A já shodou okolností zrovna dneska pek. Moje pizza je návrat ke kořenům - chudý jídlo ze zbytků, žádnou vědu z toho. Těsto z kila mouky, 650 ml vody, 5 lžic oleje, sůl, cukr, dva pytlíky droždí. Hnětu spíš dýl a kynout dávám na 4-5 hodin do lednice. Nebudu se s jídlem srát tři dny, nejsem magor, mám lepší věci na práci. A jelikož je to ze zbytků, nemám problém dát na ni Poličan, Paprikáš, šunku, jalapeños, kukuřici, zbytek papriky, cokoliv. Bazalka dneska zrovna prostě nebyla. Omáčka primitivní - v passatě rozmixuju česnek a co zrovna zbejvá v lednici - sušený rajčata, olivy, kapary... Sůl, případně trochu cukru, oregáno. Klidně se dá dát i na těstoviny.
Tečka nazdar, do trouby na horkovzduch na 250, tisíce děkovných dopisů.