Tak tu mam dalsi pokus s Grillmeister XL. Vysledek je dost ovlivneny vetrem, diky nemuz jsem se dostal max na 420 po 30 minutach. Pak jsem teprve zacal. Snazil jsem se inspirovat italem, tak jsem prvni dve pizzy delal bez dvirek, coz nebyl dobry napad, protoze on to tak dela v kuchyni. Posledni tri jsou jiz s dvirkama, coz bylo pri vetru dost znat. I tak moc nechapu, proc jsou v nich pruduchy, protoze prodluzuji nahrati. Celou dobu jsem jel na maximalni vykon, tak bylo treba kazdych cca 30 vterin pizzu otacet a trvalo to do dvou minut pri 220 g. S vysledkem jsem dost spokojeny, protoze mi prijde, ze uz ma pizza konecne tu chut jak v Nuove, coz mi chybelo. Krome toho mi prijde, ze vse na pizze chutna lip. Konecne jsem i zacal pouzivat mozzarellu v nalevu, ktery jsem se predtim bal, protoze mi brala teplotu. Budu muset akorat zamakat na testu, abych byly hezky okraje. Priste zkusim hydrataci 70, hnetat v pekarne a pak rucne, tak snad v tom bude rozdil, popr. zkusim ten puvodni recept s medem. Dost i zvazuju, ze bych koupil jeste dalsi kamen, kdyz je jen za 200. Zde jeste odkladam namereny hodnoty ovlivneny vetrem:
150 za 5 minut
200 za 7 minut
250 za 9 minut
300 za 12 minut
350 za 15 minut
400 za 23,5 minuty
420 za 30 minut