• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIDeník vděčnosti
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    V létě jsem se potkala s kamarádkou po skoro 8 letech. A dneska jsem se potkala s bývalou spolužačkou ze střední a tehdejší nejlepší kamarádkou, se kterou jsme se neviděly taky 8 let. S oběma jsme začaly přesně tam, kde jsme před těmi lety skončily. A já si uvědomila, že to pravé přátelství prostě zůstává :) těžký bylo loučení, ale díky aspoň za tu chvíli, kdy se naše životy zase protly. Přesně v tom místě, kde se tehdy rozešly <3 strašně mi ty holky chyběj, šle jsem ráda, že jsou obě přesně tam, kde mají být :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Zvládl skoro vše, co bylo třeba chystat na ten velký den, a ani neměl ten neodbytný pocit, kolik toho moc zpackal. (Ostatní zato… ne, dosti toho; ale taky jsem se nakonec zvládl vlastně nenasrat ani na to zcela nejdoočíbijícnější chaotství.)
    V narvaném metru potkal bandu rozjívených dětí s paní, která je umravňovala, důrazně, ale s láskou a pochopením. A odvážil se ji pochválit, a pak vysvětlit, že jsem to fakt nemyslel ironicky. (Trochu mě ta aktuální yesmanská mánie vylézat z bubliny comfort zone a hrát extroverta děsí, ale včera v Illusionu v chlapském kruhu, který mě stál jen pět krvesajů, taky nakonec nedostal přes držku, ale vysvětlení, proč bych z jistého hlediska mohl.)
    Jo, a U Šumavy narazil na franc. cibulačku, neodolal a dostal nádavkem slušné yuzu ale z Kostelce a cmundu po kaplicku… kterou mi sice polili výpekem, ale zvládl to separovat sešikmením talíře pár podtácky. A pak na to téma vznesl zdvořilou konstruktivní kritiku servírce, i když se tvářila, že to "Všechno v pořádku?" vlastně nemyslela vážně.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Za tu bajecnou cyklostezku z Cesky Lipy k pivu, hladouckou a rovnou jako cervenej koberec.
    NEI
    NEI --- ---
    1. jsem vděčná že mohu být tady a že nyx začínám vidět jinýma očima. na úhlu pohledu zatraceně záleží

2. jsem vděčná za nové album mých oblibených tvůrců
    X's (Full Album) - Cigarettes After Sex
    https://youtu.be/H6oDPKg_L50?si=WseZ8LXke0_NMQCJ

3. jsem vděčná za své milé a hodné přátelé, jen bych s nimi chtěla být častěji
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Mám radost, že jsem vše dokázala dnes zorganizovat a vyřídit důležité. Bylo hezké, že si kluci celou cestu ze školy vyprávěli vtipy a neuvěřitelně jsme se u toho nasmáli. Prochazka v Šárce byla to, co jsem potřebovala :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Měl jsem plodný den. Díky, že mě napadají smysluplné projekty, byť ne všechny můžu realizovat.
    Baví mě ta invence.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dneska nebyla žádná mizérie.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Podarilo se mi vyresit problem se skrtajici predni nabou na mych novych kolech.
    Tak jsem si zajela na malinovku do Rican ke stanku. Tu mi dali na sekyru, protoze zrovna zavirali.
    No a cestou zpet jsem dala QOMko.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Uložila jsem zavařeniny a uklidila dvůr. Protože celé dopoledne bylo zamračeno a teplota nepřelezla 30. Jsem vděčná, že jsem to mohla udělat.
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    Včera jsem si nesla bedýnku s nákupem z Lidlu k autu a prošla mnou tak obrovská vlna vděčnosti. Že mám peníze na jídlo, které mi chutná, je zdravé a už se mi nestává, že bych na něj neměla. Že si ho právě nesu do auta, které je moje. Že mám krásné nové bydlení a v podstatě 2 úžasné domovy a ještě úžasnějšího muže, za kterým jsem se mohla právě přestěhovat do přírody z velkoměsta, které mě už drtilo. Že mám tak skvělé kamarády, kteří mi sami nabídli a zrealizovali obrovskou pomoc při malování a předávání bytu a podrželi mě u komplikací. A vůbec za všechno to, co muselo (ne)klapnout, abych byla teď a tady tak, jak jsem. <3
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem taky neskutečně vděčná.
    Že mohu být v programu v nejvíc prestižní nemocnici co se center duševního zdraví v České republice týče.
    Beru to jako takovou dovolenou, lázně.
    Jsem sice částečně odpojená od emocí, protože jsem musela znovu a znovu mluvit o svém šíleně traumatizujícím životě, ale daleko a hluboko sebe cítím radost a vděk.
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Dneska cítím tak neuvěřitelně silný pocit vděčnosti, že z toho bulím ještě teď když to píšu, a bulila jsem i cestou domů.
    Jsem neskutečně vděčná za to, jak skvělou mám terapeutku, a že vůbec mám tu možnost na taková sezení chodit.
    Teďka po delší prázdninové pauze, kdy jsem zase trošku sklouzla zpátky a styděla se o tom vůbec začít mluvit, to byl pro mě silnej zážitek a obrovskej pocit štěstí.
    Jsem z toho vážně dojatá, kolik pochopení a přijetí od ní dostávám. Ještě si asi chvíli pobulím.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Včera:
    1. Skoro dvacet tisíc kroků
    2. Dojedla jsem to hroznové víno, co jsme s nejmladší sklidily a bylo skvělý
    3. Vtipnej videohovor ve třech - řekla bych, že jsme s potenciální švagrovou obě podobný retardi a to mě baví. Až se jednou potkáme, bude to krásná ostuda.

Taky už mi v mým věku stačí málo :)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Přijel jsem pozdě do práce a nikdo mi nevyndal. Hezky mě přivítali.
    Obratem jsem vygeneroval html kód a zapracoval všechny požadavky.
    Odvezl jsem ženu na rehabilitaci a k rodičům.
    Jsem spokojený.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    1. stihnul jsem rentgen i dentální hygienu
    2. navzdory mě chybě, kdy jsem vjel na hlavní v domění, že když paní bliká, bude odbočovat a nepojede rovně, to dopadlo dobře
    3. milý večer s chlapci zakončený opět milým telefonátem
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Neska zas projednoi nebyla žádná mizérie. Mě už stačí málo.
    NEI
    NEI --- ---
    1. probudila jsem se bez mánie nebo deprese, v pro mě normálním stavu, což je výjimečný
    2. mám králajse Úžasňáka
    3. odvážila jsem se po delší době napsat mámě. dřív jsem to nedokázala, protože jsem se bála zranění. sice neodepsala, ale moje snaha se cení a nevědomí má klid

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    1. ušetřil jsem společnosti slušné peníze, svým důsledným šťouráním
    2. po delší době oba synci doma a dlouhé vyprávění a sdílení zážitků
    3. milý nepracovní telefonát na dobrou noc
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Odvážil se napsat maily, dostal nejméně jednu potěšující odpověď. Onward!
    Zkusil "plněný bramborák", byl celkem spokojen, potkal milé lidi, prošel se cyklokoridorem Nicholase Wintona.
    Udržel, víceméně, třídenní streak, ale už aby to bylo těch 21 a můj život se výrazně proměnil!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Je na tím internátě teprv tři dny, ale líbí se jí tam, má super holky na pokoji a ráda nás slyší, kdykoli si voláme. Já vím, že je ještě brzo na cokoli, ale jsem vděčná, fakt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam