• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    JUNGLER: koho tady kadrujes, ty vemeno?
    KULA
    KULA --- ---
    Nedej bože kdyby se polobůh, všeználek a všudebyl rozhodl svoji neopakovatelnou jedinečnost vložit do projektu s antickou tématikou. On by si tady Vevercak určitě přečetl co si má myslet a svůj jedinečný názor by přišel prezentovat.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG: Kdyby byl Vávra kokot vylízanej, tak je možnost, že je Junglerova máma. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JUNGLER: Tvoje máma je vylízanej kokot.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JUNGLER: nekter lidi halt volej penezenkou, jinym je pozadi produktu ukradeny a rekl bych, ze ma kazdej nejakou hranici od ktery si uz prodult nekoupi. nekdo se vyhejba potravinam od babise, nekdo netankuje na shell, nekomu vadi ruskej plyn a nekdo si koupi fairtrade kavu. rekl bych, ze znacna cast marketingu je na pribehu za produktem primo postavena a spatnou publicitu jako obchodnik nechces.
    mozna kdyby proste vavra nebyl takovej kokot a nemel potrebu se vyjadrovat ke vsemu, tak by ho lidi neresili, ale to on nevydrzi ;D
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    JUNGLER: Jindra... obcovat... s panem Rackem? O.O Thanks Satan, tenhle obraz už z hlavy nedostanu :D Jinak naprosto souhlasím, obecně bojkoty / "cancelling" ve stylu dnešní západní levice jsou prostě blbost, která zavání zatuchlým pachem doby před sametovou revolucí
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ADAMIRA: 😂 docelas mě pobavil, to se ti musí nechat. Každodenně vám tady taky přidám svoji trošku kultivovaný diskuze, kterou vy kádrovací svazáci máte tak rádi.
    Tedy: člověk který bojkotuje umělecké dílo kvůli názorům jednoho z autorů je retardovaný, vylízaný kokot. A tito retardovaní kokoti jsou na obou stranách. Reálně jsem včera potkal živého člověka (rozuměj nikoliv kohosi anonymního na internetu) který mi řekl, že ho kcd1 fakt bavilo ale dvojku asi nechce podporovat protože tam má Jindra obcovat s panem Rackem. Jakože wtf? Samozrejme vedle toho je spousta lolků, kteří by si hru také užili ale nee protože Vávra řekl to nebo ono. To je obdobná demence jako když svazáci bojkotovali tu poslední Harry Potter hru protože Rowlingová nemá ráda tranvestity.
    Prostě vy všichni, kdo takhle kádrujete, prosím jděte do prdele ;)
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    SPIKE411: Tak co mám dělat....v práci nás pořádně neplatí a reddit moderátor v 35 mi je blbý. Chtělo se to trochu posunout.
    ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    SPIKE411: ADAMIRA: to ale asi psychicky nezvládl... :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GAUNT: V pořádku, děláte to skvěle, hoši, jen tak dál, kvituji skvěle vynaložené prostředky.
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    SPIKE411: Dostali jsme od Berryho zaplaceno, že máme udělat trolli farmu a pokud možno bojovat proti neofašistickým ultralevicovým silám.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    A ano, jistě, ID BLEMTA. :)

srsly? :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ALMASIUS též. Tak kdo ještě. :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    To je nějaká trollí farma nebo sociální experiment ID BERRY tady?
    ID VEVERCAK, ESING i GAUNT…
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    ESING: Však já jsem nepsal nic, že bych ty manýry neměl. Ještě jedno blbý slovo a strhnu ti osobko na další měsíc.
    ESING
    ESING --- ---
    GAUNT: Jakože jsi projel jeho profil a chceš ho teď doxovat? To je právě ten starej manýr komunismu, ne?
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    ADAMIRA: Například z Černošic.
    ESING
    ESING --- ---
    GAUNT: Udávání. Jakože práskat se nemá, hlásit se to musí.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Pyco z jaký díry to vylejza? :D
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    ADAMIRA: Proč hned volat správce? Nepřipomíná ti to náhodou ty staré manýry z dob komunismu, kdy se lidi rádi navzájem udávali za odlišný názor?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam