• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VEVERCAK: DA:O uz mam dohrane, DA:I je absolutne nejuspesnejsi titul od BioWare, s 12 mil. prodanych kopii.
    KC:D mohla byt jeste uspesnejsi, kdyby u vyvoje nebyli idioti, kteri chteli udelat hru "obtiznou" s "realnym ukladanim" a s "realnymi souboji".
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    SEJDA: škoda že ne DA: Origins. To je absolutní legenda. Zrovna nedávno jsem hrál znova a bylo to stejně skvělý jako před lety. Lepší než kcd a to už je co říct :D Pro mě osobně rozhodně patří do top 10 her
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HONZA09: ja jsem si radeji misto dohravani KC:D1 dohraju DA:I, tam bych alespon mohl navazat vztah z drakem neurcitelneho pohlavi a nikdo nema potrebu nikoho poucovat o historicke presnosti, politicke korektnosti a nazorove naivite (slovy mistra debilite).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    VEVERCAK: a pak by z davu vybral náhodné gympláci a dal by jim co proto
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    CBRPNK: To jsou bossové z Final fantasy? Zajímavé. Jinak řekl bych že Vávra by spíš myslel že mluvíš o Ultima 7 a hned by začal ultimátní přednášku o starých hrách :D Ale kdo ví
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    Kdo nikdy nepokořil Ultima a Ruby Weapon je pořád ještě panic :] Umí tohle váš Vávra?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Final Fantasy hraju teď ten Rebirth, předtím jsem hrál Remake... Ten je takovej kompaktnější. Ta původní verze je na Steamu taky, ale tu jsem hrál už kdysi dávno na PS1, tak jsem jí nekupoval.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Přiznání: Nikdy jsem nehrál žádné Final Fantasy - Je to ostuda, musím to napravit co nejdřív. Říká se že sedmička je jedna z nejlepších, stará grafika mi nevadí, tak snad se k tomu brzo dostanu. Uvidíme jestli Final Fantasy lepší než Vávra :D Ne to je nadsázka samozřejmě, těžko to srovnávat
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Já mám ted ve Final Fantasy 7 127 hodin a furt jsem to nedohrál. Ale už toho bylo moc, tak jsem si dal pauzu a hraji teď Final Fantasy 14.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Mezitím já - 100 hodin je pryč a stále nejsem zdaleka na konci :D Takhle mě naposledy pohltilo Baldurs Gate 3, tam bylo dokonce 300 hodin což je na mě extrémně hodně.
    No, bohužel asi každou single player hru čeká časem úpadek hráčů, zatímco live service battle pass freemium gacha hry budou dál vydělávat miliony dolarů denně. Tak už to chodí. KCD 2 se každopádně zaplatilo už prvním dnem prodejů, takže warhorse jsou asi v klidu
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HONZA09: jsi evidentně nikdy nehrál hru pro dospělý
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MINERWA: Ve slově worst máš několik překlepů.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HONZA09: kcd je prostě best
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09: me prijde trochu jako catchall fanboy. dat si taborovou bojovku jako firemni event, tak dam vypoved..
    VANEK
    VANEK --- ---
    NE7RA: Oba mají vousy, ale ten podnikatel výrazně méně anarchistické a je akorát Mgr. ;)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SMOKY: TEN Slacalek? :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    tady je jasno :)

VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jsou obory a místa, kde fakt nemůžeš podnikat tak, že máš všechno na IČA a funguje v základu jako s.r.o. a tím pádem je to dost na hraně, s fakticky velice omezenou odpovědností (v zásadě mizivou) a řádným dodržováním pravidel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam