• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    PANVA
    PANVA --- ---
    NESS: dneska sem zrovna alta jel z nuly a vsechny dungy muzes projit hned jak kolem nich jdes. To te vyhodi v maj'elce a pak hura pro dva all attributes, zadny chozeni zpatky a za skipy dungeonu mas passive a idol unlocky.

Dneska zalozeny misto stromu https://www.lastepochtools.com/profile/panva/character/PanPala uz facetankuje 850 corruption bossy zatimco na nich tika reflect.

Strom ma ale mnohem vetsi dmg protoze nascaluje reflect na 300k+ bez potizi v boji. Ten paladin sedi konstantne tam co strom bez boje. Ale nadruhou stranu paladin prezije vse zatimco ze stromu je parez v momente kdy kolem boss plivne.
    NESS
    NESS --- ---
    Rozhodne by meli zapracovat na skipu kampane, pokud jsi na 30lvlu schopny chodit mono tak by si mel mit sanci, takhle kdyz ten nekdo vezme do majolky do templu tak sice zakoncis kampan instatne, ale ty predchozi WP se ti neotevrou takze neco odchodit musis, aby sis otevrel aspon dungy. Otevirani slotu na idoly neni treba instatne, ale hned na startu by mel byt po prvni pruchodu u alta moznost skipu a otevreni vsech WP. Vtipne ze ikdyz zakoncis kampan tam ty tam ty kampanove kvesty zustanou takze to muzes roztrelit klidne na 1/3 a jeto to soubezne, nebo tu kampan jit proti proudu. Obcas se tomu snazi branit tim ze se ti nekde neaktivuje pruchod, ale potom co mas hlavni kampan hotovou tak to je total nelogicky
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: kupujes u rift obchodnika za kosti
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jako je to docela závislarna. Včera jsem u těch monolitu seděl snad do jedný. Objevili se mi tam nějaký hrobky a frakce, že si můžu ty monolity měnit. Plus mám to CoF. Nějak mi tam loot lizardi, je tam ten Primal Hunt. Kopa contentu i v Offline.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já mám ten štít. Ten mi padnul z Nemesis. Tohle padá z čeho?
    NESS
    NESS --- ---
    reflektor dobry, uplne staci na 35 lvlu nasadit tohle a zacne umirat cely screen, echo62 uplne ez,skoda ze nemam 2lp, ale 1 staci

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: a ty rift veci, maji vubec padat? Ja mam tusim asi 4 primordial dropy zatim, ale uprime jsem si myslel to jsou jiny, nez prodava on... to se teda schvalne doma podivam. Ja ten relic rovnou vytahnul s 1LP tak jsem to dal ani nezkousel zatim (a furt tam ani nic nemam jeste).

Jsem zkousel i toho tyranosaura, je dobry ze ho fakt mas hned jak to nasadis, neni to dalsi skill, takze to ignoruje to ze mam ve strome 1 miniona. Lidi brblaj ze prej moc nahlas rve, me to teda neprislo, jsem s tim hral par ech bylo to v pohode, akorat holt ten nasobici relic je proste zretelne lepsi no. Ale vypada pekne! :-)

Ja teprve vcera prisel na to, ze ta cislice 2 co tam furt sviti je oznaceni klavesy, kterou se to prepina *facepalm*, takze od ty doby jedu defensivniho furt, prislo mi to mnohem lepsi, kdyz utoci tam kde jsem ja, a ne ze ho vidim akorat na minimape za rohem.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Prijde mi ze to je o ten prvni drop, co nepada jsou ty novy veci co prodava ten rift kupec, ty se asi musi fakt koupit, dropnout moc nejdou ani kdyz je mas ve dvou slotech. Co sem zatim nedropnul je Red Ring of Atlaria, to mam tak 3/4 proroctvi jen ringy a jedu porad winter, ale smula, to uz mam komplet veci i na toho Reflectora :-)

Defenziva kulha a pak kulha to AI u medveda, bud jedes na obranu a pak kazdy mini pohyb zrusi utok medveda, nebo ho das na utok a pak se medved vyda na vylet, nakonec normal v mape nechavam na obranu a u bossu preklikavam na utok, ale neda se na to moc spolehnout
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak CoF funguje dobre, jakmile jsem "chancenul" ten mec, tak instantne zacal padat, a mam jich uz asi 10... :-)

Kazdopadne defensiva jako trochu kulha, obyc Abberotha sice mam na haku a smaznu ho i v 3-player party hned, ale treba tech 10 harbingeru tam se jako nechytam, random instanty. Coz znamena, ze na uber Abberotha to bez red ringu ani nema cenu zkouset.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK: Já tam nakonec nešel a šel rovnou dělat monolithy. :)
    NESS
    NESS --- ---
    Ma vliv u Sanctum level 2-4 na kvalitu vyrobku v Eternity Cache, nebo je to jedno ? Bych rekl ze to je jedno, ale za zeptani ... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Koaakm ze error LE-63 je porad ve hre :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: kdyz se tak stane, napis :) ale urco uz si mnohem dal ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Ja to mam jako strom https://www.lastepochtools.com/profile/panva/character/PanBear

Ale to uz je skoro 80% toho co by byl Sentinel, helmu boty shanim a nihilis sem jeste nefarmil. Ten sekerostit mam ve stashi.
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle je proste bez reci nejlepsi kraftici mechanismus, je v tom kapka rng ale ne moc a pritom to funguje 3LP preneseno skoro presne :-) Reflektor se zacina rysovat

NESS
    NESS --- ---
    Brneni je u rift obchodnika (koupeno), boty arbor, relikt v temporalu. Dungy sem tuhle sezonu nedelal, tak mam 21 potazmo 26 klicu, tzn jde se na farmu dungu a mam ekvip komplet :-)
    NESS
    NESS --- ---
    By me zajimalo jak nabral ty idoly, ty male "idol od the briar" sbiram od zacatku, ma mam jich jen 6, jako ne ze bych se na to nejak zameril, ale on jich tam ma 20 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: to chci :-))) koukam ze pulku veci na to uz mam, oba stity, ruce, prsten a amulet
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LOL. To chci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam