• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: No tak vzniklo především proto, že si lidi dovolili hodnotit Kingdom Come: Deliverance II bez toho aby měli Vávrův dick v puse, stejně tak jakákoliv kritika či vybočení z linie absolutní mytologické oddanosti Vávrovi byla považována za... něco něco komunismus a... a... a... a... a.... woke.... a.... a.... a... komunismus.

Zajištěný to je tím že stejnej looser kterej tenhle perverzní kult osobnosti držel v auditku Kingdom Come: Deliverance II - ho drží teď tady.
    ¨
    Halt incel looseři který si 20 let nezašukali protože woke vládnou i tady.

Upřímě řečeno, nejlepší by asi bylo čerstvý auditko, ale to místní Vávrovi překuřovači nikdy nedpoustí.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: asi kvuli mne ho MYKEz zalozil.
    Napsal jsem, ze Vavra bude mit debilni deti, protoze ten debil rekl o tvojich, mojich i MYKEZovych detech, ze z nich vyrostou debilove.
    A pak jsem taky nasdilel jednu macho halucinaci osvicenstvi o tom, jak se sel xenofob Vavra povysovat na maloprpdejce, ze ktere vyplynulo, ze si potaji kupuje granko a ji ho tak, aby ho jeho deti nevidely.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    QWIFF: Zajímavej názor, ještě když ho dáš vedle toho proč tenhle klub vznikl/kdo ho založil ;)
    GAUNT
    GAUNT --- ---
    Co byste tady bez toho Veverčáka dělali. Koukám, že udržuje pravidelně zvýšený tlak v diskuzi.
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    Díky že se můžu vyhejtit ve fanclubu píčuse.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    BLEMTA: jako ze by veverka tahal hůlky ?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BLEMTA: Doufám, že se nesnažíš tady ve fan klubu naznačit, že tak skvělí kluci jako panVávra a Agraelus jsou narkomani?
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Haha, tady někdo nepochopil jak lyžovat
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    BLEMTA: To ne, ale za to bych dal všechny prachy :D Aspoň na jedno odpoledne. Na druhou stranu, je fakt že Dan by asi furt jen říkal jak maj na piču vleky a sjezdovky a že on by to celý vymyslel líp, a ještě by to vydělávalo dvakrát tolik :D
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    VEVERCAK: Nechodíš s Vávrou a Agraelusem lyžovat?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Na nic si nehraje, prostě je to normální afektovaná píča.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    VON_GILOTINE: Proč? Vždyť je to právě jeden z mála normálních streamerů, na nic si nehraje, je při zemi, nemá žádné manýry atd.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VON_GILOTINE: Nebál bych se možná říct, že Agrael je afektovaná píča.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Taky jsem si říkal, že Mistrovi drhlo čtení nálady v místnosti. Mám ale pochopení, že byl marod: já chrchlám už měsíc a jsem nasranej na celej svět.

Tady šlo hlavně o tu charitu. Ale kdyby šlo o kvalitní obsah, tak pan Fišar měl bejt drsnej a měl ho víc řídit: pan Vávra prezentuje zajímavě, když má strukturu a časový limit. Agraelus ho měl regulérně donutit, ať si přinese power point prezentaci a tu ať komentuje, a potom že udělají A, B a C a dobrou.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    side note: agrael je debil
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    JARMIK: Souhlas. Za mě byly ještě top části, když se vraceli k Danovu legendárnímu hejtu na Skyrim, a když Dan ukazoval třicet let staré hry a říkal jak to bylo v té době "next gen" :D Bylo vidět že ani Agraelovi se do toho moc nechtělo ale Dan si nedal říct a musel ukázat svoje nerdství, už ho nikdo nemohl zastavit - a o půl hodiny později, 5 tisíc diváků pryč :D Nice. Ta dnešní mládež...
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    VEVERCAK: Díval jsem přerušovaně, celkem tak půlku jsem viděl.

- Baví mě jeho pohled na videohry z pohledu tvůrce. Myslím, že je upřímný ohledně toho, jak únavné a zdlouhavé projekty to jsou.

- Byl komicky neupřímný, když mluvil o kulturních válkách jako o něčem, do čeho ho - nevinného chlapce - vtahují cizí lidé. Já myslím, že si Kulturkampf naopak velice užívá, jen ho to letos kouslo do zadku ze strany, kde to nečekal.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    2 miliony na charitu vybrány za pouhou 1 hodinu pokecu s Agraelem!

PAIKA
    PAIKA --- ---
    MATHEZ: Reakce od kolegy z BI, kterymu jsem preposlala.🤔
    Ne pro vsechny asi bizar:). Nebo jsem jen nechapava..

“jakoze on popisuje realitu a ono se to jako deje, ale zpusob jak kdyby si neco dal🧐”

“ze kdy to je zprava to nevidim na jeho zdi🤣 a nebo jsem slepej. Kazdopadne to popisuje aktualni geopolitickou situaci docela trefne i kdyz je to strasidelny🫤”
    AIDA12
    AIDA12 --- ---
    QWIFF: A jen idiot a postižený leze někam psát takový demence..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam