• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza 🍕
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    KAMZA: lednice 🥲
    KAMZA
    KAMZA --- ---
    Ahoj, jak řešíte kynutí v takových vedrech? Dáváte to do lednice? Nebo zkracujete dobu kynutí?
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: osvedcilo se mi natrhat a hodku nechat na papirovem ubrousku vetsinu vody to vytahne:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    TOOMIX: nálev nechci. pak to dělá bazének... :) Já si koupím v makru...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KARLOSK: na straně 15 je plátková, na straně 16 v nálevu a burrata taky

Akční leták OD PONDĚLÍ - 30. 6. - 2. 7. 2025 | Lidl leták
    https://www.lidl.cz/l/cs/letak/akcni-letak-od-pondeli-30-6-2-7-2025/view/flyer/page/15?lf=HHZ
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Třeba bude a není jen na letáku aby více zbylo pro nás. Uvidíme. V nejhorším nakoupím v makru tu giga, naporcuju, zavakuuju a zamrazím.
    GREGI
    GREGI --- ---
    MUXX: jo byla fakt skvela:(
    MUXX
    MUXX --- ---
    GREGI: Ja se priznam, ze pulku jsem taky snedl s rajcatama a bazalkou a na pizzu jsem pak dokupoval jinou
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: ach jo:( potreboval bych doplnit mrazak mladej mi ji furt vyzira:D jinak driv ji meli i mimo italske tydny
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Od pondělí jsou v Lidlu italské týdny. A fakt už tam nevidím tu mozzarellu :(
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Díky.
    Normálně přidávám až do finálního těsta a tady jsem právě zapomněl. Divný. :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    KARLOSK: Nadhera je videt velkej pokrok!:*
    Jinak pokud se nepletu tak sul je schopna drozdi spis zabijet nez ze by kynuti pomahala... Proto se taky nedava do poolishe ale az potom... Ze to bylo dobry to docela cumim teda:D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Já to nechápu... Normálně jsem včera zapomněl do těsta přidat sůl tvl... a normálně to vylezlo a normálně je výborná. WTF?!

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Dělám to dobře, pane Lorenc? :)

GREGI
    GREGI --- ---
    Jinak mam overeny ze kdyz vytahnu z mrazaku a dam rovnou do lednice, staci pak druhej den hodku pred delanim vytahnout a muze to tak v klidu cekat dva dny v lednici a je furt super... Takze kdyz je chut na pizzu staci planovat hodinku dopredu:) Primo z mrazaku to trva aspon 3h na lince.

GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: dej pak vedet:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: dik, zkusim a porovnam alespon :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: A jo 65% je za me minimum 70 ideal. Jen samozrejme je to lepivejsi a tekutejsi, ale nic co by trocha oleje na rukou nespravila
    GREGI
    GREGI --- ---
    POHODAVOLE: ja delam defaultne poolish: vsechno drozdi 300g mouky a 300g vody a pak akorat druhej den dodam zbytek:) Kdyz pak dohodim mouku a vodu do poolishe, nahrubo zamicham a pul hodky necham mouku nasat vodu a az pak hnetu... Proto je lepsi delat velke mnozstvi a na mrazak protoze je tam hodne casovejch prodlev takze moc nema cenu delat dve koule...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GREGI: jak to pls teda presne delas? Mam pouzit tabulku a https://www.stadlermade.com/pizza-calculator/ a drzet se mezi 65 a 70%? Jak pls poznas, kolik z toho je na poolish? Koukam, ze dle tabulky se dava i o dost min drozdi enz v tom videu :)

Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam