• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    EKG
    EKG --- ---
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Vcera abs, dnes rano tohle video. Zvladla jsem ho jen do 80%...

Day 5: 30 MIN TABATA HIIT Workout - No Equipment with Tabata Songs (HIIT IT HARD - The Comeback)
    https://youtu.be/fwADJcHxmow?si=Xtt9j9C3zbLAhXZU

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Dneska zase trochu smeleni. Bylo tam hrozne moc kliku a ja je neumim.

EKG
    EKG --- ---
    A zpatky do prace. Pripadne z prace

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    JOPS: máš pravdu, předsedo :-)
    ELISEBBAH: já bych to brala pocitově. Navíc, ty její lekce jsou kolem půl hodiny a to mi přijde úplně ok klidně i každý den. Jinak, je pravda, že nějaký rest day to určitě chce. Regenerace, předejití zranění z únavy, i lepší progres. Vidím na sobě, že když cvičím takhle intenzivně, tak mám ty svaly hodně zavodněné a nevypadám úplně nejlépe.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    JOPS: diky! Ona ta Anna to tak ma rozlozeny v tech jejich vyzvach. Ale mne prijde, ze furt zapojuju vsechno, tak jsem si nebyla jista, jestli radsi pauzy nedavat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ELISEBBAH: je pravda, ze svaly rostou v regeneraci (snad nekecam picovinu :D) ale muzes cvicit klidne kazdej den, kdyz pojedes jine partie. Jeden den zada, nohy, dalsi den ruce, bricho, a tak dale. My co se dostaneme do fitka 2x tydne jedem all in :D
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ale tohle me teda nastvalo :D chtela jsem ho uz dnes.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    VESTIGIA: mne prave vzdycky vsichni rikali, ze cviceni kazdy den NE, ze si svaly potrebuji odpocinout. Tak jsem chtela vedet, jak to mas ty, protoze jsem si vsimla, ze jsi cvicici zavislak. S tema krokama jsem to mela stejne. A vlastne porad mam, jen jsem si to v tehotenstvi snizila na 8000 a uz to tak nechala. Ale musim to "dochazet" jen o vikendech, protoze tech 8000 mivam v praci uz kolem 11h dopoledne (takze si prijdu trochu jako podvodnik :)).
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Citim u sebe pokrok, prijde mi, ze je to cim dal snazsi :) a hodinky konecne chytly realny tep.

DAY 13 Back to Basics - 30 MIN FULL BODY HIIT Workout - No Equipment - Beginner Friendly
    https://youtu.be/pr4zM4neppk?si=TMs2AiDUWAfmimdi

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ELISEBBAH: lekce mám třikrát v týdnu 2 hodiny po sobě a pak si cvičím doma nebo jdu na lekci některého z kolegů, případně do posilovny. Nechávám si tak jeden, dva dny rest, kdy jdu třeba jen na procházku, dám si jógu, nebo plavání. Já jsem závislá na pohybu, takže opravdu válecí den mám jen když jsem nemocná a i tehdy musím nachodit 10K kroků. Musím je bez uvozovek, na tom jsem taky závislá (navíc mě hlídají hodinky :-)) už x let. Nejsem úplně ideální příklad, ale bez cvičení jsem strašně protivná a k nesnesení. I dovolenou s mužem děláme aktivní - hodně chodíme, lezeme po kopcích, plaveme a já občas běhám, když se zberchám :-)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    VESTIGIA: ty cvicis kazdy den nebo mas nejaky odpocinkovy dny?
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Tak zase zpět do rutiny :-) Klasické tréninky a domácí boxování do pytle.

EKG
    EKG --- ---
    Ok, tak vcera, dnes a zitra dam zitra. Jestli neusnu vestoje na schodech, nebo tak neco

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Dnes trochu odflaknuta Annanas a na protazeni joga.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Dnes to trochu bolelo, ale mam ze sebe radost, protoze je to dnes poprve, co jsem tohle cviceni zvladla az do konce a bez preskakovani cviku. Tepovka z hodinek neodpovida, chvilema mi srdce chtelo vyskocit z krku.

30 MIN CALORIE KILLER HIIT & ABS Workout - No Equipment - Full Body Home Workout
    https://youtu.be/gTM8YUBFZHE?si=rLmx0OPbPvKIB_sc

EKG
    EKG --- ---
    Vcera, dnes a zitra ... nebo jak se to predevcirem jmenuje.

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    DAY 8 Back to Basics - 25 MIN FULL BODY CARDIO HIIT Workout - No Equipment, Beginner Friendly
    https://youtu.be/UDl2TZoNcTo?si=PkqkuEZGa9ikudba

VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ELISEBBAH: jo, někdy toho mám taky plné zuby. Hlavně když tam dává další a další angličákové variace :-) A přiznám se bez mučení, že si od ní občas beru inspiraci i na své tréninky. Takže ano, já jsem fanoušek. Hlavně, ona má ty cviky velmi pěkně provedené. To u influ fitnessek není tak časté.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam