste potkal maga, tzn tam bylo fakt vsechno. No nevim jak tohle mistri myslej, ale dostat do echa lizardi sloupek s tema co davaji unikatky je danajsky dar. Fakt by me zajimalo jak to myslej v dungu kde si ty lizadry muzes jeste privolat pres scale charm. Mam pocit ze mi asi neco uniklo. Da se dostat do truhly i z dungu/echa, nebo ne ?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nejak nevim v tomhle echu je vsechno keska, nemesis , tomb, cocony a shriny, mam pomerne fasisticky lootfiltr takze vidim za 5% dropnu a z toho steje nepoberu ani 1/5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam