• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    PAIKA: samozrejme, vitej v realitě :)
    PAIKA
    PAIKA --- ---
    VON_GILOTINE: Wtf:D, to je real?😅
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: To chápu, já ani streamery běžně nesleduju, jedině Asmongolda - ten je borec - ale tady určitě udělám výjimku. Agrael aspoň působí jako normální člověk a na nic si nehraje
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Je vtipný, že zrovna u Agraela mám už roky taky ban stejně jako teď v KCD auditku. Holt mám radar na to, kde prudit dementy. :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    JARMIK: Už první stream byl legendární. Je jasné, že tato událost totálně zboří český twitch a všechny jeho rekordy. Tam nesmí chybět žádný správný vávro-fanatik <3 Audentes fortuna sledovat ten stream.. !
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Účast povinná

Daniel Vavra - Přátelé, včera jsme se dohodli s Vojtěch...
    https://www.facebook.com/1503730670/posts/pfbid02gvsTBBsvJhGxRLs3BxGbfyJZPRDbgyM3dRVLjA8tEd5YDZBnvUAiiw6edQSAjvZl/
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    VON_GILOTINE: to v tech cislech zahrnuty neni; jenom prodany kusy
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ALMASIUS: Ne že může. Musí. Je to největší český úspěch odcdob, co Praotec Čech vylezl na Říp. Je to vlastenecká povinnost tomu dát kladné hodnocení. A navíc mlékem a strdím oplývající Leichtová je hned v první hodině hraní.
    GEE
    GEE --- ---
    KOUDY: Myslim, ze RDR2 ti tu nikdo vymlouvat nebude...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja mam v RDR2 zatim asi 60 hodin a je to totalni masterpiece. Spolu s Witcherem3 a RDR2 nejlepsi AAA openworld hra za poslednich deset let.
    ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    BLEMTA: Nechápu, jak někdo může hodnotit hru, ve které nemá skoro nic nahráno.
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    Blemta vypadá dle profilovky tak jak si představuji Veverčáka.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    PALEONTOLOG: "zahrajes si s odstupem a budes pak moct treba i hodnotit"

Někdo hodnotí už dopředu.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: samozrejme nech si cisi poloplnou, zahrajes si s odstupem a budes pak moct treba i hodnotit
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ale teda, že vzhledem k tomu, že jsi schopnej hrát i takovou bolest jako je Remaster Tumbrejdra, tak musíš mít proti dementnímu ovládání zvýšený rasisty. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: To přiznej, že to je sračka a těch třináct hodin bylo utrpení. :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ALMASIUS: Soudruhu, myslete na GDPR! Njn holt i na tak dokonalou hru jako je KCD 2 nemá člověk vždy čas či chuť... Je to něco jako když si někdo schová špičkové archivní víno a je mu líto ho otevřít, protože si chce šetřit takový jedinečný požitek. Ano, přiznám se, sledovat jak KCD 2 vítězí a Vávra zavírá závistivcům pusu bylo zatím dostatečně uspokojující, ale i na hraní, a šukání Ptáčka brzy dojde..!
    ALMASIUS
    ALMASIUS --- ---
    SULTHAN: Ani nevím, jestli je to jeho profil, spíš jsem to přidal pro pobavení.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    SULTHAN: Tak ale zas týpek tu říká jak je to skvělá a super hra ale vlastně jí ani nehrál pořádně. Smutný...
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ALMASIUS: Hele, já si taky myslím, že Veverčák je trošku hloupej, ale doxing je trošku moc, nemyslíš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam