• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIDeník vděčnosti
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    1. Dnešek v muzeu s ním byl tak krásný. Jsem vděčná ze žije a doufám a moc si přeji, ať zůstane zdravý! Je krásne se dívat na to jak se směje! Takový malý velký zázrak :) musím s nim někam chodit častěji, rychle to uteče a on mi vyroste.
    2. Běhat bosa v trávě mi děla dobře, myslím že to budu delat také častěji.
    3. Jsem vděčná za to chlupaté stvoření doma, kdykoliv potřebuji je tu pro mě, kdykoliv ji mohu potulit a cítit teplo.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Jsem objevila Philosophize This!
    NEI
    NEI --- ---
    Mám tolik jídla, že ho mohu zavařovat a vyrábět kdejaký pochoutky.
    Mám tolik místa, že mohu v koupelně tancovat.
    Nemám dluhy.
    Pořád se těším do hospitalizace.

Mánie na mě sice kvůli tomu vystrukuje růžky, ale zatím to ještě dávám.

Minulej rok touhle dobou jsem se chtěla vrátit k VHL, ale on už pochopitelně nechtěl, což mě úplně sejmulo.
    Minulej rok touhle dobou mi umírala Neira.
    Minulej rok touhle dobou mi byla furt doma zima a měla jsem hlad, protože nemálo tisíc jsem dávala měsíčně Neiře za medikaci a musela jsem šetřit na jídle a energiích.
    Minulej rok touhle dobou jsem chtěla ze zoufalství páchat sebevraždu.

Half Moon Run - Full Circle (Official Video)
    https://youtu.be/azV0Y7v6wsg?si=FoD6UcahHLFex8lg
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Hodina strávená v lese po dešti.
    Povedlo se nám pro kamarádčinu onkologicky nemocnou dceru sehnat dobrou psychoterapeutku, navíc s termínem za 3 dny. (Tohle je fakt obrovská vděčnost.)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Dárek hotov.
    Máme čím jezdit.
    Miluju.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Včerejší kontrolní vyšetření u mudra dopadlo skvěle.
    Koupila jsem si kabeličku na mobil. Naprostá blbina jen tak pro radost.
    Napršelo, sice jenom trošku, ale díky za ty dary.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Jsem vdecna za Peggy Gou.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ze goodbye vedro!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mám kolem sebe kamarády, kteří jsou ochotni přijet přiložit ruku k dílu a tím pádem máme zas v obýváku místo a ne kuchyňské skříňky.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ze se pro me nasel slot mezi mraky pro prejezd na vlak. A bajecnej povidlovej kolacek v sedm rano v Cesky Lipe v pekarne na namesti.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    jsem vdecna za to ze jsem tak husta.

tak husta ze klidne muzu zemrit a propadnout se na dno propasti. ale uz kdyz se to deje, ze zkusenosti vim, jaky to bude mit vyvoj. ze si v ty propasti trosku polebedim, a pak se postavim, otrepu kridla od popela, vzletnu, a letim. kam chci.

kazda jedna instance zmrtvychvstani ve mne posiluje vedomi me sily. nezdolnosti. neznicitelnosti.

jsem nejhorsi nocni mura mych nepratel, protoze nade mnou nikdy nemuzou mit navrch. a cim vic brutalne a dukladne mne zabijou, tim sirsi je muj usmev od ucha k uchu kdyz jim zaklepu na okno. i'm back, bitches. always, forever and ever. amen
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Ráno jsme si mohli věnovat tolik času, kolik jsme chtěli.
    Všechno jsme to odvezli.
    Nakoupila jsem základní věci na výrobu narozeninového dárků.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Zvládla jsem odtáhnout druhé auto na laně k servisu, navíc teď v noci za tmy. S jemností a jistotou. Mám ze sebe radost!
    Ve schránce jsem našla překvápkovou obálku se zvětšenou fotkou, kterou mi poslala dcera.
    Báječnej a dlouhej záchvat smíchu se čtyřmi kamarádkami v autě.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dneska nebyla žádná mizérie. Skoro. Jen taková úplně maličkatá.
    NEI
    NEI --- ---
    1. povedla se mi domácí přesnídávka
    2. povedl se mi poslední obrázek
    3. v noci má pršet
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    1. za to, že se mi znamenitě povedla chilli pasta
    2. za báječnou sobotu na koupališti s dětmi a sis s jejím italským chlapem, kterého vidím tak 2x do roka
    3. za to, že se ti mí chlapci nestyděli a směle koverzovali anglicky, jak jim to jen šlo
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Jsem vděčná:
    1. že mám super ségru
    2. že jsem si užila sama cestu na Moravu (zpívání nahlas included)
    3. že dcera je spokojená, když ji hlídá babička
    4. že jsme se dost nasmály se segrou, když jsme chystaly rekvizity do fotokoutku na svatbu (hlášky z filmu Kouř nebo ze svatby Jiřího Káry jsme přidaly nad rámec klasických..:))
    5. že dnes mohu vstavat až v 8
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    1. jsem vděčný za dnešní cestu do plzeňského pracoviště. Prázdné silnice skrz lesy, jímavá hudba a hrubé, však bezpečné, překračování rychlostního limitu.
    2. zase jsem zvládnul roli zlého šéfa. Začíná mi to jít čím dál tím lépe. Asi se začínám sžívat s myšlenkou, že když je v okolí potřeba dráb, musím to být já.
    3. jeho vyprávění - dokonalý příběh s možností volby vývoje pro posluchače. Ať se ten kluk chopí svého talentu a nezalekne se.
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    V létě jsem se potkala s kamarádkou po skoro 8 letech. A dneska jsem se potkala s bývalou spolužačkou ze střední a tehdejší nejlepší kamarádkou, se kterou jsme se neviděly taky 8 let. S oběma jsme začaly přesně tam, kde jsme před těmi lety skončily. A já si uvědomila, že to pravé přátelství prostě zůstává :) těžký bylo loučení, ale díky aspoň za tu chvíli, kdy se naše životy zase protly. Přesně v tom místě, kde se tehdy rozešly <3 strašně mi ty holky chyběj, šle jsem ráda, že jsou obě přesně tam, kde mají být :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Zvládl skoro vše, co bylo třeba chystat na ten velký den, a ani neměl ten neodbytný pocit, kolik toho moc zpackal. (Ostatní zato… ne, dosti toho; ale taky jsem se nakonec zvládl vlastně nenasrat ani na to zcela nejdoočíbijícnější chaotství.)
    V narvaném metru potkal bandu rozjívených dětí s paní, která je umravňovala, důrazně, ale s láskou a pochopením. A odvážil se ji pochválit, a pak vysvětlit, že jsem to fakt nemyslel ironicky. (Trochu mě ta aktuální yesmanská mánie vylézat z bubliny comfort zone a hrát extroverta děsí, ale včera v Illusionu v chlapském kruhu, který mě stál jen pět krvesajů, taky nakonec nedostal přes držku, ale vysvětlení, proč bych z jistého hlediska mohl.)
    Jo, a U Šumavy narazil na franc. cibulačku, neodolal a dostal nádavkem slušné yuzu ale z Kostelce a cmundu po kaplicku… kterou mi sice polili výpekem, ale zvládl to separovat sešikmením talíře pár podtácky. A pak na to téma vznesl zdvořilou konstruktivní kritiku servírce, i když se tvářila, že to "Všechno v pořádku?" vlastně nemyslela vážně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam