• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIHorkovzdusna friteza
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    Možná by zde mohlo někoho zaujmout...

    Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 9000SS
    https://testuj.to/testovani/horkovzdusna-friteza-sencor-sfr-9000ss-2
    Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 6900BK
    https://testuj.to/testovani/horkovzdusna-friteza-sencor-sfr-6900bk-2
    Horkovzdušná fritéza Sencor SFR 1250BK
    https://testuj.to/testovani/horkovzdusna-friteza-sencor-sfr-1250bk-2
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    NAVARA: pecivo ze supermarketů nebrat, vyhozený prachy
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Však prodávají zmražené polotovary, které se takhle dokončují - ať už v obchodech nebo doma :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    neni to žádná haute cuisine, ale sezonni zalezitost-jitrnice či jelita jsou na 170 za deset minut z af taky dobrý. jen to teda nemá takový ty připečánky z panve a sádla..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    minule jsem delala "smazeny kure" - v testicku a dost pomohlo to postrikat olejem a delat pri 190-195 stupnich
    dneska jsem mela nalozeny kure v citronu a po pr hodinach jsem ho obalila v ochucenem skrobu a delala podobne a taky bylo mistama hezky krupkave
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jako tohle dost zvysuje moznosti konzumace peciva u nas doma, my nic nemrazime, pac z mw je to hnus
    a cerstvy to proste nevydrzi
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    KASUMI: Je to bozi, dokonce i zitny rohliky z mrazaku ci kaiserky jsou po 4minutach na 180, jak cerstve upeceny.)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SITH: Hele dala jsem 2 min na 180 nejvyssi vykon vetraku (mam dva) a bylo to akorat
    SITH
    SITH --- ---
    KASUMI: na kolik stupňů a na jak dlouho pls?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    hmm objevila jsem moznost osvezit pecivo, parada.. za 2 minuty gumova kaiserka ze vcera je krasne krupava a tepla
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    S2FI: Silikon jsem našla v mnoha radách. Nejvíc mě děsil ten z Temu :/
    Tobě díky.
    S2FI
    S2FI --- ---
    JAJITA: Nikdy jsem neslysel, ze by to byla jedina moznost. Nicmene to nadobi ma jiste vliv na snizeni proudeni horkeho vzduchu a pak je potreba s tim pocitat, jidlo obratit atp. Delaj se i pecici papiry primo do HF, ale to osobne nepouzivam
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    S2FI: Takže nemusí být nutně silikon. Díky.
    S2FI
    S2FI --- ---
    JAJITA: Sklenenou zapekaci misku
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Mám novou (druhou) AF, víc sofistikovanější. Používáte v nich někdo kromě “papíru” i nějaké jiné nádobí?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZUZKAOU: Je mi to jasný. Jen mě prostě nenapadlo pražit fazole :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DEEFHA: Jde to s libovolnou luštěninou…
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZUZKAOU: Tohle znám s cizrnou. Fazole by mě nenapadly, ale možná je vyzkouším :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ha- povedly se mi fazole, ktere jsou křupavé a ne tvrde!

    Male bílé z plechovky. Slit, oplachnout osusiit. Pridat trosku oleje a vrazit na 10 minut na 150 stupnu a pak to na deset zdvihnout na 200.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: Jsem okouzlena :-)
    Kuřecí prsíčka už naložená, slanina, cibule. Chyběla mi tam ještě paprika, ale tu jsem neměla.
    20 minut na 200 stupňů. Možná bych to příště nechala jen 18 minut.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam