• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HANOUCH: u mne na XBOX vidím v přátelích spoustu Rusů, Poláků a jeden Angličan, co hrají KCD 2 (a zjevně celé, takže jsou spokojení). Z američanů nikdo. Na twitchi to hráli tři z mých oblíbených (tam sleduju hlavně francouzský kanály) a těm se to líbilo hodně.

Mimochodem, hodně Francouzů chápalo i vtípky nebo humory, u kterých bych čekal, že je mimo českou kotlinu nikdo moc nepochopí.

Takže potvrzuju, určitá část nerdů, respektive gotiků, metalistů, lidí co rádí mlátí lidi palcátem mají tu hru rádi.

Rozhodně to není mainstream. Ale úspěšná je, těm co se líbí, ti ji fakt cení hodně vysoko.

Takže asi svět je stále v pořádku a věci jsou na svém místě.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PRAASHEK: To je panečku myšlenka na mod ke KCD! Úplně to dobrodružství vidím: Chlap, jenž krad.

Kmet už je mdlý, chlap na něj klek a chce ho bít, když tu zlý pes se zved a chňap! Chlap má prst pryč. Než pes spolk prst, než kmet se vzmoh, chlap skrz sklep jde ven. Tam, co je vchod, je schod a u něj hůl, spíš kyj. Kmet se chtěl prát, leč kyj je kyj, a chlap bil ze všech sil, až kmet pad.
    Pes rval dál. Rval dlaň i pěst a teď chce rvát chřtán. Chlap, pot a krev, má spěch. Děd sic pad, leč teď zas na dvůr vběh vnuk, spíš hoch než muž, a chce znát: „Kdo tu chtěl krást a kde je náš děd?“
    To už chlap byl přes dvůr, tam, co je stáj.
    A přes plot jde kůň, a na něm chlap.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ADAMIRA: a hlavní myšlenky by měl vymýšlet Honza Werichů, skvělý člověk a výborný kamarád
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Kdyby v ty mafii dělal soundtrack Pepíček Zima tak bych to nazval klidně nadnárodním klenotem :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PALEONTOLOG: klenot ceskyho dabingu je jednoznacne Warcraft IIi:p
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a nejen dabingu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VEVERCAK: twl to jsou vyrazy, ja povazuju za klenot dabingu vietcong.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HONZA09: 7 dní a 7 nocí a minihra klikání při sukacich sekvencích ftw!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VEVERCAK: Nikdy si nehrál Poldu? Jsem myslel, že ho hráli všichni v tý době. Už jen fakt, že má za posledních 30 let asi 7 dílů z něj dělá úspěšnější herní sérii než KCD.

Jinak já teda teď rozehrál Pillars of Eternity a tam je teda writing úplný pošušňáníčko. :)
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Nikdy jsem nehrál Poldu, nikdy jsem nehrál hru s Izerem (wtf lol), vždy preferuju originální znění s titulky. Ale přesto si myslím, že český dabing Mafie (2002) je národní klenot. Samozřejmě, částečně je to určitě nostalgie. Ale např. Antonín Molčík jako Salieri, Petr Rychlý jako Paulie, Marek Vašut jako Tom, to je podle mě prostě nepřekonatelný peak. Můžu si to pouštět pořád dokola. To platí ostatně o celý Mafii. Ten příběh, ta hratelnost, je to prostě tak strašně dobře udělaný, že to můžu hrát několikrát do roka a nenudí mě to. To se nedá říct o skoro žádné jiné hře
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PRAASHEK: Lidi co zbožňujou Mafii kvůli dabingu jsou z velký části lidi, co zbožňovali kvůli dabingu i Poldu a tu hru s Izerem.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CBRPNK: mafii jsem poprvé zkusil zahrát chvilku po tom, co jsem dohrál Vice City. Ta hra se hýbala jak z prdele a ještě mě sralo, že autem jedeš hodinu na další checkpoint cca 15 km/h, takže jsem to velmi brzy zabalil a vrátil se k tomu až po letech a projel to. Jo a dodnes nechápu, proč všichni tak opěvují vašutův dabing - podle mě byl dost nepovedený taky mě sral :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN:

Conservative Voices are Being Silenced
    https://www.youtube.com/watch?v=CPNZTtoQBmA
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: Samozřejmě že je to ještě horší než opravdická cenzura, to je takhle zvou do všech televizí, podcastů, novin and shit a nutí je tam ty kraviny mlejt dokola a dokola a nechaj z člověka udělat uplnýho idiota.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    HONZA09: Takhle nějak si představuju, že vypadá v reálu místní VEVERCAK:
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    VEVERCAK: Je to velmi zákeřná cenzura, protože se tváří jako žádná cenzura. Lidé si mohou svobodně říkat, co chtějí a ani netuší, že jsou ve skutečnosti tajně cenzurováni. To je snad ještě větší hnus, než opravdická cenzura.
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    HONZA09: Sympatický mladík se zajímavým koníčkem, který rád chodí ven, je vlastenec, má vždy úsměv na tváři a velké srdce (doslova).
    Nevidím problém :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CBRPNK: prej se v posázaví motaj vcelku rozeznatelně exotičtí turisti právě kvůli kcd. ale kolik jich bude celkem, to fakt nevím
    CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    HANOUCH: Tohle bude stejnej případ jako u Mafie. Uctívá tu hru někdo jinej než češi? :D

VEVERCAK: Jestli tu jsi proti své vůli a někdo tě tohle nutí psát násilím, napiš "pomoc". Pošleme pro tebe záchrannej tým. Psát tohle dokola je nelidský dokonce i pro AI.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MINERWA: Jindra po týdnu v Klatovech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam