• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    Aplikace pro sledování střeleckých aktivit, přebíjení a skladových zásob
    Vývoj, nápady, postřehy, žádosti o podporu

Login - Reloading Tracker
    https://www.reloading-tracker.cz

Co umí Reloading-tracker (RT)?
    Reloading-tracker (RT) je především skladový systém, který umožňuje sledovat zásoby komponent pro přebíjení nábojů. Umožňuje evidovat střely, zápalky, prachy a nábojnice, ale také sledovat skladové zásoby továrních nábojů.

Dále můžete v RT zaznamenávat jednotlivé přebíjecí laborace. RT usnadňuje i vývoj laborací – lze načíst data z Gordon Reloading Tools, což automaticky založí žebříky navážek, a tyto lze dále doplňovat importy z hradel (aktuálně podporovaný import z chrono Caldwell a radaru Garmin Xero). Vyhovující laboraci lze označit jako "finální" a dále s ní jednoduše pracovat, například ji přidat na dashboard. Odtud si uživatel může snadno spravovat skladovou zásobu nábojů, přičemž systém automaticky odečítá odpovídající komponenty využité při přebíjení.

Součástí RT je i mobilní aplikace pro Android (iOS – zatím chybí, jedinou překážkou je poplatek za vývojářský účet Apple, aplikace je hotová). Mobilní aplikace umí skenovat QR kódy a čárové kódy továrních nábojů. Každý QR kód reprezentuje konkrétní laboraci a čárové kódy lze přiřadit odpovídajícím továrním nábojům. Díky tomu lze pomocí mobilní aplikace jednoduše spravovat zásoby nábojů. Tato funkce je obzvláště užitečná například na střelnici – po dostřílení stačí oskenovat krabičku a spotřebu přiřadit konkrétní zbrani, protože RT obsahuje také střelecký deník.

Podobně lze RT, QR kódy a mobilní aplikaci využít i při přebíjení. Po dokončení přebíjení jednoduše oskenujete krabičku nábojů a skladová zásoba se automaticky navýší s odpovídajícím odečtem komponent.

Uvítám jakékoliv podněty od uživatelů nebo upozornění na chyby.
    Děkuji,
    A.
    rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: A vim ze to nejsou chrona ale nejakej druh radaru 😉
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Díky ID Anarchy za poskytnutí dat z chron od Garminu, díky tomu umí RT nově v záložce vývoj navážek parsovat data i z těchto chron. Takže nyní tam funguje výstup z Caldwellu i Garminu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vše je online a snad i funkční.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    bude výpadek, dělám nějaký úpravy.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak vyhledávání zatím takto

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    na dashboard přibylo třídění dle sloupců, upřímně, to filtrování se mi nepovedlo zatím uspokojivě vymyslet, hlavně aby nezabíralo zbytečně místa a fungovalo tak jak si to představuji, tak prozatím aspoň tohle

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dneska jen pár fixů a nějaké podmíněné formátování pro testovací navážky

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Takový to, když půl dne přepisuju kontroler pro parsování dat z chrona protože zjistím, že to nechodí. Snažím se to opravit, furt mi to nefunguje a nakonec přijdu na to, že chyba není u mě, ale export z Caldwell hradel jednou importuje Standardní deviaci jako StdDev: 9.23 a podruhé SD: 5.3 MPS? To se to pak těžko parsujou výrazy.

Asi nastal čas poohlédnout se po něčem lepším, že.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Opraveno
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: asi máš pravdu, řadím do šuplíku s blbostma
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: no já za sebe ani netuším, kolik co má/může vydržet... Pidíp má přes 6000 (z toho 5000 s pružinama DPM), Čuník má mých 1300 plus tak odhadem šesti-osminásobek po předchozích majitelích (a pořád origo pružinu)... Až se něco pos*re, tak budu z celkového počtu výstřelů vědět, při kolikátém to nastalo :)
    Jediné, co mě napadá, že bych mohl hypoteticky využít, je nastavit si "počet výstřelů mezi čištěním" = že by ve střeleckém deníku blikalo něco jako "Vyčisti mě!!!", když se to číslo překročí (od té doby, co střílím stovky týdně, mě čištění po každé střelbě dávno opustilo :D)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    při přidávání továrních nábojů přes appku se objeví chyba přestože náboj se vytvoří. Musím na to mrknout zítra.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: ano, představuju si to jako modulární záležitost - např. vstup pro počet výstřelů od kdy sledovat (checkbox který po zatržení nebo defaultně doplní aktuální stav nábojů) - > textové pole pro poznámku o sledování čeho jde (výměna pružiny)-> připomenou za (pole pro životnost komponenty)

Já to třeba zas tak neprožívám, až mi zbraň umře, tak to servisuju popravdě, ale vím že jsou lidi co mění třeba pružiny po x výstřelech atp.

Ale je to jen nápad kdy se podvědomě snažím vykroutit z tvorby překladů a nápověd.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: podle mě je to silně individuální zbraň od zbraně - to by si každej definoval sám?
    Celkový počet výstřelů z dané zbraně IMHO stačí...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Při venčení dětí mě napadlo, že do střeleckého deníku by šla dodělat funkce na hlídání opotřebení určitých komponent. Např pokud vím, že pružina vydrží x tisíc výstřelů jde to nadefinovat, včetně nějakého progress baru opotřebení atd,

Gimmick nebo by to mohlo bejt užitečný?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: tak oficiálně opraveno.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: jj, relog případně ctrl F5 by mělo pomoct.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    REDSNAKE: pořád stejné jako na obrázku :(
    (mám vystoupit a nastoupit :))?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LONESTAR: Na tu hlášku se podívám večer. Ty náboje by měly být opravené, můžeš vyzkoušet?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Zase se po zadání aktivity do střeleckého deníku objeví ta bílá obrazovka s hláškou {"success":true,"shooting_log_id":NN} :(
    A navíc se mi nabízejí náboje, které nemám (a neměl jsem doteď) zavedené... :(

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    V podstatě mám asi hotovou aplikaci pro iOS, bohužel její vydání je vázáno na vývojářský úćet u Apple, což dělá poplatek 99 dolarů ročně.
    U Google to dělá cca pětikilo za doživotní licenci, ale do androidu se pořád ta appka dá dostat aspoň nějak, do apple bohužel bez licence smůla...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam