• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKGVintage Story
    EKG
    EKG --- ---
    Super, funguje to, muzu jit spat. Jidlo v baglu mi vydrzi?
    EKG
    EKG --- ---
    JO, JSEM DEBIL!!!

To bylo vitezne zvolani, kdyby to nebylo zrejme. Tak ale napred dojim snidani.
    BAT
    BAT --- ---
    MALLOCH001: Co bys delal, nic nedelej, dlato zaridime.
    Nejak se s nasim mistrem kovarem domluvis...
    Zrezla kolecka mas? Nebo nejaky material? Nebo chutne ci exoticke pozivatiny?
    Neco se jiste najde. To dohodneme.
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    BAT: To byla spíš náhoda, ale rád slyším že zaujal :D
    Až si udělám dláto, to bude jiná výzdoba:)
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: Ale hus, jakepak copak, vsak my ti s tim radi pomuzeme!
    Hajnej ti nejakou jesterku chyti, a misto toho baletaka ti posleme cely nas vesnicky soubor lidovych pisni a tancu - tam si jiste vyberes, a s krojem to bude mit vetsi smrnc nez ta jejich upnuta divadelni pyzama.
    EKG
    EKG --- ---
    BAT: Ale jo, klidne vas budu buzerovat se stavebnim dozorem ;)

Coz mi pripomina, ze je potreba vybudovat ohnivzdorny sklad, aby bylo kam ukladat prebytky, semena na zimu, proste vsechno, o co nechcete prijit. Jesterku a paletak si k tomu vytesam, bez obav.
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: Takze to teda beres, nacelniku. Tak diky, litovat nebudes, tenhle rok jsou turiny obzvlast stavnate.
    BAT
    BAT --- ---
    MALLOCH001: Prosimte co jsi to postavil za Eldritch Horrorhouse?
    Ja se jednou za sera vracel od lesa a to tvoje pruceli co vypada jako obri pavouk mi malem zpusobilo infarkt :-D
    ...to byl zamer nebo to tak vyslo nahodou - nebo sis toho nevsiml?
    Zepredu to vypada jako hlava pavouka s kusadlama, a jak to ma po strane ty brezove steny, tak ty vypadaji jako predni nohy pokrcene pod telo/hlavu.
    Fakt si nedelam srandu :)

Jinak klid, tvuj spiderhaus urcite prezil, protoze vitr sel od vesnice k lesu.
    BAT
    BAT --- ---
    No ja jsem si pomyslel, ze bychom meli zalozit sbor dobrovolnych hasicu, uz kdyz soused "uhlir" (ten co jsme ho pak vodrbali s tema nugetama) poprve zapalil milir a cela vesnice mu ho pak pomahala rozkopavat a vytahovat to drevo nez vsechno shori na prach, protoze to pan uhlobaron zapomnel spravne utesnit.

Jenze kdo by tomu velel kdyz nejsou lidi?
    Ja bych to za priplatek asi vzal (rekneme dve kopy turinu za mesic).
    Ale ja uz jsem velitel mistni domobrany (jako jediny vim kam si Pepper schoval z Creative propasovany Admin Blade), spravce a hlidac obecni potravinove banky, vrchni vyprazdnovac a ulehcovac obecni kasy, reditel spravy lesu, vrchni vykonny dozorce polnich praci, obecni mykolog a mixologist, reznik a ranhojic, a ochutnavac a garantor zralosti lesniho ovoce.

Ja nemam cas poradat zavody v rozbalovani hadic, ani pozovat pro poklesle kalendare!
    (i kdyz telo bych nato mel, to priznavam)

EKG
    EKG --- ---
    A ja nastuduju, jak rozchodit .net spolu s tou novou verzi, ale ted ne. Vcera jsem se na tom zasekl do jedny odpoledne, dneska budu spat, doufam ;)
    EKG
    EKG --- ---
    BTW diry na vypalovani keramiky samozrejme zapaluji, takze ani zadnou travu pobliz. A kdyz uz mate med, tak hromosvod. Idealne tak vysoko, aby pyramida pod nim pokryla celou vesnici.
    EKG
    EKG --- ---
    Tak hlavne se poucit z krizoveho vyvoje. Udusana zem se snadno vyrabi, nehori a nic (horlaveho, co by mohlo sirit pozar dal) na ni neroste. Taky na rozdil od normalni hliny nepodleha sesuvum.
    -Vsechny budovy by mely mit bezpecnostni zonu aspon dva bloky.
    -Zahrady a pole by mely mit kolem sebe 1 blok nehorlavy, na vedlejsim bloku prikop 2 bloky hluboky a opet 1 blok pro jistotu. Krome ochrany proti pozarum chrani taky proti kralikum, kteri se hromadi v tom prikopu. Dobrou chut.

A samozrejme konve a studny, temi nesetrit. Hodi se nejen na zalevani (to zrychluje rust), ale dobre hasi prave pozary.
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Snad přežila moje zahrádka... A domek ze dřeva, ajaj
    EKG
    EKG --- ---
    No jo, tak to jedine cetu s konvema a behat a hasit. Ale to chce pripravu a pravidelna pozarni cviceni. Takze novy svet uz ma takhle dramatickou historii a to je teprve zacatek.

Tak na dalsi fotce by mel byt prostovlasy osadnik s kloboukem v ruce.
    BAT
    BAT --- ---
    Jediny stesti je, ze vitr sel od vesnice k lesu a ne naopak.
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: stavet zed?!
    Mas stesti ze jsi to rekl driv nez jsem ti ukazal tu mapu!
    Takovou zed by nedokazal postavit ani Trump! a ten prej ty zdi umi!

S tim se nedalo nic delat.
    Jen jsme tam stali a pozorovali jak nam to mizi pred ocima.
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: Na te mape se ten pozar dal sledovat realtime - normalne vidis, jak to ty stromy stravuje a pixely na mape se meni :)
    Sbohem me krasne vcelky, sbohem mediku, sbohem vosku... sbohem :'(((
    BAT
    BAT --- ---
    EKG: Nooo, to je vono! Trochu tam horelo...
    V tu chvili kdyz jsem to fotil, tak tam trochu horelo, to jsi napsal velmi presne.
    Napred trochu horelo, a ted...? ted hori HODNE :)

Reknu to na rovinu - ten les byl kurva plnej vcel! Podivejte se na tu nadheru!
    Sest znacek kde jsou vcely... udelal jsem 6 znacek, a pak jsem prestal, protoze to nemelo smysl - ty vcely byly VSUDE.
    Kdybych delal znacky pro kazde hnizdo, cely ten les bude zluty!
    Vsimni si te lysiny na vrchu kopce vpravo od vcelich znacek.
    A jak ta lysina prechazi po leve strane v les - vidis tu hranici lesa?
    To je hranice pozaru, ktery porad postupuje, nezpomaluje, a nic ho nezastavi.
    Ten kopec puvodne nebyl holy, ale az s nim bude ten pozar hotovej, cele okoli bude vypadat jak Bruce Willis.

EKG
    EKG --- ---
    S pozarem se holt musi pocitat. Vysekat kere, udelat pruhy udusany hliny a nachystat hasici pristroje.
    EKG
    EKG --- ---
    BAT: Jo aha, aktivne hori. Jestlipak mate vsichni povinne ve vybave konve? No hybaj stavet zed.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam