• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CUNESK8: to neni problem, v patek budu delat, tak pak poslu :)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    KARLOSK:to je snad jasné, ale rád bych tady viděl i tipy na jiné druhy pizzy než pořád neapol :) každopádně nemám na to skill, ani pec. :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    POHODAVOLE: tak vznikla NYC pizza :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CUNESK8: každej ať si dělá co mu chutná více :)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    KARLOSK: pro mě teda už vůbec lepší není, samozřejmě ji mám taky rád, ale za ty léta zkoušení pizzy různě ve světě, tak jsem nějak přesedlal na NYC style apd. :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CUNESK8: Protože je lepší :) Mám rád ty nadejchané okraje.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CUNESK8: tak mne z toho vetsinou nyc vyjde, ale neni to schvalne :D :D :D
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    jeden hloupý dotaz: proč tu vesměs děláte jen Neapolskou pizzu? To tu nikdo z vás nezkoušel třeba NYC style pizza, která je pro mne o dost lepší... :)
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Tak se vcera docela zadarilo. Testo kolem 30 hodin a super v tedlech teplotach, ze to clovek muze dat ven a nemusi resit misto v lednici.

    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    GREGI: hmm pekne, ale nejlepsi je stejne ten konec, jak to sroluje :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Trocha glutenu. A vzadu modre caputo:))

    This is how I do Pizza 🤌🍕
    https://youtube.com/shorts/fGfpw0E0Sn4?si=KNguX_SdTQMsufWb
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: Borec
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    GARFIELD: Uspořádal jsem v práci vánoční večírek, mám nakoupený krabice protože vždycky zbydou těsta a já lidem rozdam pizzy domů. Mám na nich svoje logo. Dovedl jsem to k dokonalosti.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Díky vykoupil jsem zbytek co tam byl :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: maj ted akci za 29 sou fakt super dik za tip:)
    https://allegro.cz/nabidka/mutti-rajcatova-polpa-rajcata-jemne-krajena-400-g-15188746849
    TOMASS: Vypada dost skvele! Na co ta krabice?:))
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    TOMASS: Vypada skvele. A to na domaci mas i takovoudle profi krabici? :)

    Me ted ceka v nedeli 10 kolacu a 2 plechy ve stylu al taglio. Drzte mi palce!
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    Předvánoční pizza.
    70% hydratace. 2g/droží na kg pomalé zraní v lednici 36 hodin při 4 stupních. Přijde mi že to moc nevykynulo.

    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ENDREW: takže bude porovnávací experiment? [prosím ale nejdříve obě tak třikrát zeběhni, neu se vrhneš na ostrou srovnávačku:]
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    Tak se zda ze se mi sejdou dve pizza pece :) Tu Lidlackou mi vazne posilaj z Nemecka a od jezucha mam slibenou ariette.
    XAJA
    XAJA --- ---
    GARFIELD: plum/datteln, to su vlastne male podlhovaste. ale dobre omacky su aj z velkoplodych, napr. tie san marzano su velkoplode a je to taka omackova klasika.

    no a prave, ako pises na konci, sprravne sa rajciny nemixuju, ale pasiruju, ak clovek chce cistu omacku. ak chces nie homogennu zmes, tak sa len rozmackaju vidlickou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam