• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REDSNAKEReloading-tracker.cz - Skladový systém komponent a hotového střeliva. Elektronický střelecký deník, měření přesnosti střelby a další.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mám připravenou takovou drobnost, nově půjde aktualizovat na novou verzi appky přímo z aplikace. Takže už nebude nutné lézt na web a stahovat apk takhle zdlouhavě.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    1.1.7 ke stažení.

Přidanej ten přehled na dashboard, jednotlivé kalibry jdou rozkliknout a zobrazují se konkrétní náboje v tom kalibru které jdou prokliknout na detail. Chci to ještě graficky trochu učesat, teď jsem rád, že to nějak funguje.

Optimalizace načítání na favorite cartridge screen a detail nábojů, tyto dvě obrazovky by se teď měly načítat daleko rychleji než dříve.

V offline režimu se nezobrazovaly použité komponenty přebíjených nábojů, tak to je taky opraveno.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Přehled na dashboardu.

MCD
    MCD --- ---
    REDSNAKE: Tak o to šlo v první řadě a všechno ostatní je milej bonus, ne? ;-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MCD: Kezby to nekdy k necemu bylo 🙂 minimalne jsem si uz udelal prehled v zasobach 😂
    MCD
    MCD --- ---
    Ty jsi démon! :⁠-⁠D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jen taková drobnost - přesnost a terče dostaly update a sdílejí společnou kolonku v přehledu.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dostupná nová verze aplikace Reloading Tracker 1.1.6

Přidána podpora offline cachování fotek terčů. Fotografie se ukládají do mezipaměti, což umožňuje jejich dostupnost bez připojení k internetu a rychlejší načítání.
    Přidána podpora offline cachování záznamů střeleckého deníku. Historie střelby je nyní dostupná i offline, s nižšími nároky na datové přenosy.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Původně jsem to neměl v plánu, ale přepracoval jsem v aplikaci sekci pro skladové zásoby a nově tedy jde přímo z aplikace upravovat skladové množství střel, prachu, zápalek a nábojnic. Takže za tímto účelem už není nutné lézt na web.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Kovarova kobyla aneb jak postupne davam RT dohromady delam si poradky i v komponentach. Samozrejme to odhaluje spoustu nedodelku v systemu a ty se snazim postupne opravovat jak na ne prichazim.

Uz mam zinventarizovane v podstate vsechny komponenty az na strely a nabojnice, na coz jsem se extremne netesil ale jestli v tom chci mit poradek a ma to davat smysl tak mi nic jineho nezbejva. Myslel jsem si ze strely proste zvazim v krabici, ale nase kuchynska vaha to nak nedava a tak mi nezbylo nez zacit pocitat. Tak po chvilkach, ono to nak dopadne. Tady hromadka 240 swc pro .44 magnum.

Tipnete si kolik jich tam je?

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    přepracovanej předvýběr při importu z Gordon Reloading Tools, snad je lépe vidět jaké komponenty se vytvářejí znova, které se používají z existujících, nad vším by měl mít uživatel větší kontrolu...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ještě drobnost, všechny ty komponenty jsou nově prokliknutelné, takže klik na prach mi otevře editaci prachu, klik na střelu otevře editaci střely atd. Také je komponenta s nekompletními údaji podbarvena rozdílnou barvou a tooltip napovídá co s tím.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: u nábojů s kompletníma cenama se tam v tooltipu zobrazuje rozpad ceny

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: A ještě drobnost - pokud si někdo myslel, že střílím .38 special wadcutter za 1,42kč, tak bohužel :D Jen když chyběla cena nějaké komponenty, tak to systém nedával nijak najevo a tvářil se, že tohle je konečná cena náboje. Takže opraveno, systém nyní upozorní na chybějící cenu komponenty a vypíše v tooltipu i která komponenta nemá nastavenou cenu.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Pokud jsem vytvořil finální navážku z žebříku navážek (Load development) a později jsem chtěl vyzkoušet jinou navážku ze stejného žebříku, musel jsem složitě dohledávat, z kterého Load developmentu daná navážka pochází. Tento proces byl zbytečně zdlouhavý a nepohodlný.

Přidal jsem k nábojům, které vznikly v rámci Load developmentu, proklik přímo na jejich vývoj. Díky tomu je přepínání mezi navážkami mnohem rychlejší a intuitivnější.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Btw. teď je docela dobrej čas mi případně připomenout resty případně jestli jsem někomu slíbil nějakou featuru a nedodal. Než si zas vymyslím další bejkovinu na které se seknu :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Jo, standardní deviace je taky počítána průměrem pokud existuje pro náboj více měření..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Byl jsem snad poprvé od začátku vývoje RT na střelnic (vím, ostuda) a vyplynul z toho drobnej bugfixing appky a novinka na webu.

Takže na webu je ke stažení nová verze appky - opravena chyba, že pokud jste otočili terč v aplikaci a uložili jej bez měření MOA tak se neuložila správně natočená verze terče.
    Ke stažení tedy 1.1.4

Drobný změna proběhla i na webu. Aktuálně index přebíjených nábojů zobrazoval rychlost která se tam dostala vlastně při vývoji navážky nebo přimým zadáním při vytváření náboje. To zůstává a má to tuto ikonku

Chtěl jsem ale přidat možnost evidovat u jedné laborace více měření, například pro mou existující laboraci chci mít měření za určitých teplot, z různých nadmořských výšek, z různých zbraní...
    A tak jsem přidal novou možnost -v akcích je nově "Add chronograph data" které otevírá nové modální okno (podporuje přímo vložení texťáku ctrl c +ctrl v nebo drag and drop či přímý výběr souboru)

Sloupec Velocity pak v případě, že jsou takto přidaná další měření zobrazuje průměrnou rychlost ze všech těchto měření plus ikonku.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TEMPCZ: Moc děkuju, těším se na připomínky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam