• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BLEMTA: Doufám, že se nesnažíš tady ve fan klubu naznačit, že tak skvělí kluci jako panVávra a Agraelus jsou narkomani?
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Haha, tady někdo nepochopil jak lyžovat
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    BLEMTA: To ne, ale za to bych dal všechny prachy :D Aspoň na jedno odpoledne. Na druhou stranu, je fakt že Dan by asi furt jen říkal jak maj na piču vleky a sjezdovky a že on by to celý vymyslel líp, a ještě by to vydělávalo dvakrát tolik :D
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Nechodíš s Vávrou a Agraelusem lyžovat?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Na nic si nehraje, prostě je to normální afektovaná píča.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    VON_GILOTINE: Proč? Vždyť je to právě jeden z mála normálních streamerů, na nic si nehraje, je při zemi, nemá žádné manýry atd.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VON_GILOTINE: Nebál bych se možná říct, že Agrael je afektovaná píča.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Taky jsem si říkal, že Mistrovi drhlo čtení nálady v místnosti. Mám ale pochopení, že byl marod: já chrchlám už měsíc a jsem nasranej na celej svět.

Tady šlo hlavně o tu charitu. Ale kdyby šlo o kvalitní obsah, tak pan Fišar měl bejt drsnej a měl ho víc řídit: pan Vávra prezentuje zajímavě, když má strukturu a časový limit. Agraelus ho měl regulérně donutit, ať si přinese power point prezentaci a tu ať komentuje, a potom že udělají A, B a C a dobrou.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    side note: agrael je debil
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    JARMIK: Souhlas. Za mě byly ještě top části, když se vraceli k Danovu legendárnímu hejtu na Skyrim, a když Dan ukazoval třicet let staré hry a říkal jak to bylo v té době "next gen" :D Bylo vidět že ani Agraelovi se do toho moc nechtělo ale Dan si nedal říct a musel ukázat svoje nerdství, už ho nikdo nemohl zastavit - a o půl hodiny později, 5 tisíc diváků pryč :D Nice. Ta dnešní mládež...
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Díval jsem přerušovaně, celkem tak půlku jsem viděl.

- Baví mě jeho pohled na videohry z pohledu tvůrce. Myslím, že je upřímný ohledně toho, jak únavné a zdlouhavé projekty to jsou.

- Byl komicky neupřímný, když mluvil o kulturních válkách jako o něčem, do čeho ho - nevinného chlapce - vtahují cizí lidé. Já myslím, že si Kulturkampf naopak velice užívá, jen ho to letos kouslo do zadku ze strany, kde to nečekal.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    2 miliony na charitu vybrány za pouhou 1 hodinu pokecu s Agraelem!

PAIKA
    PAIKA --- ---
    MATHEZ: Reakce od kolegy z BI, kterymu jsem preposlala.🤔
    Ne pro vsechny asi bizar:). Nebo jsem jen nechapava..

“jakoze on popisuje realitu a ono se to jako deje, ale zpusob jak kdyby si neco dal🧐”

“ze kdy to je zprava to nevidim na jeho zdi🤣 a nebo jsem slepej. Kazdopadne to popisuje aktualni geopolitickou situaci docela trefne i kdyz je to strasidelny🫤”
    AIDA12
    AIDA12 --- ---
    QWIFF: A jen idiot a postižený leze někam psát takový demence..
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    QWIFF: Jakože obdivovat někoho / něco jiného je teplý? Nebo jak to myslíte?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MYKEZ: ale mám i jiný návrh - třeba Fanklub Dana Vávry akorátže vůbec
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    PRAASHEK: Banklub, Faníku?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MYKEZ: Fanklub Baníku
    VANEK
    VANEK --- ---
    MYKEZ: Na okounu, kromě již zmiňovaných fetišismů, jsou i Kluby oro docenění XY, případně prosté XY: život a dílo.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    QWIFF: Je to myšleno poněkud ironicky, víc si můžeš přečíst tady: [MYKEZ @ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]

Ale klidně to přejmenuju, nějaký návrhy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam