• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    Jsem to jen ja nebo to dneska nejak diskonektuje ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ty body to bohuzel ani ve snu nebere podle poradi, proste si vybere nahodne neco, co nerozbije ten strom. Ted jsem treba na relic dal neco +2, jen abych vyzkousel, jestli ty 2 body fakt pridaji vic dmg nez kdyz je nemal. Kdyz jsem zjistil ze jo, tak jsem udelal poradnej s +3, vymenil jsem je, a neodebraly se ty 2 extra body, ale dva nekde uplne na zacatku... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako, i normalne v boss fightech obcas neni moc videt, ale tady se teda hra prekonala, pri dalsim marnem pokusu porazit tech 10 harbingeru, tentokrat v parte, mi rovnou smazala podlahu, abych si to uzil vic... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja ty co stoji treba 2k rovnou prodavam. Pokud maji LP, tak je nechavam do te mapy co muze zvysit na stolecku LP - on je to teda bait, protoze tam je primo napsany, ze se proste provede pretoceni jako kdyby to padlo, tj. realne nedostanes nic co ma cenu, ale ma to vyhodu, ze kdyz to LP smaze, tak ti to soucasne da drahe druhy shardu (a pak to muzes prodat jeste). Ten stolecek navic nema omezeni na pocet pokusu, takze vycistis celou banku na jednu navstevu.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak echo pri diskonektu potesi, mel sem ho hotove loot na podlaze resil sem enchant idolu ze si to pak poberu a ve vysledku sem nedostal nic loot, ani odmenu za echo a ani ten enchant. Kdyby si tu zonu aspon podrzelo dokud se zni nesnazis odejit, ale tady doejde nejaky timeout a cau
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: nejkratsi cesta ke vsem imprintum

NESS
    NESS --- ---
    Judgement Paladin podle skillu, tohraju :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Kez by prehodnotili to rozkladani, dat treba jeden afix zadarmo a vic za runu, jako mam tunu vseho a rozkladam jen to nejnutnejsi pritom by se hodilo rozlozit vse :-) ale na to nemam prachy a ani runy, to filtruju vetsinu dropu
    NESS
    NESS --- ---
    Da se neco delat s unikatkama ? mam uz jich 4 plne zalozky a neprisel sem co stema zbytecnyma ? Jen prodat nebose daji i nna neco pouzit, jako ten slucovaci kraft ? Ale ta mtoho taky moc nepotrebujes
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako uber Abberatha ani asi nebudu zkouset, kdyz vidim s jakym DPS tady frajer to dava 8 minut, a skoro pulku neudela ani malou chybu (pro srovnani si pustte treba ds lily jak to vypada, kdyz se tem koulim nevyhejba a pokreje si arenu dotkama komplet)

OFFLINE - UBER ABERROTH SHOWCASE - DOT HS MM - Last Epoch
    https://www.youtube.com/watch?v=OOIg3-m8rGk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me teda vadi i ze nejdou oblecene itemy locknout. Jak kazda aRPG ma jinou zkratku, tak se furt omylem svlikam, uz asi trikrat jsem dokonce prodal svuj equip do vendora - klika, ze je tady hodne hlubokej buyback... :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako co do ted nevyresili je kdyz mas na nejake casti vybaveni skillpointy, napr na helme, sundas helmu skilpoint odpares, nadas helmu uz se ti neprida, omylem kliknes v inventu na nejakou jinou helmu nebo zkusis prohodit a mas smolika, bohuzel to ani neupozornuje na volny bod dokud se nekouknes na skilly, jaky bod odpare netusim, skoro mi prijde ze posledni pridany, pokud si nepamatujes rozlozeni skill pointu, smolik :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: nebo void :D tak to hc asi neni zrovna ideal, a sem prekvapenej ze se dostal tak daleko
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LIQUIDFREAK: samej paladin :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja bohuzel 4 ale ani nevim kde?! :D myslel sem ze sem na tom stejne jako ty, tedy nula
    NESS
    NESS --- ---
    tak /deaths funguje, zatim mam cisty stit a "You have died 0 times" ale predpokladam ze se to zmeni :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Gratz! Fajne kurwa je stejne top :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako zatim s prehledem nejvetsi challenge je to echo na 300+, kde jde za sebou vsech 10 Harbingeru, jeste poradne buffnutych
    tady jako vyrazne chybi moznost POE2 pauznout hru, protoze takhle dlouho proste nevydrzim behat bez prestavky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam