Nějakou dobu o mě a projektu nebylo slyšet - pracoval jsem na těch statistikách, přiznám se, že jsem s tím bojoval víc než bylo zdrávo a stále je to jen takovej zkušební provoz kdy budu sbírat poznatky co by se mi líbilo tam zobrazovat za data a jak je interpretovat.
Aktuálně je tam několik druhů grafů, není problém to rozšířit o další ale vypíchl bych třeba přehled nábojů dle názvu, což umožní jasný přehled o spotřebovaných komponentách při sdílení lisu.
Grafy lze různě upravovat, editovat které náboje se v grafu zobrazují, měnit zobrazení na několik druhů grafů, přesouvat jejich pozice atd.
Aktuálně je to dostupné pouze z této adresy
https://www.reloading-tracker.cz/reloading/statistics, jak jsem psal - je to testovací režim, takže jsem nedělal ani proklik do menu zatím.
Takže rekapitulace - každé navýšení skladové zásoby přebíjených nábojů při kterém dochází k odečítání komponent ze skladu vytváří záznam a ten je poté interpretován v grafech.
V brzké době přidám update, kdy tuto fci půjde v nastavení vypnout, pokud je tedy někdo paranoidní a nechce mít zpětné záznamy o svém přebíjení, bude to možnost.