• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DA_NIELAKolik jste dnes zaplatili za zubaře?
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    PREDSEDA: Já ze všeho nejvíc nesnáším takovej ten “hladovej” dech.. a že někomu táhne z huby jak z prdele a nic s tím nedělá je kapitola sama o sobě
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    GREGI: nevím jestli dvakrát denně je nebo není zbytečný co se týká kazivosti, ale každopádně: večer, aby se mi osm hodin v noci nekazily zuby když je nepoužívám, a ráno, ABY MI NETÁHLO Z DRŽKY JAK Z VĚTRÁKU OD PITEVNY. To je fakt láhůdka kolikrát s takovýma lidma ráno jednat.
    UNUX
    UNUX --- ---
    CORNELA: Mám pocit, že když došli voňavý rostlinky, tak začli přimýchvat pastu a rozpuštěný mejdlo, do toho sulfátu.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    UNUX: Prosím?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    GREGI: Zaplať pánbůh pracuju s lidma, co dodrzujou aspoň bazální hygienický pravidla
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Já jsem posledně dostala sprdnuto, ať ty zuby tolik nedrhnu. Všechno má svou míru.
    UNUX
    UNUX --- ---
    CORNELA: Co je Fluor a Fluorit? Promiň...
    GREGI
    GREGI --- ---
    CORNELA: tak jeste se se mnou nemusis byt.. ..
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    GREGI: Super bejt s lidma, co si ráno nevycisti zuby
    GREGI
    GREGI --- ---
    KASUMI: snazim se to nemit na dasnich vetsinu casu a necejtim nejaky pocit opotrebeni tak snad to bude ok. Kazdej den to tak dlouho nedelam, ale nebudu to teda prehanet:)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GREGI: Mne teda zubar rikal, at to se sonickym kartáčkem nepřeháním a dam tomu max 4 minuty
    Kdyz jsem si ho poridila, taky jsem u toho dokazala stravit deset minut
    GREGI
    GREGI --- ---
    QUANTI: cisteni dvakrat denne je zbytecny. Staci jednou denne poradne. Ja treba cistim jen vecer 15-20 minut u jutubu se sonickym kartackem... A klep klep uz tak 10+ let bez kazu. Bohuzel nasi mi zuby zandbali a v 17 sem mel pulku shnilou. Takze od svejch 18 mam dve korunky a na vsech stolickach plomby... Implantatum se asi casem nevyhnu:/
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    SCHWAB: Karol a Kvído? Ten doktor jak jí zve do ordinace, malej úchyl uuuuuu.. 😆

Jinak Karol je dobrá, její písničky u nás taky jedou 😉👍
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUGA5: Zasednutí je u dvouletýho batolete naprosto legit cesta. Ale teda i přes nepříjemnost bych se o to snažila dvakrát denně. Zvyk je zvyk.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    LUGA5: taky to bejval bok s malou dámou, ale pak jsme objevili písničku Pan doktor Zub a od té doby zacala spolupracovat, když se zpívalo. A pak, co se zalíbil Byl jednou jeden život, tak považuje čištění zubů za du le ži té
    LUGA5
    LUGA5 --- ---
    KASUMI: Dcera 23 měsíců, čistíme jen večer, u zubařky před měsícem a dostala pochvalu.. zuby má moc hezký, až se divíme, jak je to možný. Mně ani ženě nebylo dopřáno. Ale nějaký čištění u pohádky u nás nepřipadá v úvahu. Musí čistit manželka a stylem, že jí doslova zasedne. A než dostanu bídu od nějaké bioženy, zkoušeli sme fakt všechno možný. Jí se celkově dost nelíbí, když jí někdo “omezuje”
    ENDER
    ENDER --- ---
    KASUMI: Malej ma normálně bilej fotokompozit zadarmo.... U deti plne hrazeno z pojisteni.
    Mam podezreni na bezlaktozove mleko, ktere pil asi do 3 let. Obsahuje totiz jednoduche cukry misto laktozy.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KASUMI: my pouzivame stativ pro mobil a poustime co se libi, a razem je z cisteni zubu nejoblibenejsi cinnost dne.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ale jak vas tady ctu, zavedu doma mordor
    2x denne kazdej den a poradne 😀 25k za zuby pro dite, omg
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LUGA5: Dcera ma 18 mesicu
    Cistime vetsinou vecer, rano kdyz stihame
    Normalne pasru s fluoridem velikosti ryzoveho zrnicka, dle doporuceni zubarky

Jediny, ceho se bojim, jestli cistime dost.. ma 10 zubu, uz asi 4 mesice nemenny pocet, tze mam tendenci to trochu flakat, kdyz se brani.. na kontrolu jdeme v dubnu, drzim si pest
    Sladky vyjma ovoce v podstate nemiva, mozna nejaky jidlo v jeslich. Dobre, dneska snedla kus babovky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam