• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SULTHAN: to je teda strašna patlanina :D :D
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Mimochodem, právě jsem zjistil, že jsem se dost minul povoláním.
    František Ringo Čech « Autoři « Aukční Galerie Platýz
    https://www.galerieplatyz.cz/autori/frantisek-ringo-cech
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ADAMIRA: Mě se moc líbí, že FRČ pořád ví, jak vydělat prachy. Stačí když svůj náhodný obraz pojmenuje "Budoucnost Evropské Unie" a prodává to pak za desetinásobek. Běžným googlením lze zjistit, že to není první obraz, který tak pojmenoval.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Je to znalec umění, to nemohu říci :D

SEJDA
    SEJDA --- ---
    VON_GILOTINE: dik. Tohle je presne ten typ postu, ktery tady nejvice chybi.

Myslim ze napriklad Meloni v Italii zadne zakazy nezrusila ale zase ani nove nepridala.

V Argetine zakazy zrusili, ale s tim zrusili i vsechno ostatni .. a nove zakazy rostou jak je budovana nova "osvicena" spolecnost.

A to same, ale tragicteji se opakuje v USA. Jeste ani nestihli zakazy zrusit a uz vydali desitky novych zakazu.

Ja bych to s tou duverou extremiatum nijak neprehanel.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ahoj

FB-IMG-1740603686215
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Tak podle toho tvého steam profilu co tu někdo poslal to vypadá, že máš víc pér v puse než jen Vávrovo.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    VEVERCAK: ty hlavně, lásko moje, absolutně netušíš o čem se tu bavíme :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    ADAMIRA: Tak jako tady praktiky všichni hejtují Vávru kromě mě a možná jednoho dvou dalších lidí, co ho naopak obdivují, tak úplně nevím jestli "Vávrovi incel překuřovači vládnou a nic nedopustí" :D Btw to že obdivuju jinýho chlapa mi přijde normální, a nepřipadám si kvůli tomu jako incel ani jako že mám Vávrův dick v puse :D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: tak toto je vlastne klub Kingdome Come Deliverance II pro lidi, kteri si to "koupi" az to zase da "velky financni strateg" nekde zadarmo. Ja jsem jeste ani nedohral jednicku.

S Vavrou jsou problemy od dob kdy se motal okolo Draciho Doupete, tedy mne ten debil doprovazi sem tam 30 let.

Vubec nevim o kom pises a ani proc to pises. Myslis tim, ze se Vavra chova jako incel? No byval to takovy arogantni agresivni nerd a ted uz je to fakt mozna incel. Ale moc tomu neverim, v nejake skupine je alfa, a pokud jsou v te skupine i zeny, tak ma velkou sanci, bych rekl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: No tak vzniklo především proto, že si lidi dovolili hodnotit Kingdom Come: Deliverance II bez toho aby měli Vávrův dick v puse, stejně tak jakákoliv kritika či vybočení z linie absolutní mytologické oddanosti Vávrovi byla považována za... něco něco komunismus a... a... a... a... a.... woke.... a.... a.... a... komunismus.

Zajištěný to je tím že stejnej looser kterej tenhle perverzní kult osobnosti držel v auditku Kingdom Come: Deliverance II - ho drží teď tady.
    ¨
    Halt incel looseři který si 20 let nezašukali protože woke vládnou i tady.

Upřímě řečeno, nejlepší by asi bylo čerstvý auditko, ale to místní Vávrovi překuřovači nikdy nedpoustí.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: asi kvuli mne ho MYKEz zalozil.
    Napsal jsem, ze Vavra bude mit debilni deti, protoze ten debil rekl o tvojich, mojich i MYKEZovych detech, ze z nich vyrostou debilove.
    A pak jsem taky nasdilel jednu macho halucinaci osvicenstvi o tom, jak se sel xenofob Vavra povysovat na maloprpdejce, ze ktere vyplynulo, ze si potaji kupuje granko a ji ho tak, aby ho jeho deti nevidely.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    QWIFF: Zajímavej názor, ještě když ho dáš vedle toho proč tenhle klub vznikl/kdo ho založil ;)
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    Co byste tady bez toho Veverčáka dělali. Koukám, že udržuje pravidelně zvýšený tlak v diskuzi.
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    Díky že se můžu vyhejtit ve fanclubu píčuse.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    BLEMTA: jako ze by veverka tahal hůlky ?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BLEMTA: Doufám, že se nesnažíš tady ve fan klubu naznačit, že tak skvělí kluci jako panVávra a Agraelus jsou narkomani?
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Haha, tady někdo nepochopil jak lyžovat
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    BLEMTA: To ne, ale za to bych dal všechny prachy :D Aspoň na jedno odpoledne. Na druhou stranu, je fakt že Dan by asi furt jen říkal jak maj na piču vleky a sjezdovky a že on by to celý vymyslel líp, a ještě by to vydělávalo dvakrát tolik :D
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Nechodíš s Vávrou a Agraelusem lyžovat?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Na nic si nehraje, prostě je to normální afektovaná píča.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam