• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Vávra chudej příbuznej. :)

Monster Hunter Wilds has surpassed 10 million units sold worldwide setting a new first-month sales record for Capcom: https://www.rpgsite.net/news/17107-monster-hunter-wilds-10-million-units-sales-milestone-capcom-announcement
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    MINERWA: no, tím chlastem by opuchnout mohla
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PRAASHEK: To je taktická hlava od 5.11 ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MINERWA: Hlava do sebe nasála materium z paží.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    VANEK: jakože mu hlava vyrostla za těch 11 let nebo jaký má tvůj příspěvek smysl?
    VANEK
    VANEK --- ---
    BTW dnes jsem zase jel přes Voctářovu a vždycky mě překvapí, že tam Warhorse nemá taky neon; od Dana bych to čekal.

MINERWA: S trochou snahy si povšimneš, že tahle fotka je 11 let stará; hodně štěstí ve stroji času!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    SMOKY: jako jestli jde o to, jak vypadá, tak za mě je i přes moje vysoké nároky docela bratelnej (42)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DAN_F: jestli valka potrva jeste dalsich 10 let, tak ano.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Hlavně sem byl překvapený, že mu je 49, bych tipl tak na 60. Holt boj s cenzurou je vyčerpávající.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PRAASHEK: Gympl dobrý, zvlášť víceletý, ale jestli to pak bude něco humanitního jako Kristina Hamplová...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    PRAASHEK: ty ruce má teda dost bílé, ale to bude tím stagelightem, má normální hlavu

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw nezdá se vám tahle momentka proporčně nějak karikovaná? jakoby měl ohromnou hlavu a malé kulaté tělo a téměř tyranosaurující ručičky. Teda jako víc než normálně asi (vlastně si ani neuvědomuju, jestli jsem někdy viděl fotografii celého stojícího pana proti-mainstreamovému-větru-chčíče).

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEJDA: jestli jeho děti půjdou na gympl, tak je stejně udusí ve spánku nebo tak něco

EVILMIND: Václav Vávra je syn nebo ot?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ten jede už full retard
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DOUPLE: Protože to jsou přece všichni teroristi. Včetně dětí.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    A že se maestro nikdy neozval u muslimů, kde to probíhá standardně už přes deset let

VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jeho moudrost léčí varlata.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    EVILMIND: genialne strategie, tech rusu, tak dlouho krouzi raketou (ktera ma polomer zatacky nekolik desitek kilometru) nad nemocnici, az dokud Ukrajinci nesestreli.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: To je ještě větší zmrd než jsem si myslel. A to jsem si o něm rozhodně nemyslel nic dobrýho.
    JONY
    JONY --- ---
    EVILMIND: Mistr se trochu zamyslel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam