• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PULNOCGen Z
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    DRAGON: vyberu si ten humor, příjde mi to jako lepší cesta
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PIKACZU007: vyber si sám)
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    DRAGON: snižuješ se záměrně na jejich úroveň nebo chceš dodat akorát špetku humoru? :)))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PIKACZU007: no a co? Vždyť je to skvělá odpověď na 90% tupejch diskuzí:))
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Já se z GenZ setkávám teda hlavně v práci. Mám tu kolegyně 19 až 25 let. Tenhle vzorek jak kalí, tak bere a ještě k tomu zneužívá klepky, protože každá z nich samosebou potřebuje Neurol :))) co mě fascinuje a taky točí nejvíce je fakt, že odpověď "no a co" berou jako regulérní argument :)))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: nahodou vzpominam, ze sem byl na zakladce za bolsevika se spoluzakem nastenkar... to bylo vzdycky radosti, kdyz ucitelka kazdej rok vytahla spendliky totalne rozpichany pismenka a my delali nastenku k vyroci vrsr, prvniho maje. to uz dneska mladi nezazijou
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WRNQ: v tom případě ano
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    PALEONTOLOG: Myslela jsem tu poslední větu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WRNQ: tozáleží, co myslíš, bezprostřední hrozba globálního konfliktu, masivně rozšířený dezinfo, média generovaný AIčkem, bezprecedentní klimatická změna? myslím, že ne :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    A nebylo to tak skoro vždycky?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WRNQ: já jim to popravdě říkám už teď, že je nečeká lehká budoucnost. ale je to tak nějak jejich svět, budou si muset poradit. bbý je, že jim ty naděje bere parta obstarožních konzervativních dementů :/
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    CANEBRA:
    PALEONTOLOG: Tak tady je uvedeno ,, optimističtí s vysokými nároky"
    Třeba se jim ohledně duševního zdraví povede líp než nám, na druhou stranu jim nezávidím, v jakým stavu je teď planeta a že budou v produktivním věku každej živit osm důchodců.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WRNQ: hrozný, ale zatím moje děcka nemaj věk, aby se jich týkaly existenční deprese nebo žaly, to teprv přijde.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Hrozný, no😄
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WRNQ: :D omg
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    PALEONTOLOG: Jo, to rozhodně...syn mi dneska vyprávěl, jak dělal během hodiny prezentaci v Canvě a jak se ostatní bavili, že to nastavili tak, aby to učitelka nemohla editovat a zároveň naše metodické centrum s velkou pompou zveřejnilo boomer video pro kokegy, jak s Canvou pracovat:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WRNQ: já teda vidím rozdíly v mediální zábavě a pc gramotnosti, 12 letý holky zprovoznily seousedce built-in navigaci a můj 12 letej syn mi aktuálně řekl, jak napsat formát čísla tak, aby bylo pro příjemce ukrytý. tímhle se dnes děti baví.
    SUK
    SUK --- ---
    CANEBRA: s GenZ jsem v kontaktu dost casto (sam jsem pozdni Y) a nevidim na nich zase tak nic moc negativniho, prijdou mi jako celkem OK lidi, jen by to obcas chtelo mit nejaky slovnik :D
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Ja učím cizince nejčastěji rok narození 2005-2007. Jsou to trochu vanilky, ale jinak je s nima dobrý pořízení. Beru to jako výhodu, syn je rok 2014, tak mám trenažér.

Každopádně je otázka, jestli je rozdíl mezi Čechy a cizince. Trochu cítím, že jo. Ti moji jsou takový dospělejší, řekla bych.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam