• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIDeník vděčnosti
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Dneska sem dostal supwrproteci u zubare a al sevce:)
    A tady k tomu mam3 pisen

Darina Rolincová - Ak náhodou (videoklip) 1987
    https://youtu.be/Wxr3_Zd-E0s?si=EUJnF_J94vRU3Auv
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem vděčná za to jaká teď jsem.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Nikoho z mé rodiny se nedotkla povodeň - ZA TO JSEM VDĚČNÁ AŽ NESKUTEČNĚ. (my to zažili v rode 97, fuj)
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Danny Tenaglia & Celeda - Music Is The Answer (Original Extended 12 inch Mix)
    https://www.youtube.com/watch?v=kdhnw33PdWs
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    jsem vdecna za to jak dobre se citim, ze jsem si skvele zatancovala a ted mam zpocene celo a radost v srdci ❤️
    NEI
    NEI --- ---
    Konečně mi napsala mamka.
    Je poprvé v životě u moře.
    Jsem za to moc vděčná. 🩶
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jsem vděčná za všechny ty poslední dny. Neskutečné, co se teď kolem děje! Vážím si toho! Moc ♡
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    PULNOC: /unjinx
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    c-c-c-combo breaker
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Prší. Jsem neskutečně vděčná za déšť, pravda jeho množství je "trošinku" větší než je potřeba, ale půl metru hluboké praskliny v zemi v sadě už řvaly po vodě.
    Vyčistila jsem oba malé mrazáky - jednak vedro a jednak prokrastinace.
    NEI
    NEI --- ---
    Jak vést deník vděčnosti?

Deník nebo zápisník vděčnosti by měl obsahovat:

datum,

prostor na poznámku – do poznámky si můžete zapisovat, komu jste dnes prospěli, kdo pomohl vám, co bylo dnes krásné, za co se můžete pochválit i co vám udělalo radost. 

// dneska mi udělal radost ex, že jsem mu mohla naslouchat a pomoct mu se v sobě teď lépe zorientovat a začít se dál někde pravidelně léčit
    KAERI
    KAERI --- ---
    Nejstarší dcera, která není po sociální stránce úplně nejobratnější, si konečně ve třídě našla svou niku a má kamarádky, které jsou stejná krevní skupina jako ona (tzn. na svůj číselný věk jsou spíš dětské) a teď si spolu spokojeně hrají s doktorským kufříkem na hromadu psů a koček u veterináře.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ze vcera odpoledne neprselo a mohla jsem se tak projet az do Let. Parek v rohliku byl uz jen bonus.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Včera žádná mizérie.
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem vděčná za to že jsem v suchu a teple.
    Mým květinkám se dobře daří.

Dlouze jsem se zamýšlela nad svými emocemi a cítím klid. Pokusím se do něj trochu víc ponořit a prozkoumat ho. Trochu mě mrzí kolik a tak dlouhejch silnejch tunelů jsem zažila a to si zhruba víc než půlku svýho života ani nepamatuju.

Ale co,.. když budu ulpívat na minulosti, nebudu tolik v přítomnosti. Protože tolik kolik se bojím zítřka, tolik kolik mě trápí minulost, tak tolik se připravuju o čas, kterej mi skutečně umožňuje něco udělat. Jsem vděčná že cítím klid a že mám čas s ním chvíli pobýt a prozkoumat ho.

Morcheeba - Big Calm - 1. The Sea
    https://youtu.be/PVvH0Rggvqg?si=C94fvfEm-5mcClTw
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    A taky se mi včera do a z Plzně povedlo trochu psát deník, takže už jsem ve skluzu víceméně jen týden.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Jsem vděčný na nyx,
    opravdu hodně, protože mi hodněkrát změnil život,
    ale rozhodně si netroufnu to konkretizovat v diskuzi Sedm.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    První tři strašilky z mého chovu mají nového majitele. (Nechcete někdo stašilku?:))

Začala jsem řešit situaci, kterou už skoro rok odkládám, protože mě to stresovalo, ale už to zvládám bez emocí a rozhodla jsem se, že už si dál nenechám srát na hlavu.

Jsem milována.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    1. Dnešek v muzeu s ním byl tak krásný. Jsem vděčná ze žije a doufám a moc si přeji, ať zůstane zdravý! Je krásne se dívat na to jak se směje! Takový malý velký zázrak :) musím s nim někam chodit častěji, rychle to uteče a on mi vyroste.
    2. Běhat bosa v trávě mi děla dobře, myslím že to budu delat také častěji.
    3. Jsem vděčná za to chlupaté stvoření doma, kdykoliv potřebuji je tu pro mě, kdykoliv ji mohu potulit a cítit teplo.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Jsem objevila Philosophize This!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam