• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Ale dokopala jsem se :)

SILECIA
    SILECIA --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Šikula!
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Se musím pochlubit.. jen tak pro srandu jsem zkusila hrazdu u kolegy v práci a napoprvé se mi povedl čistý chin up z visu :D. Ty nekonečný hodiny na kladce se začínají vyplácet :D.
    F1GURK4
    F1GURK4 --- ---
    Já jsem tedy za sebe vždycky cvičil s rukavicemi. Ve fitku kam chodím, jsou tak asi jako další dva lidi co mají rukavice. Z toho jednoho znám z dětství a ze svého prvního fitka. A mozoly mám i přes rukavice.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Rukavice si beru aj na veslo, neklouže to s potem. Ale ztvrdlou kůžu mám.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Pred par rokmi sa mi robili horsie, teraz to je skor len stvrdnuta koza, nez cokolvek ine a to na tom robim omnoho tazsie veci. Ale utrhly mozol uz som mala a nic pekne to nie je. Neviem co je teraz inak. A to na tej hrazde ruckujem zo strany na stranu, akurat tam nevyskakujem zo zeme.
    EKG
    EKG --- ---
    Tak dneska jsem nezapomnel. Btw znamena to, ze jsem nachlazeni zdarne prechodil, nebo me kopne do zadku, jen co se opovazim vyspat?

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SILECIA: Mně taky, akorát se mi pod nima dělají puchýře a pak jdou částečně dolů, nebo občas rupnou. Mažu Koulí mastí, Purelanem, Kerasalem, furt něčím, pořád stejný. Zima a autoimunita šž tomu nepomáhá.
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    KAIAFOX: já teda používám tekuté magnezko pro horolezce (na tycce). Mozoly se se mi dělají rovnou tvrdy, pestuju si je :D
    EKG
    EKG --- ---
    No jo, tak dneska i s nakupem a snidani. Priste rovnou zapomenu vypnout pred spanim, at se to neplete.

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CHOSE_: Mám je samozřejmě taky pořád, ale aspoň se mi neservou třeba u cleanu. Mně to vždycky vytrestá, když se na to vyprdnu. je to zbytečný a kecy, že to ovlivní úchop, no nevim..

Nj, každej tomu říká jinak, někdo mágo, někdo pudr.. :D.
    CHOSE_
    CHOSE_ --- ---
    KAIAFOX: Když jsem dělal parkour, tak sem si na hrazdu bral maglajz a mozoly měl i tak. Ale asi mám dobrou regeneraci. Po prasknutí jsem ho přilepil zpět a za dva dny, na dalším tréninku, bylo zahojeno.

Jinak jsme naposledy použil pudr včera u kulečníku:))
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SILECIA: To ti řekl kdo?? My si pudrujem na každý cvičení s ktb/kladkou/čímkoli.. mozoly jsou nahovno (zrovna teď hojim jeden na prstu, co mi prasknul při tlaku a skoro jsem nedokončila trénink). Lame to není a úchop s tím nemá nic společnýho.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SILECIA: Ja si na kettle neberem, ale na hrazdu ano. Tam je zas lame si brat rukavice pry.
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    Dneska jsem na kettlebellu už žebrala o magnezko, prý je to lame a mám cvičit úchop :D (na poledance se v něm pomalu koupu)

Ale jo, něco na tom bude...
    EKG
    EKG --- ---
    Dneska jsem mel spolecnost, pani se me ptala na cestu, ze se ji nechtelo cekat na prvni bus, tak sla na druhej pesky, ale ze netrefi. Ze se nedavno prestehovala na druhou stranu mesta. No mel jsem to pri ceste, tak jsem ji doprovodil na zastavku, byla celkem rychla ;)

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    VESTIGIA: Díky ❤️ jako jsou to malý změny, ale já je tam vidím 🤣
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    KAIAFOX: pěkný to máte, pani 👍
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Konečně zase na značkách a dneska jsem si narychlo cvakla svůj pidi progres, jak mi rostou křídla 🤣
    [KAIAFOX @ ISM || I Shot Myself aneb selfie, selfac, mojka, selfcvak, jacvak apod.] (před cca 3 měsíci).

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam