• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09: to je v duchu zajíci, kde máš čepici? při pochvale je to politickej exploit, při kritice je to politickej útok. vávra je hroznej čurák :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Ve Vávrově hlavě žádná taková možnost že by někdo oddělil KCD a jeho, neexistuje. O to vtipnější je kňučení jeho fanboys o tom, jak nemůžeme odsuzovat skvělou hru na základě názorů jednoho vývojáře :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOBESH: vztahovačnost toho kripla je snad hlavní motor jeho kokotismu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kdo chce videt Vavrou osobne navrzene cerne npc, a slyset vsechno co ve hre rika, muze usetrit 60 babek zde! :)

Kingdom Come: Deliverance 2 - Musa of Mali - Voice Lines
    https://www.youtube.com/watch?v=2_aj41EsJAQ
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe retard! vsak jeho nikdo nezminuje! :))
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    VANEK: Jak, "je i místo"? Celá oblast té první mapy je CHKO :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VANEK: to je pravda. Jestli spíš podíl studia z ceny, kterou platí hráč na steamu & spol., není to kilo a oni to označili čistý zisk, byť jsou tržby studia.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VANEK: Bože to je takovej debil!
    VANEK
    VANEK --- ---
    JARMIK: Kde "má studio" jsou hrubé tržby… nevím s jistotou, jestli se myslí celková prodejní cena, nebo už jenom příjem pro WH.

„Je mi jasné, že se to u dvojky stane znovu. Na herní mapě je i místo, které ve skutečnosti patří k chráněným krajinným oblastem. Dlouho jsem přemýšlel, jestli ho tam vůbec dávat, protože očekávám, že nyní budou hráči chodit i tam a místní ochránci přírody mě budou nenávidět“ – ochrana přírody, co mu to wokisti sypou do vakcíny?
    VANEK
    VANEK --- ---
    HONZA09: Možná má pár akcií švédské matky ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JARMIK: No. Teď už ovšem Vávra nemá žádnej podíl ve Warhorse, kterej by mohl někomu prodat, takže bude rád, když dostane čtvrtletní prémie. :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Zajímavý údaj v interview s mistren na seznamu zprávy: jednička prodeje 8M a za celý životní cyklus hry má studio v průměru necelých 300,- Kč za prodaný kus.

Daniel Vávra o úspěchu Kingdom Come: Deliverance II
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-trendy-analyzy-kingdom-come-deliverance-ii-na-sebe-vydelalo-hned-prvni-den-rika-vavra-269493

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOUPLE: Takhle dcera řezníka je taky pěkná píča.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tady někdo nepochopil, že vůbec nejde i Bicana, ale o to, že je Vávra čurák. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Prudil na poradách a všechno zdržoval. Největší kus práce udělal žvaněním u Kubelíka, kde opakoval tři historky o tom, jak režíroval dabing a designoval ikonku králíka, furt dokola.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: LOL

Vávrovo ego je nezměrné.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Toho dne mel Dan vyjimecnou prilezitost nebyt za hysterku :) Uvidime jestli se zadari
    Jinak cekam do vecera Babise/Schillerku/Havlicka u PS5

JARMIK
    JARMIK --- ---
    EVILMIND:
    BOBESH: :-)) jestli dělal na nějaké hře s Hynkem Bočanem, tak to byl scam a je dobře, že prchnul do Polska.

Jinak, až bude fanklub Viktora Bocana, piš mě dvakrát.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: mno tak, ze uziva spojeni "moje hra" je usmevny, ale nevim :) tady pan Michal tam zamotal jeste asi herce Bočana. ten nevim estli tam hral teda :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: k tomu jsem dneska videl tohle :)

ALESH
    ALESH --- ---
    BOBESH: shodou nahod znam 4 lidi co tam pracuji. Pred par lety platilo, ze byl Vavra excentricky, ale vzdy respektoval jiny nazor.(coz byl nazor temer vsech ostatnic zamestanacu). To se pry trochu zhorislo....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam