• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    CUNESK8: bavi me to, delam jeste mix al taglio/romana v normalni troube.

    V novem roce se mozna podivam nejakym americkym smerem.

    Obecne mi je taky po neapolske tak nejak "lehceji" nez kdyz mam varenou tezsi omacku s tvrdsi mozzarelou jako base.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CUNESK8: to neni problem, v patek budu delat, tak pak poslu :)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    KARLOSK:to je snad jasné, ale rád bych tady viděl i tipy na jiné druhy pizzy než pořád neapol :) každopádně nemám na to skill, ani pec. :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    POHODAVOLE: tak vznikla NYC pizza :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CUNESK8: každej ať si dělá co mu chutná více :)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    KARLOSK: pro mě teda už vůbec lepší není, samozřejmě ji mám taky rád, ale za ty léta zkoušení pizzy různě ve světě, tak jsem nějak přesedlal na NYC style apd. :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CUNESK8: Protože je lepší :) Mám rád ty nadejchané okraje.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CUNESK8: tak mne z toho vetsinou nyc vyjde, ale neni to schvalne :D :D :D
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    jeden hloupý dotaz: proč tu vesměs děláte jen Neapolskou pizzu? To tu nikdo z vás nezkoušel třeba NYC style pizza, která je pro mne o dost lepší... :)
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    Tak se vcera docela zadarilo. Testo kolem 30 hodin a super v tedlech teplotach, ze to clovek muze dat ven a nemusi resit misto v lednici.

    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    GREGI: hmm pekne, ale nejlepsi je stejne ten konec, jak to sroluje :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Trocha glutenu. A vzadu modre caputo:))

    This is how I do Pizza 🤌🍕
    https://youtube.com/shorts/fGfpw0E0Sn4?si=KNguX_SdTQMsufWb
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: Borec
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    GARFIELD: Uspořádal jsem v práci vánoční večírek, mám nakoupený krabice protože vždycky zbydou těsta a já lidem rozdam pizzy domů. Mám na nich svoje logo. Dovedl jsem to k dokonalosti.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Díky vykoupil jsem zbytek co tam byl :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: maj ted akci za 29 sou fakt super dik za tip:)
    https://allegro.cz/nabidka/mutti-rajcatova-polpa-rajcata-jemne-krajena-400-g-15188746849
    TOMASS: Vypada dost skvele! Na co ta krabice?:))
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    TOMASS: Vypada skvele. A to na domaci mas i takovoudle profi krabici? :)

    Me ted ceka v nedeli 10 kolacu a 2 plechy ve stylu al taglio. Drzte mi palce!
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    Předvánoční pizza.
    70% hydratace. 2g/droží na kg pomalé zraní v lednici 36 hodin při 4 stupních. Přijde mi že to moc nevykynulo.

    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ENDREW: takže bude porovnávací experiment? [prosím ale nejdříve obě tak třikrát zeběhni, neu se vrhneš na ostrou srovnávačku:]
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    Tak se zda ze se mi sejdou dve pizza pece :) Tu Lidlackou mi vazne posilaj z Nemecka a od jezucha mam slibenou ariette.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam