• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    JARMIK: Souhlas. Za mě byly ještě top části, když se vraceli k Danovu legendárnímu hejtu na Skyrim, a když Dan ukazoval třicet let staré hry a říkal jak to bylo v té době "next gen" :D Bylo vidět že ani Agraelovi se do toho moc nechtělo ale Dan si nedal říct a musel ukázat svoje nerdství, už ho nikdo nemohl zastavit - a o půl hodiny později, 5 tisíc diváků pryč :D Nice. Ta dnešní mládež...
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Díval jsem přerušovaně, celkem tak půlku jsem viděl.

- Baví mě jeho pohled na videohry z pohledu tvůrce. Myslím, že je upřímný ohledně toho, jak únavné a zdlouhavé projekty to jsou.

- Byl komicky neupřímný, když mluvil o kulturních válkách jako o něčem, do čeho ho - nevinného chlapce - vtahují cizí lidé. Já myslím, že si Kulturkampf naopak velice užívá, jen ho to letos kouslo do zadku ze strany, kde to nečekal.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    2 miliony na charitu vybrány za pouhou 1 hodinu pokecu s Agraelem!

PAIKA
    PAIKA --- ---
    MATHEZ: Reakce od kolegy z BI, kterymu jsem preposlala.🤔
    Ne pro vsechny asi bizar:). Nebo jsem jen nechapava..

“jakoze on popisuje realitu a ono se to jako deje, ale zpusob jak kdyby si neco dal🧐”

“ze kdy to je zprava to nevidim na jeho zdi🤣 a nebo jsem slepej. Kazdopadne to popisuje aktualni geopolitickou situaci docela trefne i kdyz je to strasidelny🫤”
    AIDA12
    AIDA12 --- ---
    QWIFF: A jen idiot a postižený leze někam psát takový demence..
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    QWIFF: Jakože obdivovat někoho / něco jiného je teplý? Nebo jak to myslíte?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MYKEZ: ale mám i jiný návrh - třeba Fanklub Dana Vávry akorátže vůbec
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    PRAASHEK: Banklub, Faníku?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MYKEZ: Fanklub Baníku
    VANEK
    VANEK --- ---
    MYKEZ: Na okounu, kromě již zmiňovaných fetišismů, jsou i Kluby oro docenění XY, případně prosté XY: život a dílo.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    QWIFF: Je to myšleno poněkud ironicky, víc si můžeš přečíst tady: [MYKEZ @ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]

Ale klidně to přejmenuju, nějaký návrhy?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    QWIFF: A queef is the sound air makes when it gets displaced or otherwise forced out of the vagina.
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    Jen idiot nebo postižený si založí nebo má žaludek na fan club čehokoliv.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    PAIKA: samozrejme, vitej v realitě :)
    PAIKA
    PAIKA --- ---
    VON_GILOTINE: Wtf:D, to je real?😅
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: To chápu, já ani streamery běžně nesleduju, jedině Asmongolda - ten je borec - ale tady určitě udělám výjimku. Agrael aspoň působí jako normální člověk a na nic si nehraje
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Je vtipný, že zrovna u Agraela mám už roky taky ban stejně jako teď v KCD auditku. Holt mám radar na to, kde prudit dementy. :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    JARMIK: Už první stream byl legendární. Je jasné, že tato událost totálně zboří český twitch a všechny jeho rekordy. Tam nesmí chybět žádný správný vávro-fanatik <3 Audentes fortuna sledovat ten stream.. !
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Účast povinná

Daniel Vavra - Přátelé, včera jsme se dohodli s Vojtěch...
    https://www.facebook.com/1503730670/posts/pfbid02gvsTBBsvJhGxRLs3BxGbfyJZPRDbgyM3dRVLjA8tEd5YDZBnvUAiiw6edQSAjvZl/
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    VON_GILOTINE: to v tech cislech zahrnuty neni; jenom prodany kusy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam